Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Yhtäkkiä Kroatiassa

Elämää ei voi näköjään ennustaa, nimittäin nyt kävi niin, että täällä mä kirjoitan blogia Splitin kaupungissa mukavassa hostellissa. Munhan piti alunperin lähteä reissuun vasta 7.7 eli viikon päästä, mutta kävikin niin, että Maijan porukasta vapautui paikka majoitukseen ja lippu Hardstyle festareille ensi viikolla ja minä menin ja nappasin tuon paikan itselleni! Kävi jopa niin, että juuri tälle aamulle sattui löytymään tosi edullinen lento Splitiin, johon sitten vaihdon tuon ensi perjantain lennon.

Olen aina ollut vähän sellainen, että ajattelen asioiden tapahtuvan tarkoituksella. Siltä tämä reissu on ainakin tähän asti vaikuttanut.

Lento sujui oikein hyvin rupatellessa mukavia vieressä istuvalle vanhemmalle pariskunnalle. Kun pääsin koneesta ulos niin mun kauan palvellut käsimatkatavaralaukku hajosi totaalisesti ja kantokahva irtosi kokonaan irti. Aiemmin viikolla oli vetokahva irronnut, joten nyt ei ole jäljellä enää kuin pelkät laukun raamit 😀 Vieressä istunut mies oli super kohtelias ja kantoi laukkuni sylissä pois koneesta ja matkalaukkuhihnalle, josta sitten jatkoin yksin matkaa. En voisi kiitollisempi olla tuollaisesta ystävällisyydestä. 

Löysin helposti Splitin kaupunkiin vievään bussiin, joka täyttyi matkustajista aivan lentokentän kyljessä. Olen tosiaan nyt torstaista sunnuntaihin yksin täällä Splitissä kunnes muu porukka saapuu Suomesta autoilla ja lennolla. Majoitun täällä 101 Dalmatian Desing -hostellissa, joka on todella siisti ja henkilökunta on erittäin ystävällistä ja avuliasta. Myös Wi-fi toimii, kuin rasvattu, joka on ihan mahtavaa, kun blogia haluan kuitenkin kirjoittaa ja olla yhteydessä asiakkaisiin myös tämän koko reissun ajan. 

Täältä löytyy kaikki tarvittava ja kävipä joka niin hauskasti, että kanssani samassa huoneessa majoittuu nainen, joka on myös Suomesta ja jopa samasta koulusta kuin minä. Miten voikaan maailma olla pieni! Lähdimmekin heti tänään yhdessä rannalle, syömään ja jos jaksan vielä illasta lähteä käymään keskustassa viihtymässä, niin sekin onnistuu. Luulen kuitenkin, että tämä ilta menee lepäillessä, kun herätyskello on soinut tänään jo aamu neljältä ja väsymys alkaa jo kovasti painaa. 

split ranta
Lämpöä riittää, 30 astetta nyt ainakin
split ruoka
Oli pakko maistaa heti paikallista ”sandwichia” joka maksoi noin 1,5 euroa
split ranta
Vesi vilvoitti mukavasti.

Jo lentokoneessa ollessa huomasi sen, mistä moni Kroatiassa käynyt puhuu. Nimittäin sen, että vesi on täällä todellakin ihan älyttömän kirkasta! Maisemat ovat sanoin kuvaamattoman kauniita ja en malta odottaa, että pääsen näkemään näitä seutuja enemmänkin, vaikka ihan kunnollista kiertuetta en täällä ehdikään tekemään ennen kuin meidän Ibiza-Kroatia-Unkari reissu alkaa Maijan kanssa. 

split ranta
Tämän päivän auringonotto maisemat
split ranta
Rannat ovat pääosin kivirantaa ja kalliota, mutta uimassa pääsee hyvin käymään alun heikkapohjan vuoksi

En oikein vieläkään tajua, että olen täällä, kun lähtö tuli alle päivän varoitusajalla, mutta tähän mennessä täällä on ollut tosi ihanaa. Huomenna taas jatkuu uusien paikkojen tutkailu hiukan paremmalla energialla. Lomameininkiä voi seurata mun Snapchatissa: pauliinafit 🙂

Edellisessä postauksessa kerron miten pääset laihaläskeydestä eroon!

Kommentit (3)

 1. Eve / Queen Of Everything

  Tosi ihana ranta ja niiiiiin kirkas merivesi! Ihanaa lomaa! Laita paljon kuvia jos vaan ehdit 🙂

  • pauliinafitworld

   Täällä on kyllä niin kaunista. Pyrin päivittämään matkakuulumisia joka toinen päivä, tässäkin ajassa tapahtunut jo vaikka mitä 🙂

 2. Asiakkaani Nina kertoo – ylipainosta kisatavoitteeseen – Pauliina's Fit World

  […] Lue edellisestä postauksesta miten mulle tuli vähän äkkilähtö ulkomaille! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.