Vuonna 2018 tapahtuu…

Toivottavasti ainakin näitä asioita:

Matkustelen vähintään yhtä paljon, kuin tänä vuonna

Aion tehdä töitä sen eteen, että pääsen myös vuonna 2018 matkustamaan vähintään yhtä paljon, kuin tänä vuonna. Jos koulu on syksyllä suunnilleen paketissa, niin olen miettinyt sellaista, että viettäisin syksyllä muutamankin kuukauden poissa Suomesta. Sitä en vielä tiedä, että missä, mutta tämän talven kaamos on näyttänyt sen, että sen ajan täällä oleminen on itselleni kuin suolla tarpomista. Tarvitsen valoa ja lämpöä voidakseni hyvin!

matkustelu
Ensi vuodeksi pitää suunnitella talven reissu valmiiksi!

novalja kroatia

Valmistun koulusta

En olisi kesän lopussa uskonut, että nyt ollaan jo siinä tilanteessa, että voin valmistua ensi syksynä koulusta. Aion painaa vähintäänkin yhtä lujaa tulevan kevään, jolloin syksyllä on enää muutama kurssi suoritettavana ja vuoden lopussa juhlitaan toivottavasti valmistujaisia. 

Kasvatan yrityksen liikevaihtoa

En vieläkään pääse panostamaan yritykseen ajallisesti 110% koulun vuoksi, mutta aion kuitenkin hilata tavoitteita hiukan korkeammalle ensi vuodelle. Suunnitelmissa on panostaa myös enemmän sosiaalisen median markkinointiin ja tehdä enemmän yhteistyötä yritysten kanssa myös sillä puolella. Uutta opeteltavaa riittää ja tavoitteita myös, mutta mikäs sen parempaa.

työ yrittajyys vuosi 2018

Vietän enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa

Täytyy nolona myöntää, että syksy oli niin kiireinen, että otin vähän liikaakin omaa aikaa ja laiminlöin ystävien ja perheen näkemistä. Nyt ymmärrän, että kyllä ne työt hoituvat, vaikka välillä ottaa vähän rennommin. Perhe, parisuhde ja ystävät saavat siis ensi vuonna enemmän minulta aikaa, loppujen lopuksi kun ne ovat kaikista tärkeimpiä asioita.

Hankin uuden asunnon

Asun tällä hetkellä todella vaatimattomassa asunnossa, toki asunnon sijainti on lähellä keskustaa ja palveluita, mutta olen kyllästynyt asumaan nykyisessä asunnossani, jossa olen jumittanut jo kaksi vuotta. Alunperin tämän asunnon piti olla vain väliaikainen, mutta kummasti olen tähän jäänyt. Suunnitelmissa on hankkia yhteinen asunto mahdollisimman pian, jota sitten pääsen sisustamaan. En malta odottaa! Sitten tulee varmasti myös sisustusjuttuja blogiin. 

pauliina kesä
Hyvä sijainti ja luonto ovat saaneet minut jumiutumaan pieneen asuntoon

Opin rentoutumaan

Tämä onkin sitten sellainen taito, joka vaatii itseltäni eniten opettelua. Läheiset ovat pitkin syksyä huomautelleet, että nyt menee liian lujaa ja muistuttaneet, että lomaakin täytyy välillä pitää. Olen huomannut tämän vuoden aikana, että minun tulee suunnitella lomat valmiiksi kalenteriin, jolloin ne myös toteutuvat. Muuten olen koko ajan tekemässä jotain. Täytyy siis nostaa myös ihan lähelle suuntautuvat minilomat prioriteettilistalle korkeammalle, bookata pari reissua valmiiksi ja pitää välillä myös sometaukoa. Kun työ on somessa, niin tauko tulee tarpeeseen. 

mökki sauna
Mökillä pääsee ainakin kunnolla rentoutumaan
kohvik rukis tallinn breakfast
Niin kuin myös minireissulla Tallinnaan

Näyttää siltä, että osa tavoitteista on aika kunnianhimoisia, mutta vie minua elämässä eteenpäin. Rentoutumisen opettelu ja matkustelu liittyvät vahvasti toisiinsa ja aionkin miettiä keinoja, miten niitä voi yhdistää. En ole sellainen, että menisin vain virran mukana ja jotain tavoitteita kannattaa mielestäni asettaa. Osan jätän kuitenkin arvailun varaan ja haluan entistä enemmän elää hetkessä, päivä kerrallaan ja nauttia jokaisesta hienosta hetkestä.

Odotan todella innoissani tulevaa sunnuntaita, koska aion juhlia kunnolla mennyttä vuotta ystävien kanssa. Vuosi 2017 on ollut onnellisin vuosi koskaan ja se ansaitsee kunnon juhlat! 

Uuden vuoden jälkeen on loistava aika aloittaa elämäntapamuutos. Edellisessä postauksessa kerroin uudesta verkkovalmennuksestani ja pääset myös katsomaan lisätietoja etävalmennuksista, joihin otan vielä muutaman tammikuulle. Edelliseen postaukseen pääset tästä.

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *