Koko kevään syyssää

Hienosti pyörähti tämä päivä käyntiin, kun aamutuimaan muutaman kerran silmiäni hieraistessani näin ikkunasta sakean lumisateen valkaiseman Tampellan. Tästä huolimatta vedin todellisen sissivarustuksen niskaani, ja lähdin uhmaamaan säätä munamankelin selkään suunnaten kohti keskustan Susiluolaa. Napakka treeni hyvässä seurassa pelastaa meinaan rapaisimmankin päivän, ja Janinan kanssa pistettiinkin olkapäät ja ojentajat tehokkaasti tuhannen päreiksi. Päivän treeni El Juniorin kanssa kulki kutakuinkin seuraavanlaisesti:

 • Supersarjana: takaolka taljassa narunveto korviin + vipunostot taakse käsipainoilla
 • Pystypunnerrus koneessa
 • Pystypunnerrus smithissä niskan takaa
 • Vipunostot suorina sarjoina sekä loppuun hapokas pyramidisarja
 • Ojentaja niskan takaa taljassa vinopenkillä istuen
 • Supersarjana: dipit telineessä + vastaotteella taljassa

Koska treenin jälkeen olen yleensä kotiinpäästyäni nälkäisenä ja ruuanhimoisena aivan ensimmäiseksi jääkaapilla, niin useasti olenkin pyöräyttänyt treenin jälkeisen sapuskan jo ennen jumppatuokiota valmiiksi. Tällöin voin vain nopeasti mikron kautta huitaista päivän parhaan aterian ääntä kohti, ja lojua loppuillan Netflixin äärellä tyytyväisenä treeni- ja ruokakoomassa. Tälläkin kertaa olin ollut ennalta viisas ja valmistanut ranskalaiset uunissa sekä pilkkonut hampurilaistäytteet lautaselle valmiiksi. Läpi tuulen ja tuiskun hikisenä kotiin saavuttuani tarvitsi vain kypsentää pikaisesti broileripiffi, koota hamppari ja lapata annos huiviin. Siinä ei kauaa nokka tuhissut.
Ei huano vaikka itse kehunkin!
Alkuillasta kävin vielä huoltamassa koneistoa Tampereen Urheiluhierojakoululla, jossa osui kyllä erittäin passeli hieronta kohdalle. Ahkerana yöpureskelijana niska, kallonpohja, päänahka sekä purulihakset vetävät mulla säännöllisesti komeaan jumitilaan yöllisistä purentakiskoista huolimatta, ja taitavien näppien möyhinnän jälkeen olo oli eriskummallisen kevyt, kun veri pääsi taas vapaasti kiertämään tuolla vintillä asti. Ylihuomenna luvassa uusi sessio samaisessa paikassa, ja jospa silloin vielä jatkaisi samojen jumien taltuttamista.
Jumppa kun on tällä hetkellä työreissulla, niin olen lojunut tämän loppuillan reporankana sohvalla tekemättä juuri mitään ja popittanut Skandaalin tulevaa musaa, jota sain onnekkaana likkana esikuunteluun. Pian julkaistava teksti on jo sen verran röyhkeää ja ylilyönneillä kuorrutettua suomiräppiä, että uppoaa mun sielunmaailmaan kuin kuuma veitsi voihin. Samalla sain aimoannoksen mustaa huumoria tähän iltaan, kun tuo kelikin tuolla pihalla on edelleen niin ahterista, ettei sille voi kun nauraa. Poikkesin tässä samalta istumalta tsekkaamaan pitkästä aikaa Salikissan musavideon ja muistelemaan menneitä aikoja. Samalla tuli hyvänä muistutuksena, että vaikka heittäisi tällä offilla tähän ruhoon ämpärillisen silavaa ihon alle, niin ainakin mulla on tällöin hyvä hanuri, hah! Eli tässä siis tiivistettynä: onpas kivaa olla offilla!

xoxo,
Piia

Kommentit (12)
 1. Aika kuuma offi kunto huhu. Laittasitko ohjeen tohon hamppariin, ja laita treeni videoita lisäääää. Tsemppiä tulevaisuuteen!

  1. Piia Pajunen
   27.4.2016, 09:40

   Heh tänks! Burgeriin on tulossa ohjeet pian! 🙂

 2. Nuo videon naiset olivat mielestäni oksettavia lihavia laardipyllyjä. Älä missään nimessä ime ämpärillistä läskiä itseesi.

  1. Piia Pajunen
   27.4.2016, 12:46

   Tiedoksesi, että olin yksi noista videon oksettavista lihavista laardipyllyistä 😀 Toisekseen, jos haluan imeä itseeni ämpärillisen läskiä, niin teen niin välittämättä kenenkään mielipiteistä. Aika vaikeaa tämä elämä olisi, jos joutuisi elämään muiden mielipiteiden ja toiveiden mukaan. Toivottavasti sinäkin tämän omassa elämässäsi joskus vielä ymmärrät 😉

Kommentointi suljettu.