MITÄ KATSOA NETFLIXISTÄ? 8 x HYVÄÄ SARJAA!

*Sisältää mainoslinkkejä

MITÄ KATSOA NETFLIXISTÄ

Meillä ollaan ehkä tuijoteltu syksyn aikana ennätysmäärä sarjoja pakettiin. Välillä itsekin mietin, että mistä himpskatista muka riipaisen tän ajan näiden toljottamiseen, kun menoa ja meininkiä tuppaa välillä olemaan enemmän kuin laki sallii, mutta toisaalta tykkään ottaa vapaa-ajasta tehokkaasti kaiken irti ajallisesti, ja mä oikeasti rrrrrakastan hyviä sarjoja. Tässä siis kahdeksan kipaletta syksyn pimenevinä iltoina läpi tykitettyä sarjaa, olkaapa hyvät!

8 x MITÄ KATSOA NETFLIXISTÄ?

BODYGUARD

Tämän syksyn Netflix-uutuus, jossa mennään jännän äärellä Lontoossa, jossa sotaveteraani määrätään suojelemaan poliitikkoa ja auttamaan terrori-iskun estämisessä. Paljon ristiriitaisuuksia, epäilyjä ja pähkinöitä. Todella koukuttava ja yllätyksiä täynnä oleva brittiläinen jännityssarja, joka ahmittiin hetkessä läpi!

SORJONEN

Pitkästä aikaa todella kovaa suomalaista rikosdraamaa. Koukuttava ja laadukas Lappeenrantaan ja Venäjän rajan vaikutukseen keskittyvä jännityssarjassa on panosta käytetty, ja koukutti suorilta käsin. Lahjakas mutta hieman valtavirrasta toimintamalliellaan eroava etsivä siirtyy pikkukaupungin poliisin palvelukseen saadakseen enemmän aikaa perheelleen, mutta erikoiset murhatapaukset tuppaavat pistämään haastetta kehiin. Mahtavaa, että meiltä suomestakin löytyy näin osuvaa sarjatuotantoa!

RAHAPAJA

Joukko espanjalaisia tekee pitkään nerokasta ja kansainvälisesti noteerattavaa pankkiryöstöä suunnitelleen proferssorin johdolla elämänsä mullistavan ryöstön, jossa panttivangeilla on myös merkittävä rooli tapahtumien kulussa. Rehellisesti sanottuna ehkä yksi parhaista sarjoista aikoihin, vaikken sitä katsoessa vielä tajunnutkaan. Lopun tyhjyys ja vaikuttavuus kyllä jätti oman jälkensä. Kiitos kaikille teille, jotka mulle tätä aiemmissa postauksissa vinkkasitte!

EPÄTERVE

Harry Potterista tutun Rubert Grintin (Ron) tähdittämä lyhyt keveämielinen ja melkoisen hämmentävä brittiläinen komedia oli kyllä nopeasti kahmittu läpi, sillä 20 minuuttisia jaksoja on kaudessa huimat kuusi. Valheita, kiristystä, epäilyä ja epäonnea. Omaan makuuni melko erikoinen sarja, mutta pituutensa vuoksi upposi oikein hyvin välikevennyksenä.

HOW TO GET AWAY WITH A MURDER

Tämän olen nostanut aiemminkin ykköskauden osilta, mutta nyt juuri ilmestyneen neloskauden läpi ahmittua pakko nostaa tämä uudelleen. Asianajaja ja lakitieteen professori ja tämän oppilaansa sekaantuvat kinkkiseen murhajuttuun, jonka jälkeen mikään ei ole enää entisensä. Jännä, hauska, yllättävä ja koukuttava, ja cliffhangereissa ei todellakaan säästellä!

NORSEMEN

Erittäin keveää viikinkihuumoria norjalaisittain kansainväliseen muotoon rakennettuna. Ei ehkä sivistävin ohjelma, mutta mustan ja ronskin huumorin yhdistelmä kyllä välillä iskee melkoisen hyvin. Sopii hyvin ”välipalaksi” keventämään liian totista menoa.

KOVA LINJA

Pizzalähetin erikoista murhaa selvittävä lontoolaisetsivä huomaakin juttuun liittyneen laajempaakin salaliittoa, koukeroita ja rikosten verkostoa, jossa suhdesotkuilta ei myöskään selvitä. Mielenkiintoinen ja kutkuttava!

METSÄ

Mielenkiintoinen ranskalaisen pienen kylän katoamismysteeriin keskittyvä sarja, jossa paikallinen vähillä resursseilla toimiva poliisi sekä huolestunut opettaja alkavat selvittämään kylää jo aiemmin mietityttäneitä katoamistapauksia uuden keissin myötä.

MITÄ KATSOA NETFLIXISTÄKarvamatto: TÄÄLTÄ*
Kuviolliset tyynyt: TÄÄLTÄ*

Listaa kun väsäilin, niin aika selkeästi nousi esille rikos- ja jännityssarjat, jotka kyllä kutkuttavat lujaa tämän likan mieltä! Toki vastapainoksi juuri viimeistelin Gossip Girlin kolmannen kauden itsekseni, sillä tätä en alunperin saanut mistä mukaan tuijottamaan, heh! Ja koska olette ennenkin vinkkailleet mulle sairaan hyviä sarjatärppejä, joista jo iso kasa on tullut katseltua läpi, niin lisää suosituksia saa ehdottomasti viskellä kommentiboksin puolelle, koska hyviä sarjavinkkejä tarvitsee aina!

Viihteellistä joulunodotusta!

TSEKKAA MYÖS:
Somessa julkaisemattomat kuvani – Ou mai!

EDELLINEN JUTTUNI:
Treenillä oikeita tuloksia? Prove by Piia-valmennukset!

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

Kommentit (8)
  1. Sorjosen molemmat kaudet on ollu jo pidempään yleAreenassa. Sinänsä ihan kiva että netflixiin otetaan Suomalaisiakin sarjoja mutta ne on yleensä juuri näitä jotka on julkaistu muualla jo aikaa sitten ilmaiseksi.

    1. Aa! Kappas! Areenasta en olekaan hetkeen mitään tsekkaillut, vaikka sieltäkin on tullut tuijoteltua Handmaid’s Tale, Syke ja Skam lävitse, joten pitääkin mennä sieltä nuuhkimaan tuo kakkosseasoni heti perään. Suomalaisia saisi kyllä tulla tonne Netflixiin enemmänkin, ja hyvä vaan, jos niitä saisi myös sitä kautta kansainväliseen levitykseen. 🙂

  2. Jos Rahapaja upposi, niin suosittelen tsekkaamaan myös sellaisen sarjan kuin Eliittikoulu! Siinä on sama ohjaaja sekä myös muutama sama näyttelijä mitä Rahapajassa.

    1. Rahapaja oli kyllä niin loistava! Tää menee listalle seuraavaks👌🏻

    2. Siis oon tutkaillut tota Eliittikoulua monesti, mutta vielä en ole uskaltanut painaa play-näppäintä sen kohdalla. 😀 Mutta en tota tiennytkään, että siinä on sama ohjaajakin (muutamat samat näyttelijät bongasin), eli tää menee kyllä oikeesti pian vihdoin katseluun. Kiitos!

Kommentointi suljettu.