33 PARISUHDEKYSYMYSTÄ – MIES VASTAA!

*Sisältää mainoslinkkejä

Tämä blogihaaste on kiertänyt monissa blogeissa, ja pitihän meitsinkin heittää oma lusikka tähän soppakulhoon, ja antaa virtuaalinen mikrofoni miehelle. Tästä sitä mennään, koska kumpikaan meistä ei pidä pitkittelystä!

Pohjustuskysymys: Voitko vastata muutamaan kysymykseen tällaseen blogihaasteeseen? Ois 33 kysymystä tarjolla, eikä ees oo mitään pahoja tai ahdistavia.

”Ai muutamaan!??! Meillä on nyt vähän eri käsitys tästä!”

Tästä siis lähdetään, hah!

33 PARISUHDEKYSYMYSTÄ

1. Mitä oikeasti ajattelit minusta ensitreffeillämme?

”Noniin just ei ollut mitään ahdistavia!”

2. Nauranko vitseille, mitä en oikeasti tajua?

”Jos on dorkaa seuraa ja on pakko nauraa, nii joo. Mut oikeesti et.”

3. Pidänkö halailusta?

”No sen takia mä just halin sua paljon!”

4. Halusinko pienet vai isot häät?

”Jos sait valita niin sopivan kokoiset”

(Niin sainkin, ja sellaiset meillä oli viime tammikuussa!)

5. Olenko koskaan rikkonut lakia?

”No onhan punaisiakin päin käveleminenkin lain rikkomista. Mitä nää kysymykset on?”

6. Millainen on voileipäni?

”Semmonen, missä on ihan helkutisti erilaisia täytteitä. Ainakin Taika Ruis-leipää, joku erikoisempi levite, jotain lihaa, juustoa, suolakurkkua, kauheasti kasviksia esim. paprikaa, salaattia ja kurkkua. Hyvällä mäihällä vielä kananmunaa ja ehkä Herbamarea päälle”

7. Millaista musiikkia kuuntelen?

”Esim. Ysäridance on sulla aika kova!”

8. Mitä pelkään?

”Nyt joutuu miettimään… Sitä että joku kokonaisuus on tosi epämääräinen. Ja sellaisia asioita, joista ei yhtään tiiä, mitä tuleman pitää”

9. Kestänkö stressiä?

”Tietyn tyyppistä stressiä kestät todella paljon, ja tietyt tyyppistä taas et kyllä hirveen hyvin”

10. Oudoin tapani?

”No niitä on sulla varmaan aika todella paljon, mutta ne on normalisoitunut omissa silmissä. Enää esim. isoon ääneen röyhtäily julkisella paikalla oo enää niin outoa”

(Mitään en myönnä.)

11. Mihin työhön et missään nimessä laittaisi minua?

”Sellaseen, jossa joutuu tekeen toisille ihmisille todella epäselviä töitä”

12. Jos saisin viettää päivän jonkun kuuluisan, elävän, kuolleen tai ihan kenen kanssa tahansa. Kuka se olisi?

”No et sää tykkää mistään erityisemmin tai palvo ketään idolia. Kenethän tähän sit sanois? Varmaan jonku Game of Thrones näyttelijän… Hei sen kääpiön!”

(En olis itsekkään keksityt tähän kovin helposti ketään, mutta tää vastaus oli aika kova!)

13. Voittaisin lotossa, mitä tekisin rahoilla?

”Täähän kannattais tehdä eka silleen, että sää olisit muka perhees kanssa ostanut sen kupongin kimpassa, niin säästyisi kaikki lahjaveroilta ympärillä. Loppurahoilla ostaisit superkivan kämpän järven rannalta ja loput rahat sijoittasit fiksusti mun vinkeillä. Sit stressaisit silti edelleen rahasta ja elämästä, mutta varmaan reissattais varmaan ja lopulla luppoajalla tekisit jotain hyvää kaikille ihmisille.”

(Anteeks millä luppoajalla? :D)

14. Mikä väri vastaisi persoonaani ja miksi?

”Hirveen vaikeita nää kysymykset… Jokainen väri vois sopia tietyllä tapaa sulle, mutta mää en oo oikeen väreillä ajatteleva ihminen”

(Mietinkin jo, että mitä hemmettiä tähän meinasit vastata)

15. Mikä minua ärsyttää eniten muissa ihmisissä?

*Eka räkäistä naurua* ”Saamattomuus, kun pitäis vetää porukalla yhteen hiileen. Sitten se, että jengi luulee tietävänsä, vaikka on ihan kujalla, ja sellanen turha itsensä pönkittäminen ja kiillottaminen toisten kustannuksella. Niin ja sellanen turhasta valittaminen kun ei kuitenkaan haluta tehdä asialle mitään tai sillä kitinällä ei saada mitään olennaista aikaiseksi”

