Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Voimasanat

Mulle kävi tänään aamulla sellainen juttu, mitä en unohda varmasti koskaan. 

Odotin asiakasta ohjaukseen, kun aloin jutella tuntemattoman naisen kanssa, joka osoittautuikin blogini lukijaksi. Siinä hetken ihan yleisellä tasolla keskusteltuamme nainen kertoi siitä henkisestä kasvusta, joka välittyy myös blogin tekstien kautta lukijoille. Olen tiedostanut tuon varsinkin viimeisimmän vuoden aikana tapahtuneen henkisen kasvun myös itse todella vahvasti, joten sanoissa oli todella merkitystä myös itselleni. 

Nainen kertoi, miten hienoa on seurata vierestä sitä periksiantamattomuutta, en luovuta ja teen omaa juttuani.

Se, mikä jäi sanoista eniten mieleen oli se, että nainen sanoi, että en ole negatiivinen ihminen ja kehoitti minua pitämään kiinni siitä positiivisuudesta ja jakamaan sitä muille, välittämättä negatiivisten ihmisten puheista, jotka yrittävät vain lytätä minut maahan. Negatiivisia ihmisiä kun löytyy tästä maailmasta aina, vaikka mitä tekisi. 

Kauniit sanat todella pysäyttivät minut ja osuivat tosi syvälle. Ne tulivat juuri tällä hetkellä, kun kaipaan eniten positiivista energiaa, kahden viimeisen dieettiviikon aikana. Nuo sanat vaikuttivat koko loppupäivään ja olin yhtä hymyä. Olen miettinyt tänään sitä, että kuinka paljon positiiviset sanat voivatkaan vaikuttaa meihin? Se voi olla jokin ihan pieni juttu, joka saa päivän muuttumaan monta kertaa paremmaksi. 

Olen oppinut nykyään pysymään loitolla negatiivisten ihmisten läheltä, mutta täysin heitä ei voi kuitenkaan tässä elämässä välttää. Noilla hetkillä muistan tämän päiväiset sanat ja silloin tulee olo, että negatiivisuus ei pääse mun läpi. 

positiivisuus

Kommentit (2)

  1. Nora

    Ihana! Olet kyllä super upea ja motivoiva, hyvä, että suomalaiset uskaltavat edes välillä sanoa positiivisia juttuja myös naamatusten. Tsemppiä vikoihin diettiviikkoihin!
    Nora / https://dreamerachiever.com

    • pauliinafitworld

      Ihana kuulla! 🙂 Ja älä muuta sano, ne piristää niin päivää. Kiitos paljon! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.