Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Uusi sponsori kisoihin

Laadukkaat sponsorit urheilijan tiellä pitää!

Esittelen nyt toisen kilpailumatkaa tukevan sponsorin, jonka takana voin seistä 110%:sesti. Kyseessä on M-Nutriton / Supermass Nutrition, jonka tuotteita käytin myös syksyn kisadieetillä. Voin sanoa kuuluvani ylpeänä tähän tiimiin, koska tuotteista on todella ollut hyötyä kisoihin valmistautuessa. 

supermass nutrition

En malta odottaa, että mitä kaikkea kivaa tämä kisamatka tuo tullessaan kuuluessani Team Supermass Nutrioniin. Meillä on lauantaina ensimmäinen tiimipäivä, jossa pääsen tutustumaan tiimiläisiin. Luvassa on kaikkea kivaa ohjelmaa, josta tulen varmasti kertomaan lisää.

On ihan mahtavaa olla tiimissä, jossa on mukana kovia urheilijoita amatööritasolta ammattilaiskilpailijoihin asti. Muista saa todellakin lisää motivaatiota ja inspiraatiota omaan tekemiseen! 

Kommentit (2)

 1. Essi

  Moikka, onko sulla mitään vinkkejä antaa tälläselle treenaajalle joka on alkanut kasvattamaan lihasta maltillisella bulkilla, mutta silti omaan makuun tuntuu, että rasvaa on hitusen liikaa esim, kädet oli ennen pienemmät, mutta treenin myötä, kun lihas on alkanut kasvamaan rasvan kanssa kädet näyttävät paksuilta. Dietti ei oikein sovi (ainakaan pitkät) tähän väliin vielä, koska olen niin alku taipaleella lihaksen kasvattamisessa. Onko mitään keinoja buustata rasvanpolttoa rakennuskaudella tai ainakin saada se pysymään niin, että sitä ei tulisi lisää.

  • pauliinafitworld

   Moikka!
   Sinänsä hankala vastata suoraan tohon kysymykseen, koska en tiedä susta taustatietoja, mutta kyllä se yleensä niin on, että jos rasvasta haluaa päästä eroon niin pitäisi mennä pienellä miinuksella tai ottaa ainakin pieni välidieetti siistimiseen. Kun kalorit ovat plussalla, niin rasvaa eittämättä kertyy hiukan matkaan mukaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.