(Miten tähän tuli vastaus kun tykin suusta? :D)

16. Mikä on suosikki roskaruokani?

”Pitäis kai sanoo, että burgeri on aina susta hyvä. Sanotaan myös, että Sitkon pitsa, vaikken mä ite sitä roskaks laskekaan, ja siivistä sää kyllä kanssa tykkäät”

17. Rumin vaatteeni mistä minä pidän, mutta sinä et?

”Niitä on mun mielestä hävitetty tässä ajansaatossa. Ei vaan. Ei mun mielestä oo rumia vaatteita, ja ne kuuluu aina ihmisen persoonaan.”

(Tony ”Viikinki” Halme -yöpaita on kuulemma mun hienoin, ja esille nostettiin myös, että tämä on vielä lisäksi Johanneksen mulle antama. Selässä lukeva ”Go big or go home” on kyllä oikeesti pähee.)

18. Mikä oli viimeisin tekstiviesti minkä lähetin sinulle?

”Ei me lähetetä tekstiviestejä, mut viimeisin oli nähtävästi jotain sydänsilmäemojeita”

19. Kun olen kipeä, haluanko että minua hoidetaan?

”Joo, mut sua ärsyttää jos ylipaapotaan. Ja vaikket oliskaan kipee, niin sillon sama juttu. :D”

20. Kun riitelemme miten käyttäydyn?

”Epärationaalisesti. Ja kaikki mitä mää sanon, niin pahentaa vaan asiaa.”

(Saattaa pitää paikkaansa. Heh.)

21. Menemme ravintolaan, mitä tilaan?

”Tyhmä kysymys. Ihan mitä sattuu riippuen mihin mennään syömään. Ei voi etukäteen tietää.”

(Nimenomaan. Tyhmä kysymys.)

22. Minkä asian äärellä voisin viettää tuntikausia?

”Blogiduunien”

23. Mikä saa minut todella vihastumaan?

”Jos jotain sovittuja juttuja ei oo tehty. Tai pahin on, jos sulle antaa säälivoiton jossain pelissä!!”

(Jälkimmäisestä on jäänyt selkeesti traumoja! Mutta se vasta vetääkin padan ihan jumiin, koska jos pelataan, niin pelataan kunnolla!)

24. Entäs piristymään?

”Kahvi, Pöpö ja joku pieni yllätys”

25. Millainen olen vaimona?

”Emmää tähän haluu mitää hempeilemään ruveta ja lässyttään että hellä ja huomaavainen ja ihana ja rakastava ja ja ja… Eiks tähän just sellasta haluttu?”

26. Kumpi sanoi ensin “rakastan sinua” ja missä se tapahtui?

”Ei kyllä ihan hirveesti oo hajua”

(ei kyllä mullakaan)

27. Mitä teen heti ekana aamulla?

”Avaat puhelimen, käyt rapsuttaan Pöpöö ja keität kahvit”

28. Millaisia vaatteita käytän kotona?

”Kaikkea väliltä alasti ja Tony Viikinki Halme-yöpaita”

(Jos Johannes tuo mukanaan yllätysvieraita, niin saan etukäteen varoituksen, jotta tiedän pukea päälle. True story.)

29. Mitä kotiaskaretta en osaa hoitaa?

”Lattioiden imuroimista, sängyn petaamista, kuivausrummun sihtien tyhjentämistä ja mää kyllä vien roskat ulos aina. Ja yleinen siivoaminen, kun asiat jää siihen missä niitä on käytetty”

(Vaimopisteet selkeesti 5/5!!!)

30. Kumpi määrää kaapin paikan?

”Ei kumpikaan”

(Mun mielestä kumpikin, koska kaappi päätyy aina jonnekin)

31. Mikä on paras luonteenpiirteeni?

”Periksiantamattomus”

32. Entä paras piirre ulkoisesti?

”Kokonaisuus”

33. Ihanin yhteinen muisto?

”Emmää oikein osaa sanoa sellasta yhtä ihanaa. Sillon ku sä voitit Torontosta ja kun sää tulit lavan takaa. Sillon ku haettiin Pöpö. Sillon ku lähdettiin eka kertaa yhdessä ulkomaille joskus 2008. Sillon ku tultiin ekaa kertaa tänne meiän omaan kotiin yhdessä. Noi nyt aikakin”

parisuhdekysymystä

Kuvat: Noora Näppilä

Psst. Elloksella on nyt alessa valtava valikoima muotia, urheiluvaatteita ja kodinsisustusta. Jo alennetuista tuotteista saat -15% lisäalen, jonka saat aktivoitua TÄSTÄ*!

