13 x RANDOM AJATUKSIA, JOITA MIELESSÄ JUST NYT

Hellurei ja häikivää vappuaattoa! Kun päässä tuuttaa välillä ihan varattua ja aivot tuntuvat olevan jumissa, niin tässä tällaista sekalaista ajatuksenvirtaa aiheesta jos toisestakin sekä elämästä ristiin rastiin.

RANDOM-AJATUKSIA

Heräsin (taas) tänään ennen kuutta. Pelasin tietokoneella matsin Age of Empiresiä (ah, nostalgiaa) ja soitin yli tunnin mittaisen puhelun frendille työhuoneen komerosta, ettei mies herää. Olipa jotenkin kiva aamu, ja ihmettelen, ettei ole tänään väsyttänyt yhtään enempää, vaikka on taas useampi sysibaaska yö alla. Just kun kerkesin alkuviikon postauksessa hehkuttaa, että uni on taas maistunut, hah!

Oon ollut ihan superhuono pitämään yhteyttä ihmisiin. Tai siis puheluita ja videoaamukahveja on kyllä toisinaan tullut kikkailtua, ja frendien kanssa pelailtua sosiaalisesti etäpelejä mikki tai videoyhteyksin, mutta etenkin viesteihin vastaaminen on tuntunut tosi ylitsepääsemättömältä viime aikoina. Siitäkin huolimatta, että näitä ihmisiä on hirveä ikävä, ja että he pyörivät ajatuksissa päivittäin. Omituista.

Oispa kaljaa. Sellainen hyvä IPA, ja ihan alkoholillinen. En siis erityisemmin muuten ole holiin menevä likka eikä tuubassa heiluminen ole itselläni kovinkaan poltteleva juttu, mutta sellainen pieni hönäkkä keveys yhdestä alkoholiannoksesta tuntuisi aika kivalta just nyt. 😀 Tai GT. Oispa GT. Karpaloilla ja rosmariinilla.

Mitenköhän tän kaiken jälkeen oikeasti onnistuu taas siirtyä ”normaaliin elämään”? Tai miltä se näyttää ihan yleisesti kaiken tämän jälkeen? Meillä nyt toisaalta ei sinänsä ihan älytöntä gappia tässä ole, koska tehdään miehen kanssa kotoa käsin yhdessä (eli todellisuudessa aina eri puolella asuntoa omissa oloissamme) duunia. Mutta kaikki se aikataulujen mukaan touhottaminen ja joka paikassa ravaaminen tuntuu ihan utopistiselta just nyt.

Toisaalta oon tosi tyytyväinen, että on tämä etävappu. Voi näyttää halutessaan aivan persnaamalta ja röhnöttää miehen kanssa himassa halien ilman kiirehtimistä vappupiknikeille sun muille. Toisaalta tänään kuitenkin riipaisin hiukset kiharalle just for fun. Ja huomenna isken teekkarilakin päähän joka tapauksessa ja heiluttelen tupsua. Jos sitä kerran saa.

Eilen illalla päässä soi teekkarihymni. Ehkä tämä teekkariwappu on vaan liian ohjelmoitunut takaraivoon.

Vappu on siitä myös kiva, että silloin saa munkkeja. Reikämunkit on muutenkin mun all-time-lemppari vuoden ympäri, ja esimerkiksi hillomunkit voisi polttaa roviolla. Hillolla pilataan hyvä sokerimunkki!

Himoitsisin ihan älyttömän paljon Rayban Aviator-arskalaseja, jotka olisivat juuri tuollaiset kultaiset ”peiliversiot” kuin tuossa kuvassa. Nuo siis HenkkaMaukan rihkamat, mutta niin kivat. Yritin tällaisia bongailla netistä, mutta tuntuu olevan vain kultasankaisia tai sitten täysin läpinäkyviä kultaisia. Plah.

Tää koronatilanne on vaan tosi hämmentävä. Kun ei tiedä yhtään mitä on tulossa, ja kun nytkin eletään niin kummallisessa tilanteessa. Myös yrittäjänä on hirveän vaikea ennustaa, miten tämä tulee vaikuttamaan eri työkuviohin ja omaan talouteen jatkossa. Sitten kun vielä tässä kyljessä odottelet lasta maailmaan, ja siinäkin on jo paljon mullistusta tulossa. Kaikki vähän hakee paikkaansa hyvin erikoisella tapaa, niin tyydyn kuvailemaan edelleen tilannetta yhdellä sanalla: Hämmennys.

