Asiat, joille sanoin ”ei ikinä”, mutta toisin kävi

Elämä on aika jännä juttu, ja se tuo välillä eteen sitäkin jännempiä asioita. Lukiessani Ainon Never Say Never-postausta huomasin itsekin, että aika monen monta kertaa sitä on huudeltu ”etten muuten ikinä”, ja hups vaan hei, miten siinä kävikään. Mielensä muuttaminen on ihan okei, ja usein sitä elämän viedessä eteenpäin silmät saattavatkin avautua ihan uusille asioille. Tässä muutamia asioita, joille olen sanonut ”ei ikinä”, mutta toisin kävi! 😉

ei ikinä
Luulin, etten ikinä voisi olla pitkiä aikoja tarkkaan määritellyllä ruokavaliolla ja ilman herkkuja. No katopas vaan, kun tässä ei ole ollut mitään ongelmaa viimeisen viiden vuoden aikana.
En ikinä olisi uskonut, että voisin painaa yli 60 kiloa (ja näyttää vielä omasta mielestäni hyvältä). Paitsi ehkä siunatussa tilassa.
En ikimaailmassa uskonut voivani ruveta yrittäjäksi. Ei ikinä ikinä ikinä. Vielä vuosikin sitten ajatus kauhistutti, mutta hah, tässä sitä ollaan!
En ikinä olisi aiemmin halunnut ostaa kerrostaloasuntoa keskustasta, mutta kuinkas sitten kävikään. Haaveilin aina omakotitalosta tai rivarista jostain laidemmalta, mutta tällä hetkellä mua ei saisi sinne enää kirveelläkään, mutta ehkä vielä joskus…
ei ikinä
Vannoin joskus, etten ikinä innostu pakurista tai viherjauheista. Hups. Nythän niitä menee päivittäin.
En todellakaan ikinä ajatellut, että voisin oikeasti päätyä bloggaajaksi.
En ikinä olisi uskonut, että olisin 26-vuotiaana tähän asti parhaimmassa fyysisessä kunnossa, ja että olisin vielä aikuisiällä pystynyt oppimaan niin paljon uusia akrobaattisia liikkeitä (etenkin käsilläseisontojen parissa) tai saavuttamaan näinkään notkeaa selkää.
En ikinä uskonut, että olisin voinut omata ammattilaisurheilijan titteliä.
En ikinä uskonut käyttäväni kirkkaan violettia huulipunaa. Nyt oikein palvon sitä!

ei ikinä
T-paita TÄÄLTÄ* // Superstretch-farkut TÄÄLTÄ* // Tennarit TÄÄLTÄ*

Muikeaa viikonloppua joka jantterille! Mille sinä olet sanonut ”ei ikinä”? 

Edellinen juttuni:
Etkö muka vieläkään tiedä mikä susta tulee isona?

Seuraa minua:
Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (2)
  1. Jalkapallolle 😀 En 1o vuotta sitten tiennyt mitään tylsempää, mutta nykyään en voisi elää ilman 😛

    1. Piia Pajunen
      18.2.2017, 00:05

      Hahaa! Näin siinä joskus vaan käy! 😀

Kommentointi suljettu.