Pusuja ja haleja loppuvuoteen!

TSEKKAA MYÖS:
Somessa julkaisemattomat kuvani – Voi lol!

EDELLINEN JUTTUNI:
Isoja muutoksia elämässä – 6 x Highlights 2018

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

hyvinvointi parisuhde
Kommentit (8)
 1. ;DD paras tuo 29,meillä just sama meininki!! 😀 Meillä ei todellakaan ole niin että vaimo mäkättäisi lattialle jätetyistä sukista vaan mies on se joka huomauttaa ”voisitko myös sä viedä nuo puolipitoiset vaatteet pois sohvalta, vaikka huoneen naulakoihin joita olen sinne sinulle kaksin kappalein hommannut..” 😚

  1. Kyllä!! Hahahahahha! Ihan tuttua, ja onneksi meillä mies on kohtuu kärsivällinen tässä asiassa, vaikka en ole ehkä helpoimmasta päästä vaatemyttyineni. 😀

 2. Ei liity tähän mitenkään (ootte söpöjä <3 )

  Mutta onko sulla tai muilla seuraajilla sellasta ongelmaa että tekis mieli treenata vaikka mitä lajeja? On todella vaikea valita vain yhtä, hyvä jos kolmea eri lajia. Ja kun kaikki lajit on eri tavoilla mutta on kuitenkin jokainen aika maksimitason treenejä. Tai en vaan jaksa tehdä mitään treeniä kevyemmällä intensiteetillä tai se on tylsää. Salitreeniä jonkin verran pystyn pitämään maltillisilla tasoilla mutta usein siinäkin alkaa lopussa tehdä niin mieli supereita tai muuta kunnon hikipintaan ja verenmaku suuhun tyylistä hommaa ? Kysymys kuuluukin onko mitään järkeä treenata yhtäaikaa ja sekaisin eri lajeja, kun tavoitteena ei ole sen kummempaa kuin pitää hauskaa ja tietenkin kehittyä niissä lajeissa ja ylläpitää terveyttä.
  Mietinkin että syökö nämä muut lajit kehitystä ja palautumista toisiltaan? Ja kuinka paljon treeniä on liikaa. Tällä hetkellä teen useimmiten 5-6 treeniä viikossa mutta ihan sattuman varaisesti myös kaikkea välillä 1-7.
  Lepopäiviä ja kevyitä viikkoja tulee kyllä väkisinkin johtuen perhe-elämästä, puolison ja omien työaikojen eroavaisuudesta ja noh lasten sekä omasta sairastelusta johtuen. Kuitenkaan treenien ja lepopäivien rytmitys ei onnistu optimaalisesti johtuen samoista syistä, vaan sinne on mentävä sillon kun pääsee.
  Ja ruokaa syön paljon. 😁 että siitä ei pitäisi palautuminen ja jaksaminen olla kiinni.

  1. Aina saa heittää aiheen ohi! 😉

   Sun tapaus kuulostaa mun mielestä olevan sen verran tasapainoisella pohjalla, kerran ruoka maistuu, energiaa piisaa ja fiilis on oikeasti hyvä! Mun mielestä ei ole yhtään sen vähäpätöisempää treenailla nimenomaan nautinnon vuoksi ja itseään haastaen. Ongelmahan syntyy siinä, jos treenaaminen on nimenomaan ”pakottavaa”, joustamatonta, psyykkinen/fyysinen oireilu alkaa liiallisen treenin vuoksi ja homma muuttuu liian ”pinnalliseksi” (treenataan kulutuksen ja ulkonäön/tulosten romahtamisen pelossa). Sun viestistä ei kuitenkaan tällainen mun korvaan paista, joten en olisi huolissani.

   Useammassakin lajissa voi olla mahdollista saada kehitystä samanaikaisesti, jos paletti on kunnossa. Kyllähän sä itsekin huomaat sen jossain vaiheessa, että tuleeko edistystä vai eikö tule. Lepoakin kuitenkin sulla ilmeisesti tulee kohtuullisen säännöllisesti myös enemmän ja ruokaa uppoaa, joten en olisi sinuna huolissani, ja osaat joustaa treenistä elämän mukaan. Anna siis paukkua vaan, jos homma pelittää! Mun korvaan sun meno kuulostaa tosi hyvälle, mutta kannattaa opetella itsestä kuulostelemaan, että riittääkö treeniin potkua. Itsensä kuuntelu kuulostaa kliseiseltä, mutta kokeneella treenaajalla se yleensä tulee osaksi sitä palettia, ja huomaa milloin kulkee ja milloin on ollut liikaa yhdellä kertaa. 🙂

Kommentointi suljettu.