Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Vuoden ensimmäinen etelänmatka!

Voi että miten olenkaan kytännyt äkkilähtösivuja melkeinpä päivittäin koko tämän talven ajan. Jostain syystä kalenteri on kuitenkin tupannut täyttymään ja olimmehan juuri Lapissa viikon ajan viettämässä joulua. Nyt viedään viimeisiä päiviä ja viikkoja ennen kuin koulu tammikuun puolessa välissä alkaa ja tiedän, että kevät tulee olemaan vähintäänkin yhtä työn täyteinen kuin mennyt syksy. Tulen todennäköisesti suorittamaan koulun loppuun kesään mennessä, joten hommaa riittää oman yrityksen lisäksi.

Luulin jo, että sinne se mahdollisuus meni matkustaa etelään näin alkuvuodesta, mutta tänään onni kääntyi ja bongasin todella edullisen äkkilähdön Fuerteventuralle Kanariansaarille, jonne lähden jo maanantaina!

fuerteventura-kanariansaaret
Fuerteventura, surffaajien paratiisi

En ole koskaan ollut millään Kanariansaarilla, joten kokemus tulee olemaan jo siltäkin kantilta uusi. Manner -Espanjassa on tullut käytyä monessakin paikassa, mutta Kanariansaaret ovat ihan uusi tuttavuus. 

Luin Fuerteventurasta tietoa ja se on kuulemma surffareiden suosiossa no ensinnäkin tuulisuutensa ja hyvien surffausvesien vuoksi. Itse en surffausta ajatellut kokeilla, mutta yhtä etelän lempiharrastuksista snorklausta täytyy päästä kyllä reissussa tekemään! 

Fuerteventuran värit ovat maanläheisiä ja ympäristö on kuulemma paikoitellen jopa karua. Se ei minua haittaa vaan pikemminkin odotan, että miten hienoa luonto siellä on. Yksi idea voisi olla patikointi noissa maisemissa. Olen kerran patikoinut Kreikassa Santorinilla, joka oli todella upea kokemus. 

fuerteventura-kanariansaaret-loma

En aio olla kokonaan lomalla, vaan työt pyörivät yhtä tavalla myös Kanarian lämmössä. Aion ottaa treenikamat mukaan ja keskittyä lepäämiseen, treenaamiseen ja valosta nauttimiseen tulevan kevään varalle. Mulla menee kylmät väreet pitkin kroppaa kun mietin, että kohta pääsen haistamaan rakastamani meren tuoksun ja tuntemaan auringon lämmön iholla. Varasin itselleni vaatimattoman hotellin, koska tällä reissulla tärkeintä on nauttia lämmöstä, auringosta ja veden tuomista harrastusmahdollisuuksista. 

fuerteventura-kanariansaaret-loma

Tämä lähtö tulee taas aika nopealla varoitusajalla, joten sitä on vaikea uskoa todeksi, mutta eiköhän homma ala selkeytyä viimeistään lentokoneessa 😀 Tekee kyllä hyvää päästä pienelle hermolomalle ja matkan tuomalla energialla jaksaa varmasti painaa tämän kevään <3 

Edellisessä postauksessa puhuin syömishäiriöistä, pääset lukemaan postauksen tästä.

Kommentit (2)

  1. Krisse

    Tällainen postaus ei helpota matkakuumeista sitten yhtään! 😀 Lähdetkö reissuun yksin? Mä haluaisin kovasti matkalle, mutta moni hankala tällä hetkellä löytää reissukamua, kun kaikilla läheisimmillä ystävillä häitä, pientä lasta, raskauden loppuaikaa ym. Olen mielessäni yrittänyt kerätä rohkeutta lähteä kokonaan yksin, ehkä joskus vielä!

    • pauliinafitworld

      Haha uskon sen 😀 joo lähden nyt yksin. Oon ollu jonkin verran reissussa yksin, viimeks keväällä 2 viikkoa Malagassa. Suosittelen kyllä uskaltautumaan lähtemään yksin, eka kerta pelottaa mutta toka jo paljon helpompi niin kun mulla tää. Kesällä sitten taas kavereiden ja miehen kanssa reissuun 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.