Eilen kyllä väsytti rajummin kuin naismuistiin. Toisaalta tämä korona (ja ehkä raskauskin) on sellaisia kortteja, joita oonkin sitten käyttänyt ihan hyvinä tekosyinä siihen, ettei nyt tarvitsekaan olla aina ihan iskussa. Ja voi ottaa vähän ekstralunkisti välillä. En kyllä tykkäisi vedota siihen, että koska oon paksuna, niin voin elää kuin pellossa. Koska ainahan sitä tietyllä tapaa väsyttää ja puuduttaa ja voisi olla enemmän virtaa. 😀 Mutta ainakin unien tuhoutumisen puolesta kyllähän se vaikuttaa aika rajustikin pakkaan, eli ehkä tähän on ihan okei vedota. Ja koronahämmennykseen, joka on kyllä ihan tosi case.

Meillä on viimein alkanut tapahtua kotona. Maalisuti viuhuu, reikiä poraillaan seiniin ja pian päästään uusimaan kaappejakin. Ihanaa päivittää kotia!

Nettishoppailu on lähtenyt luistamaan mulla vähän turhankin hyvin, hah! Toisaalta kaikki on tullut ns. tarpeeseen, kun beben tuloa varten on tullut hankittua kaikenlaista. Aamuyön unettomat tunnit ovat erityisesti koituneet mun kohtaloksi, ja nettikauppojen ja tori.fi selailu on ollut, noh, sanotaanko tuottoisaa. 😀 Ja ”koska tää on suomalainen yritys” toimii viimeistään ihan liian hyvänä tekosyynä tehdä lopullinen ostopäätös.

Oon ihan sairaan tyytyväinen kuinka hyvin ja monipuolisesti olen onnistunut sekä koronan, melko pitkälle edenneen raskauden sekä liitoskipujen kanssa treenaamaan. Viimekin viikolla neljä kovempitehoisempaa treeniä + kaksi liikkuvuusharjoitusta viikkoon on paljon enemmän kuin mitä normaalisti teen. Ja enkä tässä mitään paineita halua jengille viljellä, ja isoin vauhdittava tekijä tähän tosiaan on ollut se, että omien valmennuksien livetreenivetoja on ollut vain pakko ohjata. Onneksi! Ja vaikka monesti näitä ennen on puuduttanut (ja näistä tullut aika paljon lisätyötunteja viikkoon), niin kyllähän tää on ollut ihan kevään pelastaja myös itselle. Ja vielä kun valmennusjengi on ollut niin fiilareissa messissä, niin ai että!

Tippaleivät. Eivät uppoa.

Nude turtle neck-paita: *TÄÄLTÄ
Trikoot: Reebok Lux Maternity Thights

Semmoista. Voisi vaikka seuraavaksi korkata holittoman skumpan jääkaapista. Pienet päikkäritkin maistuisivat. Onpa jees, kun ei ole kiire mihinkään. Vieläkään. Vaikka saisihan tämä elämä tästä normalisoitua, mutta mennään nyt näillä mitä on! 😉

Hemaisevan häikäisevää vappua!

TSEKKAA MYÖS:
Mitä syön päivässä? Su & Ma

EDELLINEN JUTTUNI:
Mitä syödä vappuna? Ideoita ruokiin ja jälkkäreihin

VALMENNUKSET:
Prove-valmennukset

Kommentit (14)
 1. Hei! Tippaleivät ois just ihania, jos jostain vielä sais ostettua niitä
  sitkeänpehmeitä vaniljaisia ( en kyllä ala itse värkkäämään ) , mutta ei ainakaan Jyväskylästä moneen, moneen vuoteen. 🙂 Löytyy vain niitä korppuja!!!

  Oikein viihtyisää koti-Wappua!

  1. piiapajunen
   3.5.2020, 14:04

   Kiitos sulle! Mulla kanss just tippaleivistä kokemuksia lähinnä ”korpuista”, jotka eivät ole kovinkaan sytyttäneet. Tuollainen sitkeän pehmeä vaniljainen kyllä kuulostaisi taas ihan loistavalta! 😍

 2. Heippa!

  Täysin ohi aiheen on pakko tulla vinkkaamaan, että raskausajan ruokavalioon sopivia salmiakkeja saa tällaisesta verkkokaupasta:

  https://namitupa.fi/verkkokauppa/tuote-osasto/namitupa/namitupa-raskaus-salmiakit-glykyrritsiini-vapaat/

  Odottelen itsekin kesävauvaa salmiakkihimoissani, joten tätä ilosanomaa on jaettava kaikille samassa veneessä oleville! 😋🖤 Tsemppiä odotukseen!

  1. piiapajunen
   3.5.2020, 14:06

   Siis oon noita rakkaussalmiakkeja yhden pussin vetänytkin, kun bongasin pari kuukautta sitten Cittarista. Meni kyllä vahvasti jatkoon 😍 On vaan jäänyt nuo kauppareissut koronan takia vähemmälle, niin jäänyt varjoon tää kyseinen salmiakki, mutta ehkä joudun tuolta taas yhden pussin kipaisemaan. 😉

   Ja ihanaa, lisää kesävauvoja 2020! ❤️

Kommentointi suljettu.