Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Välillä en tajua, että mun blogia lukee oikeat ihmiset

Mä menen aina yhtä hämilleni, kun joku tulee nykäisemään mua hihasta ja kertoo, että lukee mun blogia. Sen lisäksi jos kuulen vielä, että lukija saa motivaatiota omaan elämään tai treeneihin, on oikeasti niin hieno juttu, etten osaa sitä edes sanoiksi pukea. 

Mä oon sellainen ihminen, että en voisi ikinä pitää mitään itsestäänselvyytenä. Vihaan ylimielisiä ihmisiä. Mitä tulee munkin ”fitnessuraan”, niin olen periaatteessa rakentanut kaiken ihan omin kätösin. Sama koskee tätä blogia. Kun aloitin blogin kirjoittamisen täällä Fitfashionilla, mun juttuja luki tuhannet ihmiset, nyt monet kymmenet tuhannet. Luvut ovat niin suuria, että niitä on vaikea sisäistää. 

Välillä on oikeasti tajua, että mun blogia lukee ihan oikeat ihmiset.

Mä käytän Snapchattia ja kerroin siellä ennen tämän viikon alkua, että tämä viikko tulee olemaan mun dieetin vaikein, koska kaloreita laskettiin aika paljon. Kerroin Snapchatissa (pauliinafit), miten mua jännittää vähän tuleva viikko ja sen mukanaan tuomat tuntemukset. Olin sunnuntaina vielä vähän nuhassa, joka vielä ennestään lisäsi epäilyksiä tulevaa viikkoa kohtaan. Mä sain paljon tsemppiviestejä vastauksena ja joukossa oli myös yksi videotervehdys, jossa mun Snapchatin seuraaja lähetti mulle kannustavat terveiset. Mä oikeesti liikutuin tosta tervehdyksestä ja lähetinkin heti siihen kiitokset ja vastauksen, että tsemppi todella lämmitti mun mieltä.

Mulle jokainen tsemppi ja viesti merkitsee paljon.

bikini fitness

Aloin tuon viestin jälkeen pohtia myös moraalikysymyksiä liittyen tähän bloggaamiseen.

Munkin blogia lukee tilastojen mukaan nuoret ihmiset ja varsinkin nuoret tytöt, jotka saattavat ottaa vaikutteita meidän fitnesskilpailijoiden blogeista. Blogeja lukiessa kannattaa pitää aina pieni suodatin päällä. Itse en lähtisi ihan helpolla noudattamaan jonkun netissä yleisesti jakamaa ruokaohjetta, koska se ei ole yksilöllisesti suunniteltu. Yleisissä ohjeissa on aina riskinä. Mä suunnittelen jokaisen ohjelman yksilöllisesti ja potisin todella huonoa omaatuntoa, jos jakaisin jotain yleisiä ohjeita täällä blogissa. Sen vuoksi en esimerkiksi kerro tarkkoja määriä, miten syön, koska se ei ole vastuullista toimintaa.

Mä haluan olla vastuullinen, mutta myös kertoa kilpailemastani lajista rehellisesti ja avoimesti. Olenhan mä monta kertaa täällä puhunut, että ei tämä bikini fitnesissä kilpaileminen aina ole niin mukavaa, mutta mulle itselleni se tuottaa niin paljon hyvää oloa itsensä voittamisen muodossa, että jaksan jatkaa kilpailemista vuodesta toiseen. Haluan kuitenkin tehdä selkeän eron normaalin treenaamisen ja kilpaurheilun välille.

En esimerkiksi itse tee kisavalmennuksia ollenkaan, vaan mun asiakkaiden kanssa haluan keskittyä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja elämänlaadun parantamiseen.

pauliina-pakarinen1

Mä olen parantunut flunssasta ja olinkin tänään aamulla reippaalla kävelyllä, josta alan pikkuhiljaa nostamaan tasoja aamu aamulta. Mulla on tänään pitkä päivä töissä, mutta jos löydän energiaa, niin aloitan pienten lihasryhmien treenaamisen jo tänään. En vois olla enemmän innoissani, kun energiatasot ovat palautuneet ja flunssa on poissa. Nyt lähdetään fiksusti viimeisiin 5,5 viikkoon!

Täällä kerron, miten pääset kesäkiloista eroon.

Kommentit (3)

 1. Clarissa

  Tsempit viimesiin viikkoihin täältäkin! 🙂

 2. Alesya

  Harvoin mä kommentoin blogeja, mutta pakko tämän kerran ☺ kiitos myös sulle ku vastasit mun videoviestin, siitä ittelleki tuli tosi kiva fiilis ❤ paljon tsempia sulle loppurutistukseen!
  Oot ihana ja vahva mimmi!

  • pauliinafitworld

   Tottakai, niin ihana tervehdys se oli sulta <3
   Kiitos paljon tsempistä, sitä tarvitaan! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.