TREENILLÄ OIKEITA TULOKSIA? – PROVE by Piia

Kaupallinen yhteistyö: PROVE-treeni

Boom! Nyt kuulolle kaikki saliminkit ja punttipirjot! Haluatko ihan oikeasti saada junnaavat treenitulokset selkeään nousuun? Halautko oikeasti kasvattaa lihasmassaa ja saada sporttista muotoa kroppaasi? Kiinnostaisiko kokeilla treeniohjelmaa ja ruokavaliota, joka ei sisällä hölynpölyä tai trendikkäitä pilipalijumppia vaan keskittyy ihan oikeasti toimivaan treeniin? Haluaisitko oikeasti oppia treenaamaan ja syömään niin, ettei sun tarvitsi olla ostamassa heti seuraavaa valmennusta ainakaan siksi, että et itse osaisi tai tietäisi mitä tehdä?

Arvostatko omaa aikaasi salilla?

Treenaavat ihmiset käyttävät oikeasti aika paljon arvokasta vapaa-aikaansa treeniä paukuttaessa, mutta homma menee aivan liian monella puoliksi tai jopa kokonaan harakoille, jos ei oikeasti osata panostaa oikeisiin asioihin. Onko treenipainot nousseet sulla viime aikoina? Tuntuuko treenaaminen susta oikeasti motivoivalta? Mitä tuloksia ylipäätään olet saanut viime aikoina? Näitä on oikeasti hyvä pohtia, ja miettiä, hakkaatko vain päätäsi seinään vai kulkeeko homma kuten toivoitkin.

Monet ovat vasta PROVE-valmennuksissa tajunneet, kuinka päin honkia asioita on aiemmin tehnyt. Vaikka treenivuosia alkaisi jo löytymään, mutta jos koskaan hommaa ei ole koskaan katsottu ammattimaisesti kuntoon koko paletin osalta, niin tässä voisi oikeasti olla paikkaamisen tarvetta. Moni syksyn valmennettavista huomasikin, että jo 10 viikossa pystyi saamaan enemmän tuloksia kuin viimeisen vuoden aikana, vaikka treenimäärä olikin nyt maltillisempi eikä treenistä ja safkasta tarvinnut stressailla kuten ennen. Ei ihme, että anonyymin palautekyselyn tuloksena kokonaisarvosanaksi pamahti huimat 4,9/5.

oikeita tuloksia

Miksi ei pelkkä treeniohjelma paperilla?

Tässä valmennuksessa opit treenaamaan oikealla tavalla kovaa ja tekemään oikeita tuloksia salitreenin puolella. Sen lisäksi, että tässä valmennuksessa treenataan selkeitä tuloksia tehden, niin samalla viikkojen edetessä opetellaan syvemmin ymmärtämään, miksi asioita tehdään näin, jotta oikeasti käteen jää muutakin kuin ohjelmat paperilla. Valmennuksen lopussa vielä annetaan hyvät eväät ja ohjeistukset siihen, miten jatkaa tämän jälkeen, sillä onnistuneessa valmennuksessa valmennettava myös itse oppii ja tietää, miten jatkaa, eikä jää tyhjän päälle.

Treeniohjelman ja ruokavalion kun nyt voi luoda melkein kuka vaan, ja niitä on jaossa jopa ilmaiseksi internetin ihmeellisessä maailmassa. Jos ikinä ei opi ymmärtämään miksi ja miten, eikä kokonaisuus perustu oikeaan valmennus- tai ravitsemusoppiin, niin tulokset tyssäävät jossain vaiheessa tai jäävät laihoiksi. Tämä valmennus ei perustu huuhaaseen tai trendiliikkeisiin vaan ihan oikeasti ammattimaiseen, perusteltuun ja nousujohteiseen tekemiseen treenin parissa.

Kiinnostaisko sua joku näistä?

