JOULUHERKUT ARVOSTELUSSA MIEHEN KANSSA!

jouluherkut arvostelussa

Oijoi! Herkkutuokion aika! Otettiin miehen kanssa agendaksi pelastaa teidät hutilyönneilltä uusien ja vanhojenkin jouluherkkujen kohdalta, ja maisteltiin tehotuokioina läpi jouluherkkuja laidasta laitaan. Miltä maistuivatkaan vihreä kuula joulutortut, joulun töhnämunat ja lakritsipiparkakut? Mitkä menivät jatkoon ja mitkä eivät?

Pistähän alla oleva video pyörimään ja lämmitä kylkeen vaikka kupponen glögiä kylkeen, niin tunnelma on ainakin teemansa mukainen!

Uppooko teille videomatskut? Toimiiko kirjoitetut Herkkukornerit paremmin? Ainakin edellistä maisteluvideota on kurkittu melkein 55 000 kertaa, eli Tuben puolella tuntuu uppoavan, heh!

Makoisaa joulunodotusta!

TSEKKAA MYÖS:
Herkkukorneri – Uutuusjätskit arvostelussa!

EDELLINEN JUTTUNI:
6 x Aktiivitreenaajan yleisimmät sudenkuopat

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (10)
  1. Oi kun rakastan herkkuarvosteluja! Kun itselle ei viitsi ostaa kaikkea, on kiva katsella ensin mitä mieltä muut ovat ja päättää sitten sen perusteella 🙂 Mahtavaa siis!

    Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

    1. Hei mahtava kuulla! Yleensä en kanssa ihan hirveästi kotiin osta herkkuja, ja silloin kun ostaa niin, haluisin kanss osua suoraan napakymppiin sillon. 😀 Toki nää herkkuarvostelut kyllä yleensä sit edellyttää kantamaan herkkuja himaan sit oikein olan takaa ja senkin edestä hahaha 😀

  2. Tää oli hauska! Herkkuarvostelut ovat parhaita! Hyviä vinkkejä jouluostoksille 🙂

    1. Tosi kiva kuulla! Ja hyvä että selkeytyy jouluherkkulista! 😀

Kommentointi suljettu.