OUDOT TAPANI SALILLA

 

Salilla on tullut vietettyä tovi jos toinenkin, ja itselleni se on paikka, jossa pystyn yleensä rentoutumaan henkisesti. Siksipä ei paljoa tule ajateltua seuraako toimintaani kukaan muu, ja toteutan siellä omaa itseäni ihan huoletta. Tässä muutama esimerkki tavoista, jotka ovat itselleni salilla pinttyneet. 😉

Silmät kiinni treenaaminen

Auttaa keskittymään, kun ulkomaailma sulkeutuu näkökentästä pois. Monesti varsinkin ne viimeiset tiukimmat toistot laitteissa tai liikkeissä, joissa omasta tasapainosta ei tarvitse huolehtia kulkevat luomet ummessa suuta mutristaen.

Salaa jammailu

Kun jytä pauhaa kuulokkeissa ja endorfiiniryöppy valtaa koneiston, niin eihän siinä voi sarjatauoilla paikallaan pysyä. Semijulkisella paikalla kun ollaan, niin pakko on kuitenkin hieman yrittää hillitä itseään, joten tyydyn vipattamaan jalkaa muka huomaamattomasti ja naputtelemaan sormilla ja kämmenillä vinopenkin selkää. Jos kukaan ei näkisi, niin reivit olisivat jo päällä!

Apinointi

Yhdistän monesti salitreenin lämmittelyyn tai jäähdyttelyyn lajini mukaisesti melko akrobaattista meininkiä. Eniten vietän aikaa käsilläni seisten, mutta toisinaan heittelen myös voltteja tai erilaisia hyppyjä. Vierailla saleilla saan useasti tästä huvittuneita tai ihmetteleviä kommentteja, mutta Wolfilla tuntuu porukka jo tähän tottuneen, hah!

Siivoaminen

Jos muut eivät osaa, niin meitsi nähtävästi hoitaa. Kuka idiootti ylipäätään jättää kahvat lattialle 30 sentin päähän korista lojumaan? Loppuivat ilmeisesti voimat kesken. Aaargh!

Painojen järjestely

1-10 kilon käsipainot kuuluvat ehdottomasti olla telineessä numeraalisessa järjestyksessä! Levypainotkin kuuluisi mielestäni laittaa telineisiin niin, ettei ne ole aivan ristiin rastiin. Vai miten meinasit saada takana olevat kympin kiekot, kun edessä on kaksi 25kg:tä. Aivan. Et mitenkään. Huomaatteko btw rivien välissä mun agression näissä siisteysasioissa. 😀

Litrahuulisyndrooma

Melkein litran treenijuoma on hörpitty jo ensimmäisen liikkeen aikana. Kolme sarjaa tehty, ja tonkka huutaa tyhjyyttään. Noh, meneepähän Vitargot käyttöön treenissä!

Salin rumimmat treeni-ilmeet

Jep. Ne on mulla. Tai näin ainakin oon saanut kuulla monelta eri taholta, eli en ole keksinyt tätä itse. 😀 Paljon en treenissä ääntele, mutta näytän sitäkin häijymmältä!

Huulipuna salilla

Hemmetti vie, sitä jaksa varta vasten alkaa aina jynssäämään pois ennen salitreeniä, jos sitä päivän menoissa ovat huulet olleet mintissä. Ja ei. Mun huulipunat eivät tartu shakerin suuhun tai leviä ympäriinsä (aamulla isketty hyvä pohjustus ja oikeat punat), joten ne eivät haittaa treeniä mitenkään. Ja pakko myöntää, että vaikka peilistä naamaani en sarjojen aikana katselekaan, niin musta on hullun siistiä vetää raskaita maveja punat huulilla! Hahaa! Olen outo.

”Juokseminen”

Tästä olen saanut kuulla monen monta kertaa! Supersarjoja paukutellessa laitteesta toiseen siirtyminen tapahtuu osaltani melko rivakkaan ja määrätietoisesti. Kun moodi on päällä, niin siinä ei paljoa hidastella. En nyt oikeasti juokse, mutta vauhdikkaan viilettävä pikakävely ehkä kuvaa asiaa oikein. Edessä olevan vinopenkin saatan myös ylittää hypähtämällä, kun kiertäminen vain hidastaisi vauhtia. Tämä on jo vähän rauhoittunut viime aikoina, mutta jos meininki yltyy oikeaksi, niin se on sitten menoa!

Treenivaatteiden totaalimätsääminen

All red everything, ja sitä rataa! Kokovartalosmurffina tai punaisena paholaisena sen olla pitää! Herra Kujalalta kuulen usein Wolfilla, että hieno kokoväritys, mutta värimaailma kuulemma katkeaa ikävästi kenkien kohdalla. Ensin luulin tätä kettuiluksi, mutta parin huomatuskerran ja Killen omia treenivaatetottumuksia seuraillen totesin, että kaveri on ilmeisen tosissaan, hah!

Aim’n-trikoot: TÄÄLTÄ*

Löytyykö muista samoja vikoja?

Mahtavaa alkanutta viikkoa, ja osuvia treenejä itse kullekin!

Edellinen juttuni: Tee itse – Helpot ja upeat leopardikynnet!

Seuraa minua:
Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (28)
 1. Olisiko mahdollista saada postausta käsilläseisonnasta? Kaipaisin muutamaa tipsiä, jotta tasapaino säilyisi edes hieman kauemmin kuin 2 sekunttia ilman hyvän ystäväni (seinän) apua. 🤔

  1. Piia Pajunen
   13.2.2017, 22:00

   Tästä saisi itseasiassa varmasti aika hyvänkin postauksen! Pistetän tämä ehdottomasti listalle ylös, jos vaikka saisin joku päivä sellaisen riipaistua! 🙂

 2. mä kans usein pidän silmiä kii,varsinki jos salil on paljon jengiä. auttaa keskittymiseen 🙂 ja rumimmat ilmeet täälläkin,irvistelen ku mikäkin hirviö niin et itteäki välil ärsyttää 😀 oon monesti saanu kuulla et on vauhti päällä, tykkään tehdä pienillä palautuksilla ku en keksi tekemistä pidemmille sarjatauoille..

  1. Piia Pajunen
   13.2.2017, 22:01

   Tuo silmät kiinni oikeasti kyllä toimii! T. ”toinen hirviö” 😀

Kommentointi suljettu.