 • Saada treenipainot selkeään nousuun?
 • Kasvattaa ihan oikeasti sitä lihasmassaa?
 • Saada vatsalihaksiin lisää voimaa ja oppia treenaamaan myös niitä tuloksellisesti?
 • Lisätä liikkuvuutta lähes huomaamatta osana lämmittelyä?
 • Saada luottoa ja varmuutta omaan tekemiseen, jotta osaat treenata ja tahkoa tuloksia myös valmennuksen jälkeenkin?
 • Oppia syömään monipuolisesti ja rennosti ilman tarpeettomia ruokarajoitteita ja tilanteesta huolimatta?
 • Kehittää treenitekniikoita ihan uuteen uskoon ja lisätä tuntumaa kohdelihaksissa?
 • Olla stressaamatta treenistä vaan nauttia tulosten tuomasta motivaatiosta ja treeni-innosta?
 • Oikeasti oppia ja lisätä ymmärrystä treenaamisesta ja syömisestä?

Nämä eivät ole mitään tyhjiä lupauksia, vaan selkeitä tuloksia, joita on noussut toistuvasti eteen valmennusten aikana. Heti tammikuun alusta lähteekin käyntiin kolme eri ryhmää. PRO-valmennus on jo salitaustaa omaaville treenaajille, jotka haluavat treenata neljästi viikossa. BASIC-valmennuksessa treenataan salilla kolmesti viikossa ja se sopii sekä kokeneille että vähän vähemmän aikaa salilla käyneille. Näiden kahden välillä pohtiville suosittelen ensisijaisesti valitsemaan sen, jonka treenimäärä soveltuu paremmin omaan arkeen, sillä tuloksia on luvassa molemmissa.

Haluaisitko treenata muutenkin kuin salilla?

Uusin valmennus SIMPLE yhdistelee salitreeniä ja oikeasti järkevää kotitreeniä. Voit siis treenata pelkästään kotona, pelkästään salilla tai sekoitella näitä molempia! Valmennuksessa opetetaan oikeasti tekemään liikkeet oikein, keskittymään pelkän hien ja hengästymisen sijaan liikkeiden ja ominaisuuksien kehittämiseen. Kehittäviä treenejä viikkoon voi paukutaa 2-4 ihan omien aikataulujen ja tavoitteiden mukaan, sekä paljon kehuja kerännyt oikeasti joustava ja arkeen sopiva ruokavalio toimii passelisti tilanteessa kuin tilanteessa!

Valmennus soveltuu erinomaisesti myös kiireiseen arkeen tai tiukkoihin ja haastaviin aikatauluihin. Tämä siis sopii loistavasti esim. perheellisille, tavoitteellisille uraohjuksille, intohimoisille opiskelijoille tai yksinkertaisesti niille, jotka haluavat yhdistää salitreeniin myös monipuolista mutta tehokasta harjoittelua, kuten kehonpainoharjoittelua, core-treeniä, loikkatreeniä, lenkkeilyä tai liikkuvuusharjoittelua. SIMPLEN ruokavalio ja salitreenit/oheistreenit sopivat passelisti myös tukemaan jotain muuta rakasta urheilulajia. Näihin kaikkiin löytyy huolelliset video-opastukset sekä oikeasti kehittävät treenikokonaisuudet, jotka eivät vie tolkuttomasti aikaa suorittamiseen. PS. Tämän jälkeen vatsatreenisi ei ole enää entisensä!

Tsekkaa lisätietoja valmennuksista:

PRO | BASIC | SIMPLE

oikeita tuloksia

Tän syksyn PROVE-valmennukset alkavat olemaan hiljalleen pulkassa, ja palaute on ollut ihan hämmentävän hyvää. Kun aloitin tämän prokkiksen työstämisen, en todellakaan tiennyt, kuinka laajoja vaikutuksia ihmiset voivat saada näistä valmennuksista. Olen monta kertaa ollut suorastaan tippa linssissä ja pyyhkinyt poskilta kyyneleitä, sillä palaute on ollut toisinaan niin mieletöntä, eikä tässä edes ole värikynää messissä.

