Piia Pajunen
Piia Pajunen

MUOTOJA KOROSTAVAT TREENITRIKOOT – PARASTA!


Tiedättekö sen fiiliksen, kun jotkut treenitrikoot vain näyttävän joka kerta niin pirun hyvältä kinttujen päällä? Tietty materiaali, leikkaus tai kuviointi vain korostaa muotoja, tiivistää kinttuja kuin silmissä tai näyttää jotenkin niin hämmentävän imartelevilta omien jalkojen pinnassa. Sama ruho näyttää peilistä katsottuna aivan erilaiselta, kun kintuissa on ne oikeat pöksyt. Tänään hehkutuskierrokselle päästinkin kahdet aivan loistavat muotoja korostavat treenitrikoot, jotka toimivat muutenkin törkeän hyvin treenissä kuin treenissä!

MUOTOJA KOROSTAVAT TREENITRIKOOT x 2

MUSTAT KORKEAVYÖTÄRÖISET

Nämä uusimpiin tuttavuuksiini kuuluvat mustat ja saumattomat treenitrikoot vain pelaavat kuin synti. Saumattomissa treenitrikoissa yleensä materiaali on joustavampaa ja ihon pintaan (hyvällä tavalla) liimautuvampaa, jolloin kinttujen ja hanurin kaaret tulevat huomattavasti paremmin esille ilman lytistämistä. Näissä materiaali on moniin saumattomiin verratuna todella mukavaa ja paksua, eikä läpinäkyvyyttä kyykätessä tarvitse pelätä. Paksuudestaan huolimatta kangas joustaa niin hyvin, ettei reidet ja pakara painu lysyyn vaan päin vastoin.
Matsku on todella mukautuvaa ja joustavaa, ja itse käytän näissä kokoa 30/36. Näissä trikoissa on myös ihanan korkea vyötärö, joka pysyy jämptisti paikallaan, eikä tarvitse pelätä takavyötärön falskaamista. Vähän jopa harmittaa, etten ole näitä bongannut kokoelmaani aikaisemmin, heh!
MUOTOJA KOROSTAVAT TREENITRIKOOT

Saumattomat trikoot: TÄÄLTÄ* // Adidas-toppi: TÄÄLTÄ*

VIOLETIT VAKKARIT

Nämä kyseiset trikoot ovat koreilleet kinttujeni päällä jo vaikka kuinka pitkään ja laittoman monissa kuvissa. Ai miksi? No koska nämä vain tarttuvat joka kerta sieltä hyllyltä käpälään, ja sujahtavat jalkaan treeniin kuin treeniin! Ei lytistä pakaraa tai reisien kaarta, vaan päinvastoin näillä ne parhaat puolet pamahtavat jotenkin hämmentävän nätisti esille.
Matsku näissä on melko ohutta, mutta siksi juuri nämä tuntuvatkin niin kevyiltä ja huolettomilta päällä, eikä läpikuultavuudesta tarvitse silti huolia laisinkaan. Saa siis kyykkäillä rauhassa ilman jännäriä siitä, että mitähän sieltä vilkkuu. Näissäkin plussaa kajahtaa myös tuosta korkeasta vyötäröstä, ja nämä ovat siksi ihan omiaan myös crop-mallisten lyhyempien yläosien kanssa. Itse käytän näissäkin kokoa 30/36, joka on istunut täydellisesti sekä vähän pienemmässä kuin pehmeämmässäkin kuosissa kinttujeni päällä. Yksinkertaisesti parasta!

Saumattomat trikoot: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

Nämä kahdet trikoot siis kuuluvat ehdottomasti tämän hetken lemppareihin varsinkin, jos nostetaan lapasta ilmaan noiden muotojen eteen nostamiselle, ja toiset trikoot vain tekevät sen paremmin kuin toiset, heh. Noh, löytyyhän meitsin vaatehyllyltä treenitrikoita moneen lähtöön ja eri tarkoituksiin, mutta näille ainakin minä heitän isoa peukkua kehiin myös monipuolisuuden puolesta!

Hävyttömän aurinkoista viikonloppua! 😉

Vilkaise myös:
Parhaat farkut treenatuille jaloille
Puoli vuotta ilman ruokavaakaa – Miten kävi?

Edellinen juttuni:
6/5 safkaa & ruokaostoksia – my day video

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (3)

 1. S

  Tilasin nyt ihka ensimmäiset aim’n trikoot ja rakastuin täysin. Istuu tolkuttoman hyvin ja kintut näyttää hyvältä! Pitänee varmaan tilaa lisää 😊 tykkään sun blogista paljon ja päivittäin käyn tsekkaamassa ootko jotain kirjoittanut.

  • Piia Pajunen

   Aim’n-trikoot on kyllä edelleen yhdet kestosuosikit täällä päässä, ja niitähän on tonne omaan hyllyyn kertynyt jo aika monet kipaleet, hah! Voin siis allekirjoittaa täysin ton sun väitteen! 😀
   Ja kiitos sulle aivan ihanasta palautteesta, ja mahtava kuulla, että nää höpinät täällä blogin puolella uppoaa!

 2. Mikaela

  Mulla on vielä yks vinkki, gymsharkin fit-trikoot!

Kommentoi »

Comments are closed