MARRASKUUN POSIT & POMMIT

Miten ihmeessä sitä ollaan jo joulukuun puolella? Toinen joulukalenterin luukku on jo avattu, mutta lingotaanpa muistelot vielä marraskuun suuntaan, ja pistetään wrap upia tulemaan niin että nasahtaa!

MARRASKUUN POSIT

Meidän kylppärirempan valmistuminen! Vaikka tän olisi yhtä hyvin voinut laittaa pommien puolelle kohtuuttoman venähdyksen vuoksi, niin kyllä se höllii mieltä, kun kaiken remppapaskan sai koko kämpästä pois ja kylppärin sekä vessan tuliteränä käyttöön.

Seinäkiipeily. Oli pitkästä aikaa hauska käydä liikkumassa ihan eri muodossa, ja viimeksi seinälle olen päässyt viime helmikuussa Gladiaattorien kuvauksissa, haha! Yllättävän hapottavaa ja yläkropan lihaksistoa kuormittavaa puuhaa ja samalla joutuu omat älynystyrätkin töihin, kun joutuu pohtimaan, miten kiipelistä pääsee eteenpäin.

Lautapelit. Marraskuussa tuli taas pelattua huomattavasti enemmän lautapelejä kuin aikoihin. Lautapeli-illat, huikeeta seuraa ja  hyvää naposteltavaa, eli tätä komboa ei ihan hevillä peitota!

Budapestin reissu. Fitnessin junioreiden MM-kisareissu oli kiva piristyspotku Suomen tasapaksuun marraskuuhun, vaikka tuomarihommiksi ja Suomen joukkueen huolloksi se kuitenkin pääsääntöisesti meni kaupungin valloittamisen sijaan.

Äiskä kävi kylässä. Pari yötä vierashuoneessa ja Pöpökin oli fiilareissa, kun pääsi viekkuun koisimaan. Äiskä on aina ykkösvieras <3

Rantalentistä varpaat hiekassa. Ai että! Päästiin Fastin tiimin kanssa viettämään lauantai-iltaa rantalentiksen parissa Helsingin Hiekassa, jossa tarkeni minishortseissa ja pikku topissa, ja sai upottaa varpaat loputtomaan määrään pehmeää rantahiekkaa. Lämmin suositus Hiekalle, jos haluaa saada pientä irtiottoa talven pimeyteen ja kylmyyteen, ja jälkipuintia voi harrastaa rantafiilareissa vaikka olunen kourassa rantatuoleissa chillaillen.

celsius energiajuoma
Kuva: Larieemeli Kuusisto

MARRASKUUN POMMIT

Pimeys. Tää kaamos kyllä imee musta noin 68% mehuista. Miten tuntuu, että joka vuosi tämä osuu entistä kovemmin, kun vielä viitisen vuotta sitten ei tuntunut missään. Vanhuus ei todellakaan tule yksin.

The Crownin 3.kausi. Olenko ainut, kenen mielestä koko kausi oli kuolettavan tylsä ja jaksot aivan järjettömän hidastempoisia? Ja tätä kun niiiiin kovasti odotin, koska rakastuin kahteen ekaan kauteen ihan totaalisesti. Oli iso pettymys.

Diagnoosina endometrioosi. Täysin oireettomana tähän syksyyn asti, ja ei ihan hirveästi lämmittänyt mieltä, mutta minkäs teet.

Käsityömessut. Äiskän kanssa käytiin tänäkin vuonna, mutta perjantaina päiväaikaan messut olivan niin totaalisen täyteen survottu, että ihmispaljouden keskellä ei pystynyt liikkumaan tai mitään edes hypistelemään. Jäi kyllä kuran maku suuhun, ja fiilis oli koko visiitin ajan, että koska täältä pääsee pois.

Sadekurakelit. Ja Pöpön tassut. Onneksi nyt on pari päivää kerennyt olla Tamperekin valkoinen, mutta taitaapa se lumi saada kyytiä vielä tämän viikon aikana. Buu.

Syksyn eka lenssu. Melkein vuoden onnistuin pysymään terveiden kirjoissa, mutta nyt se iski, ja räkä lentää edelleen. Buu x2.

Putkirempan aamuporat. Aiijjjettä. Kukapa ei haluaisi herätä joka aamu 6.55 jäätävään poramellakkaan, kun saisi nukkua vielä ainakin tunnin. Vaikka remppa meidän kämpän osalta on taputeltu, niin rappukäytävissä jyllätään edelleen.

Puma-crop-paita: TÄÄLTÄ*

Kaikenkaikkiaan tämä marraskuu jäi silti rutkasti voiton puolelle, ja voipi olla, että joulukuu pistää vähän vielä paremmaksi. Eihän joulua ja uutta vuotta meinaan voi jättää pois laskuista, eli jo pelkästään niiden pohjalta voisin väittää tästä kuusta tulevan oikein mehevän! Yes please!

Joulufiilistä alkaneeseen viikkoon!

LUE MYÖS:
Oispa ihana olla keskinkertainen

EDELLINEN JUTTUNI:
Miks näytät välillä timmiltä ja välillä vaan tavikselta?

VALMENNUKSET:
Seuraavat Prove-startit 6.1.

hyvinvointi endometrioosi mita-minulle-kuuluu
Kommentit (6)
 1. Endometrioosi on peestä, itsekin siitä kärsin ja pitkään ennenkun sain diagnoosin. Marraskuun pimeys on peestä… ja todellakin mitä vanhemaksi tulee sen kovemmalle se näköjään ottaa. Kurakelit on peestä… koirantassut ihan jäätävässä kunnossa lenkkien jälkeen.
  Mutta… marraskuu selätetty… tänään jo joulukuun toinen ja aivan mahtava keli, kohta on joulu ja herkut ja siitä sit lähdetäänkin kevättä kohti.
  Kivaa viikkoa ja hyvää lähestyvää itsenäisyyspäivää!

  1. piiapajunen
   3.12.2019, 20:44

   Nimenomaan marraskuusta tosiaan selvitty, ja nyt on kyllä ollut niin mahtavia kelejä pihalla, ettei ole tosikaan! Vaikuttaa kyllä mieleen ihan hurjasti tuo sää ja auringonpaiste (tai sen puute). Onneksi joulun jälkeen alkaa jo hiljalleen valoistumaan päivät, joten sitä kohti!

   Kiitos sulle, ja kivaa viikkoa ja itsenäisyyspäivää sinnekin! 🙂

 2. Satuin lukemaan tän just sopivaan aikaan, koska itekin nimittäin oon ollut varmaan vuoden terveenä, ja nyt sitten iski flunssa. Tylsää.

  1. piiapajunen
   3.12.2019, 20:41

   Äh. Pikaisia paranemisia sinne! Tylsäähän tämä on ollut, mutta onneksi se joskus ohi menee (ja mäkin pääsin tänään taas ekaa kertaa pariin viikkon treenille jeeeee).

Kommentointi suljettu.