Tätä mä rakastan tehdä, ja ihmisten valmentaminen on mulle äärimmäisen antoisaa puuhaa. Siksi mä odotan todella lujaa, mitä tuleva alkuvuosi tuo tullessaan. Rehellisesti voin väittää, että tavoitteellisesti treenaavana teet itsellesi palveluksen, jos hyppäät messiin mun valmennukseen. PROVE by Piia-valmennukset löydät TÄÄLTÄ.

Osuvaa viikonvaihdetta just sulle!

KURKKAA MYÖS:
Älä treenaa vatsoja väärin!

EDELLINEN JUTTUNI:
Kuinka some hallitsee salaa sun elämää

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

Kommentit (22)
 1. Olisin lähtenyt tähän syksyllä mukaan, jos hinta ei olisi ollut niin korkea. 100e on itselle jonkinlainen kipukynnys. 😬

  1. Harmi juttu! Hinta on kuitenkin muodostettu sisällön kattavuuden perusteella, ja väitän, että tässä mennään jo selkeästi syvemmälle kuin mitä esimerkiksi yksilöllisellä etävalmennuksella pystyisin antamaan (yksilöllisiä etävalmennuksia olen tehnyt, ja niiden hinta on huomattavasti korkeampi). Sen verran kattava sisältö tähän on hiottu, etten omaa ammattitaitoa ja sisältöä pystyisi halvemmalla myymään, sillä muutenkin hinnasta lähtee noin puolet veroihin, mitä yrittäjällä käteen myynnistä jää. Syksyn valmennuksista on ainakin tullut paljon palautetta, että on ollut todellakin hintansa väärti. 🙂

 2. Sopiiko valmennukset jos laihdutettavaa on n 15 kg? Tai siis että tippuuko paino myös näiden valmennusten aikana? Muuten oon erittäin kiinnostunut, sulla on mielestäni terveellinen suhtautuminen treenaamiseen!

  1. Pro- ja Basic-valmennukset eivät varsinaisesti tähtää painonpudotukseen, sillä treenin kuormittavuuteen ja siinä oikeiden tuloksien saavuttamiseen on yleismaailmallisesti ja terveyden kannalta järkevämpi yhdistää riittävä määrä ravintoa. Toisaalta näidenkin valmennusten kevein ruokavalio voi jämptimmin toteutettuna hyvinkin sopia maltilliseen painonpudotukseen, jos pudotettavaa on juurikin pohjalla enemmän, ja tämän haluaa pudottaa maltilla.

   Simple on suunniteltu myös enemmän lifestyle-valmennukseksi treenin tehosta ja laadusta tinkimättä, ja tässä se kevein ruokavalio on ajateltu niin, että se soveltuu myös kevyeeseen ja maltilliseen painonpudotukseen, ja enemmänkin niin, että siinä opetellaan tasapainoinen elämäntapa ruokailuiden suhteen ilman kuureja/rajoituksia. ”Rynnäkködieettaamiseen” mikään valmennukseni ei tähtää jo ihan sen takia, että tarkoituksena on oppia pysyvä, järkevä ja tasapainoinen tapa syödä ja treenata, ja äkkimuutokset eivät välttämättä tuo mukanaan aina pelkästään positiivisia tuloksia.

   Jos kuitenkin sulla on yhtälailla kiinnostus kehittää treenaamista ja saavuttaa sillä selkeitä tuloksia, niin silloin uskaltaisin suositella näitä valmennuksia joka tapauksessa, ja ehkä sun kohdalla voisin suositella nappaamaan sen keveimmän ruokavalion kylkeen mukaan. Treenirintamalla ainakin näissä tulee todella paljon oppia, joista jää käteen varmasti paljon työkaluja pitkälle tulevaisuuteen! 🙂

Kommentointi suljettu.