GLADIAATTORIT 2019 – KUTSU MUA TORNADOKS!

Whoop whoop! Niinhän siinä kävi, että meitsi vääntää seuraavat puolitoista viikkoa gladiaattorikuteissa, ja Tornado pääsee myllyttämään (tai tulee myllytetyksi, hahah) ja pyörimään hyrrän lailla gladiaattoriareenalla. Varsinainen taisto käynnistyy nyt tulevana maantaina ja jatkuu puolentoista viikon ajan täällä Tampereella kilpailijoiden kanssa mitellen. Meillä on ihan todella huikea 13 gladiaattorin porukka kasassa, ja en millään malta odottaa, että päästään vääntämään kilpailijoiden kanssa tiukkoja matseja areenan huikeissa puitteissa. BOOM!

Kutsu mua Tornadoks!

Ei kyllä tosiaan kahta kertaa tarvinnut miettiä tai puntaroida sekunttiakaan, että olisinko lähtenyt mukaan, kun kyselyä asiasta tuli. Pikkulikasta asti olen fanittanut tätä formaattia, ja jumantsuikka meinasi pöksyt revetä liitoksistaan, kun kuulin, että nyt palataan meiningissä sinne ysärin puolelle, joka juuri musta on se siistein juttu ikinä. Jos joku mulle olisi joskus kertonut, että tulen vetämään gladiaattoriuniformun niskaani Tornado-nimellä, niin olisin ehkä pudonnut totaalisesti tai juossut innosta sekaisin täysiä päin seinää. Ja kolme kertaa peräkkäin. Olen vain niin kiitollinen, että elämä on tuonut mutkien kautta tällaisia huikeita mahdollisuuksia käsilleni.

Seuraavat 1,5 viikkoa painetaan siis kuvauksia purkkiin pitkää päivää, ja torstain harjoituspäivän jäljiltä olen kyllä jo kohtuu tiltissä ja vähän jopa verilläkin, heh. Lajien testailussa vetelin aivan pähkinöinä ja silmät kiiluen, sekä otin testikanuunana kilpailijan roolia parissa lajissa. Ai että! Ei ole ehkä aikoihin ollut noin huisia! Ilmoille kajahtavia rääkäyisyitä lenteli ehkä parikin kertaa, kun väkisin yritin runnoa lajia läpi. Aika fyysisiä vetoja tulee olemaan tiedossa sekä gladiaattoreille että kilpailijoille. Ihan mahtavaa!

Muutenkin aikuisena pitäisi päästä enemmän leikkimään ja riehumaan, ja tää meininki sytyttää myös siksi ihan älyttömästi. Meininki on mahtavan urheilullinen ja hommaa vedetään sopiva pilke silmäkulmassa, joten tulee olemaan mielettömän hauskaa. Mukaanhan tulee formaatille luontaisesti jonkin verran kontaktilajien piirteitä, ja tämän myötä olen päässyt testailemaan urheilullisella saralla vähän uusiakin juttuja. Uh!

gladiaattorit 2019 tornado

Gladiaattorit 2019 – Mukaan katsomoon?

Jos sua polttelisi tulla Tampereelle tsekkaamaan kuvauksia ja nauttimaan kunnon väännöstä ja tiukoista tilanteista, niin katsomoon vielä mahtuu. Tsekkaa kuvausaikataulut ja ilmottautumisohjeet TÄÄLTÄ!

Mä lähden tästä vähän vielä kevyesti treenailemaan itselleni vieraampia lajivääntöjä, jotten liian helpolla kisaajia päästäisi. Koolla ja pituudella kun mua ei ole pilattu, niin mennään sitten vikkelyydellä, tarvittaessa äänekkäällä väännöllä ja sopivalla sähinällä. Gladiaattorit 2019 – täältä tullaan, ja Tornado alkaa olemaan valmis myllyyn! 😉

Tajunnanräjäyttävää viikonloppua joka nuppiin!

EDELLINEN JUTTUNI:
3 x Hyvä smoothie-resepti – Niin hyvää!

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

Kommentit (12)
 1. Näytit kyllä asussa niiin mielettömältä! Sun takia varmaan pakko katsoa koko kausi :–D Kuinka siisti juttu!😍

  1. piiapajunen
   9.2.2019, 15:45

   Eikä, KIITOS! Ja mäkin kyllä rakastuin tohon asuun! Sopivasti uskollinen alkuperäiselle ysärimeiningille ja niin ihanan sporttinen! 😀

 2. Oii, kuinka huisia! 😍 Meidän poika 4vee on gladiaattori-fani ja aivan varmasti tullaan seuraamaan jaksot loppuhuipennukseen saakka.

  1. piiapajunen
   9.2.2019, 15:46

   Voi eii! Ihana pikkukaveri, ja kerro pojalle terkkuja! Toivottavasti saadaan hyvää settiä kuvauksissa aikaiseksi! 😉

Kommentointi suljettu.