Uusi ylpeä terve.fi-bloggaaja täällä hei!

Näin uudelle blogialustalle siirtyessä onkin hyvä esitellä itsensä myös teille uusille lukijoille. Pääsen vihdoin kunnolla blogin ääreen kun palasin pieneltä minilomalta Lissabonista. Kyllä vaan tekee hyvää olla muissa maisemissa ja lähes tavoittamattomissa, vaikka olin poissa vain kuusi päivää! 🙂

Siirryin tosiaan tänne bloggaamaan, kun Fitfashionin portaali tuli tiensä päähän. Ensinnäkin on ihan mahtavaa, että pääsin tänne uuteen portaaliin. Täällä on hyvä tunnelma!

Olen kirjoittanut blogia Fitfashionilla vuodesta 2014 lähtien. Alunperin blogin aiheet pyörivät vahvasti fitnesin ja treenaamisen ympärillä, kun kilpailin aloituksen aikaan bikini fitnesissä. Arki oli siis treenin täyteistä, vaikka toki silloinkin elämässä oli mm. opiskelua ja matkustelua. 

blogi-pauliina-pakarinen
Kilpailin yhteensä neljä vuotta, jonka aikana voitin kaksi SM-pronssia ja sijoituin myös kansainvälisessä kilpailussa.

Treenaaminen on ollut aina iso osa elämääni ja salilla treenaamisen aloitinkin jo 15-vuotiaana. Intohimo muuttui jossakin vaiheessa myös työksi, kun opiskelin personal traineriksi Trainer4You:lla. Vähän alle kolme vuotta sitten perustin oman yrityksen Wellcampin, jossa tarjoan niin netti- kuin face-to-face -valmennuksia. Olenkin auttanut jo satoja ihmisiä pääsemään tavoitteisiin näiden vuosien aikana. Viimeiset kilpailut olivat vuoden 2017 keväällä, jonka jälkeen päätin keskittyä vahvemmin myös muihin asioihin elämässä.

Otin loppukirin koulun kanssa ja valmistuin kesäkuussa markkinoinnin ja viestinnän tradenomiksi Haaga-Heliasta. Sainkin heti valmistumisen jälkeen työpaikan markkinointisuunnittelijana/asiantuntijana kauneusalan yrityksessä. Hyvinvointi, kauneus ja terveys näkyvät niin ikään myös työssäni markkinoinnin asiantuntijana.

pauliina-pakarinen-bloggaa
Olen asunut Helsingissä viisi vuotta, mutta alunperin olen kotoisin Tampereen vierestä Pirkkalasta. Voisi sanoa, että melkeinpä ”maalta” siis. Luonto ja maanläheiset arvot ovat sen vuoksi lähellä sydäntä. En niinkään perusta materiasta, vaan minulle merkitsevät enemmän ihmiset, elämän kokemukset ja hyvät aikeet.

Luonteeltani olenkin samaan aikaan hiukan tulinen, mutta myös lempeä. Ystävät kuvailevat välillä jopa liiankin kiltiksi.

Tykkään kirjoittaa laajasti eri aiheista ja otan myös usein kantaa erilaisiin asioihin. Kerron rohkeasti oman mielipiteeni ja en voi sietää epäoikeudenmukaisuutta. Pidän siitä, kun kirjoitukset saavat aikaan keskustelua ja keskustelen mielelläni lukijoiden kanssa sekä vaihdan ideoita. Monesti saankin täysin uusia näkökulmia asioihin juuri lukijoiden kautta ja se on mahtavaa!

Tulen kirjoittamaan hyvinvoinnista, kauneudesta, treenistä, terveydestä, valmentamisesta, työstä, resepteistä, matkustelusta, yhteiskunnallisista aiheista ja siitä miten pyrin elämään täysiä joka ikinen päivä. Intohimot ohjaavat vahvasti päätöksiäni ja jaan mielelläni ajatuksiani myös täällä blogissa.

bloggaaja-treeni-kauneus-hyvinvointi
Ihan mahtava päästä vauhtiin tällä uudella saitilla! Mulle voi aina laittaa viestiä tai kysymyksiä vaikka suoraan sähköpostillakin. Tästä se lähtee! 🙂

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *