HYVÄT NETFLIX-SARJAT – 5 VINKKIÄ JAKOON!

hyvät netflix-sarjat
Etsinnässä katsomisen arvoiset ja hyvät Netflix-sarjat? Koska kevät ei ole vielä tarpeeksi pitkällä, että valo riittäisi täyttämään pimeät illat, niin mikäs sen parempaa, kuin heittää iltaisella potslojot sohvan pintaan kiinni, ja kaivautua viltin alle ottamaan lepiä koukuttavan sarjan pauhatessa töllöstä. Ainakin meidän taloudessa katsomisen arvoiset hyvät Netlfix-sarjat ovat toisinaan olleet melkolailla kiven alla, eikä mieltä kutkuttavia tärppejä voi olla koskaan liikaa. Perinteen mukaan pistetään jakoon meillä läpi luukutetut hyvät Netflix-sarjat muillekin laatuviihteen kaipuisille sieluille! Tuosta nuin!

HYVÄT NETFLIX-SARJAT

PIMEÄ (DARK)

Saksalainen mysteerisarja, joka on ehdolla Saksan vuoden parhaimmaksi sarjaksi, enkä tosiaan ihmettele. Laadulla ja selkeästi myös riittävän osuvalla budjetilla toteutettu mysteerisarja, joka tuo hieman mieleen Stranger Things-tyylisiä viboja, mutta hieman eurooppalaisempaan makuun sopivammin. Koukutti jo ensimmäisestä jaksosta alkaen, ja kaikki 10 jaksoa hujahtivat plakkariin aika vauhdilla. Sarja toki vaatii toisinaan hieman keskittymistä ja hoksottimia, mutta sen arvoista tuon vintin käyttäminen todellakin tässä yhteydessä on!

ALIAS GRACE

Kuusiosainen minisarja, joka pamahti kyllä ihan ykkössuosikkieni joukkoon! Voi kun vastaavia saisi tarjolle lisää! 1800-luvun Torontoon sijoittuva minisarja murhasyytteeseen asetetusta nuoresta palvelijanaisesta, jonka tarinaa ja mieltä avaamaan tarttuva psykiatri pyrkii selvittämään totuuden tapahtuneen murhan takaa. Ah. Voisinpa nollata muistini, ja katsoa tämän uudestaan!
hyvät netflix-sarjat

ATYPICAL

Draamakomedia nelihenkisestä perheestä, jossa 18-vuoden iän saavuttanut autistipoika rikastuttaa ympäristön elämää. Konseptina ei kuulostanut kovin houkuttelevalta, mutta toteutus on aivan loistava! Sopivasti tunnetta, ihmissuhdekoukeroita sekä ainakin allekirjoittaneeseen uppoavaa huumoria. Ei todellakaan liian lekkeriksi menevä kokonaisuus, ja draaman puoli todella uskottavaa ja syvällekin osuvaa. Tämä sujahti kokoon aivan liian nopeasti, ja seuraavaa tuotantokautta odottelen jo innolla!

ERASED

Mysteerisarjaa eetteriin lisää, ja tällä kertaa heitetään kehiin japanilaista tuotantoa. Mystinen kaappaaja on vauhdissa, ja on yhden henkilön kontoilla pelastaa läheisensä kylmältä ja lopulliselta kohtalolta seilaamalla ajassa edestakaisin. Tämä Netflix-originaali oli kyllä äärimmäisen mukavaa vaihtelua länsimaalaiselle sarjatykitykselle, ja toi myös esille muutenkin mielenkiintoisia näkemyksiä ja sarjatoteutuksia kansainvälisissä merkeissä.

THE AFFAIR

Salasuhteesta kertova, voisinko sanoa, hieman aikuisempaan makuun oleva palkintojakin kahminut draamasarja. Nimensä mukaisesti sarja uppoutuu salasuhteen kiemuroihin, jonka kyljessä selvitelläänkin kinkkistä murhaa ja syvennytään erinäisiin perhesuhteisiin. Toisinaan sarja eteni vähän hitaamman puoleisesti, mutta eli jos et kestä yhtään rauhallisempaa etenemistahtia, niin silloin en suosittele. Ehdottomasti kuitenkin tuijottamisen arvoinen tuttavuus, jonka ensimmäisen tuotantokauden tuijotteli oikein kernaasti loppuun asti.

hyvät netflix-sarjat
Harmaa neuletakki: TÄÄLTÄ* // Stretch-farkut: TÄÄLTÄ*

Tästä pärähtivät ilmoille tämänkertaiset viisi katsomisen arvoista ja koukuttavaa Netflix-sarjaa, jotka tuli hyvillä fiiliksillä toljotettua läpi. Toki aivan jokaisen sarjan kohdalla ei ole käynyt yhtä onnekkaasti. Timelessiä yritettiin lähteä katsomaan, mutta konsepti ei vain napannut. Outlanderkin jysähti pohjaan (oli ehkä huono valinta heti Game of Thronesin jälkeen) ja Arrowikin hyvän alkuvauhdin jälkeen teki tenät mielenkiinnolleni, kun homma ei tuntunut etenevän piirun vertaa. The Dome meni myös parin kauden verran silmät suurina, mutta kolmas tuotantokausi meni niin yli ja pelleilyksi, että päätimme pistää sarjan stoppiin.

Hyvät Netflix-sarjat ovat toki ennen tätäkin tiivistä tehotujausta olleet jaossa, joten jos nämä eivät tärpänneet, niin tsekkaapa toki nämä aiemmat suositukseni

Viihteellistä viikon puoltaväliä joka sohvalle!

Vilkaise myös:
156 cm / yli 60kg – Eli tasan sopivan painoinen
&  7 x Hetket kun hävetti

Edellinen juttuni:
Meitsin häälook – Meikki & Hiukset

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (22)
 1. Jehesh! Itse sain just kolme kautta Crazy ex-girlfriendiä pakettiin alle kahdessa viikossa ja poikaystävän kanssa katsottu This is us ja muutkin antavat odotella jatkoa, joten olo on suorastaan tyhjä. Näistä varmaan ainakin muutama täytyy laittaa testiin, päästään taas tuijottelemaan muutakin kuin toisiamme. Tänks!

  1. Piia Pajunen
   23.2.2018, 11:36

   Oijoi! Kiitos puolestaan sulle huikeista tärpeistä! Tää on just parasta jakaa omia täällä blogissa, koska saa itse aina vastineeksi uusia! 😀 Joten kiitos sulle!

 2. Alias Grace oli kyllä täyttä kultaa! Voin suositella HBOn puolelta Handmaid’s talea jos kiinnostaa vastaava rauhallisesti etenevä mutta hyvin tiivistunnelmainen sarja 🙂
  Seuraavaksi otan työn alle ton Darkin, vaikuttaa hyvälle!

  1. Piia Pajunen
   23.2.2018, 11:37

   Alias Grace oli kyllä huippu! Ja hei kiitti tota HBO:n puolelle osuneesta tärpistä! Tarkoitus olisi nyt jossain vaiheessa taas ottaa hetkeksi tämä palvelu vaihteeksi käyttöön (Vikings kiinnostaa), niin voisi kurkata sieltä tuon Handmaid’s talen! Tänks!

Kommentointi suljettu.