Vielä ehdit kesäkuntoon

Kesäkuu kolkuttelee ovella, mutta siitä huolimatta ehdit vielä hyvin kesäkuntoon. Tämän vuoden Kesäkuntoon -valmennukseen on osallistunut jo huima määrä naisia, jotka haluavat parantaa omaa hyvinvointia, polttaa rasvaa tai laihduttaa.

Uudistin juuri eilen Wellcampin nettisivuja ja lisäsin sinne usein kysyttyjen kysymysten osion. Nyt sinun on mahdollista ottaa minuun yhteyttä myös WhatsAppin kautta klikkaamalla kuvaketta sivun oikeassa alakulmassa. Jos jokin siis askarruttaa ja haluat vastauksen nopeasti niin ei muuta kuin viestiä tulemaan!

Laihduttaminen-Rasvanpoltto-nettivalmennus-treeniohjelma-ruokavalio-gluteeniton
Laita rohkeasti viestiä niin mietitään sinulle sopivin ratkaisu

Verkkovalmennusyritykseni on siitä poikkeuksellinen, että jokainen ohjelma sisältää yksilöintiä. Sen vuoksi näkyviä tuloksia on mahdollista saada myös kaikista edullisimpien ohjelmien avulla.

Päätin laittaa näin alkaneen kesän kunniaksi käyntiin huippu tarjouksen, jossa 3 kuukauden henkilökohtainen etävalmennus on nyt ainoastaan 199€!

Henkilökohtainen etävalmennus onnistuu missä päin Suomea tahansa, koska se tapahtuu kokonaan etänä. Suunnittelen sinulle sopivan ruokavalion- ja treeniohjelman ja aloitamme alussa määriteltyyn tavoitteeseen tähtäämisen. Kaikki muutokset kuuluvat valmennuksen hintaan ja kehitystä seurataan viikoittain raporttien ja yhteydenpidon avulla.

Olen koko valmennuksen ajan tavoitettavissa, joten kysyä saa ja pitääkin aina kun kysyttävää tulee ja tietysti myös iloitsemme onnistumisista yhdessä. Mulle voi olla rehellinen, enkä ole tuomitseva valmentaja. Mieluummin kuulen tilanteen rehellisesti, jolloin voin antaa parhaat mahdolliset neuvot sen selvittämiseksi. Ja kaiken lisäksi, olen sitä mieltä, että ei ole olemassa epäonnistumisia, on vain oppimista ja aina pitää suunnata katse eteenpäin eikä jäädä murehtimaan menneitä 🙂

Lukuisat naiset ja miehet ovat saavuttaneet tavoitteen, oli se sitten uuden elämäntavan opettelu, maratonille tähtääminen, kehonmuokkaus tai suurempi elämäntapamuutos. 

Tässä on muutamia valmennuksissa olleiden kommentteja:

”Pelkällä ruokavaliollakin tulosta tulee, eikä ole nälissä tarvinnut olla ja ruoan punnitseminen ei tee tiukkaa”

”Kroppa tosiaan lähti tiivistymään ja farkut pyörii jalassa :)”

”Tää tuntuu jotenkin vaan niin kamalan helpolta..ja koska tää koko aika, mitä oon sun valmennuksessa ollu, olo on tuntunu niin hyvältä ja energiseltä, et vähän jopa pelottaa koska se alamäki, tai ehkä pikemminkin kuoppa, tulee eteen.. (Normaalisti se olis jo tullu ) Mut jotenkin nyt teen tätä remonttia ihan eri tavalla kuin aikaisemmin, ja musta tuntuu et sä oot osannu tehdä tän mulle just oikeanlaiseks”

”Eka kertaa muutamaan vuoteen olen saanut tuloksia aikaiseksi kehon koostumuksen eli rasvanpolton suhteen. Yllätyksekseni lihasmassa pysyi ja osin jopa kasvoi marginaalisesti. Kiitos sinulle ohjauksestasi ja hyvistä vinkeistä”

”Salitreenit on lähteny kulkemaan tosi hyvin ja oon vihdoin saanu mun motivaation takaisin! Lisäksi kiva huomata jaloissa muotoa jo parin viikon jälkeen :)”

”Ohjelmat on tosi hyvät! Oon yllättynyt että saan syödä jopa leipää ja juustoa 😀  Oon tosi innoissani tästä projektista, ja oon niin päättäväisenä tässä nyt liikenteessä että ihan huippua!”

Ruokavalio-Treeniohjelma-nettivalmennus-laihdutus-rasvanpoltto-lihasmassankasvatus
Lupaan sinulle lisää hyvinvointia arkeen

Lupaan sinulle, että saat näkyviä tuloksia, opit syömään monipuolisesti, runsaasti ja terveellisesti sekä löydät liikkumisen ilon uudelleen. Toiselle sopii nopeampi tahti ja toisen kanssa edetään hitaammin. Henkilökohtaisessa etävalmennuksessa on se hyvä juttu, että olen mukana ”järjen äänenä” ja kerron, jos menee liian lujaa. Moni treenaa aivan liikaa kun vähemmälläkin voi saada vähintään samoja tai vielä parempiakin tuloksia. 

Jos mietit, että et voi kesällä aloittaa valmennusta tai mennä kuntosalille, niin se ei haittaa. Valmennus voidaan aloittaa esimerkiksi pelkän ruokavalion avulla, joka kuitenkin sallii satunnaisen herkuttelun tai voit treenata salin sijasta kotona. Ruokavalio on tärkein juttu minkä tahansa muutoksen saavuttamisessa.

Jos saliharrastus ei kuulu arkeesi, on laihduttaminen ja rasvan polttaminen mahdollista myös ilman kuntosalia. Kaikesta ei siis tarvitse luopua! Voit myös aloittaa valmennuksen vasta myöhemmin syksyllä ja lunastaa paikkasi nyt tällä tarjouksella. Tarjous on voimassa vain kesän, joten se kannattaa hyödyntää heti. 

Jos sulla herää kysyttävää etkä tiedä mikä valmennus sopisi sinulle parhaiten, laita rohkeasti viestiä: pauliina@wellcamp.fi. Liity mukaan nyt! 🙂

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *