Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Vastauksia lukijoiden kysymyksiin – osa 1

Vitsit te ootte ihania, kun teiltä on tullut niin paljon kysymyksiä. Itseasiassa niitä on niin paljon, että jaan ne kahteen postaukseen ja tässä tulee nyt vastauksia ensimmäisiin kysymyksiin! <3

Mikä on sun heikoin ja mikä parhain lihasryhmä? 🙂

Mun heikoin lihasryhmä on varmastikin rinta ja ojentajat. Ne ovat olleet vähän aikaa vähemmällä huomiolla ja treenissä sen kyllä tuntee.

Mun paras lihasryhmä on pakarat ja etureidet, joita tykkään treenatakin tosi paljon. Etureisissä keskitytään tällä hetkellä sivuihin, jotta mallia saadaan vahvemmaksi alakropasta, kun lavalle astelee.

SM 2014 kisamuistoja
SM 2014 kisamuistoja

Mitä lihasta tykkäät treenata eniten?

Tuossa ylemmässä tulikin tähän vastaus. Tykkään nykyään myös selkä -ja ojentajatreeneistä, kun olen saanut kehitettyä niihin hyvän tuntuman.

Mikä on sun lemppariherkku?

Mä oon enemmän suolaisen, kuin makean perään. Jos kuitenkin syön makeaa niin se on todennäköisesti jäätelöä (Ben & Jerry’s <3). Suolaisissa ruoissa pidän hampurilaisista (vanha kunnon perinteinen mäkin juusto<3),tex mex, thairuoka, pizza ja sipsit. Kun herkuttelen, niin herkuttelen kunnolla 😀

Kyllä kakku aina maistuu :)
Kyllä kakku aina maistuu 🙂

Ootko koskaan repsahtanut kisadieetillä?

Olen muutaman kerran ”repsahtanut” makean nälästä. Olen silloin ostanut pari proteiinipatukkaa ja se on riittänyt muistuttamaan, että miten itsensä huijaamista sekin oli. En tiedä, voiko sitä oikeaksi repsahtamiseksi kutsua 😀

Mikä on sellainen asia mitä et koskaan suostuisi tekemään mistään hinnasta?

Vahingoittamaan mulle tärkeitä ihmisiä. Mä oon sellainen ihminen, että mieluummin uhraudun toisten puolesta ja mulle on ihan sama, mitä musta puhutaan, kunhan mun läheiset voi hyvin.

tivoli-matkustaminen-hauskaa

Paras asia elämässäsi juuri nyt?

Parasta elämässäni juuri nyt on uuden työn tuomat haasteet, hyvin kulkevat treenit ja kevään tulo. Mä oon niiin kevät ja varsinkin kesäihminen, että tuo lisääntyvä valoisuus saa mut niiin hyvälle tuulelle! Mulla on ihania ihmisiä tällä hetkellä ympärillä ja nautin ajasta heidän kanssa <3

Moikka! Kuinka usein huollat kehoa kunnon hieronnalla? 🙂

Liian harvoin, täytyy myöntää! Käyn kokovartalohieronnassa kerran kuukaudessa. Optimaalinen tahti olisi varmasti kerran viikossa kroppa läpi.

Mitä harrastit lapsena ja miten päädyit fitneksen pariin?

Mä olin koko lapsuuteni tosi taiteellinen, maalasin, piirsin ja kirjoitin. Joitain palkintojakin voitin. Oon myös aina harrastanut jotain urheilulajia; yleisurheilua, cheerleadingia, jalkapalloakin kokeilin, mutta ratsastus pysyi mun harrastuksena jopa viisi vuotta! 🙂

Salin löysin 15 -vuotiaana fysioterapeutin ohjaamana. Sen jälkeen en ole sieltä poistunut. Vuonna 2012 kuulin bikini fitnesistä ja tiesin, että haluan harrastukselta enemmän ja siitä se eka kisamatka lähti.

pauliina-pakarinen-nordicfitnessexpo
Tämä kuva tosin vasta neljänneltä kisamatkalta 🙂

Kuinka paljon oot joutunut tekemään ns. hermotustreeniä, jotta treeni tuntuu aina treenattavassa lihaksessa?

Tää riippuu aika paljon lihaksesta. Esimerkiksi takareidet, jotka on ollut mulla jäljessä niin aloin niitä hermottamaan kunnolla vasta kesällä 2015 ja sanoisin, että joulukuussa aloin nähdä niissä näkyvää muutosta. Käsitreenit ovat vaatineet eniten tekniikan hiomista ja tuntuman hakemista. Niihin täytyy todella keskittyä joka ikisessä treenissä.

Mikä on tärkein elämänohje, jonka oot saanut ja kuka sen on kertonut?

Se on ehdottomasti mun isältä, joka on ensinnäkin aina uskonut muhun ja joka sanoo aina, että ”tee aina parhaasi välittämättä muista, se riittää. Älä myöskään kadehdi muita, koska ainoastaan omalla tekemisellä on merkitystä”. <3 Oon mun isän neuvoa noudattanut mun elämässä aina ja sen vuoksi en esimerkiksi kadehdi ketään, koska se on täyttä ajanhukkaa.

quote-elämänohje

Vieläkö olet jossain valmennuksessa? Kuka sua valmentaa? 🙂

Valmennan oikeastaan itse itseäni tällä hetkellä.

ootko eronnu andonesta? 🙂

Erottiin jo kesäkuussa 2015 Andonen kans 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.