Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Uusi maa, uudet kujeet

Palasin keskiviikkona takaisin Suomeen Splitistä ja tässä muutaman päivän aikana olen alkanut pikkuhiljaa tottua Suomessa olemiseen. Itseasiassa Suomessa oleminen tuntuu ensimmäistä kertaa matkan jälkeen ihanalta. Se voi johtua siitä, että syksylle on tiedossa paljon hienoja asioita.

Olin tänään toisessa haastattelussa tradenomin hommiin digitaaliseen markkinointiin. Olen lähettänyt nyt kaksi hakemusta ja molempiin olen päässyt haastatteluun. Olen super tyytyväinen jo siitäkin! Ei ole nimittäin itsestäänselvyys, että haastatteluun pääsee, koska hakijoita riittää kaikkiin hommiin ja varsinkin täällä Helsingissä. Pääsin tämän päiväisestä haastattelusta jatkoon seuraavalle kierrokselle ja elokuussa selviää miten käy. Jos se ei ole tämä työpaikka niin jossain vaiheessa varmasti tärppää.

Kauaa en ehtinyt olla Suomessa kun uusi matka on varattuna. Varasimme eilen miehen kanssa matkan Kreetalle, jonne lähdemme ensi viikolla ja matkalla olemme yhteensä kaksi viikkoa! Matkanjärjestäjänä toimii TUI. En ole pitkiin aikoihin matkustanut pakettimatkalla, mutta tällä kertaa se vaikutti parhaimmalta vaihtoehdolta.

Valitsimme Kreetalla kohteeksi Hanian, jossa meillä on mukava pieni Dimitris-niminen huoneistohotelli. Aiomme kokata suurimman osan ruoista itse, mutta toki aiomme nauttia paljon myös kreikkalaisista herkuista.

Hania-Kreeta-meri-matka

Chania-Hania-vanhakaupunki-matka-oldtown

Dimitris-Hotel-tui-loma-hania
TUI:n Dimitris huoneistohotelli

Aiomme olla matkalla aktiivisia ja ihastella Kreetan ihanalta näyttävää luontoa. En ole koskaan ollut Kreetalla, joten on mahtava päästä valoittamaan täysin uutta saarta! Olen ollut kerran Kreikassa Santorinilla noin viisi vuotta sitten ja suunnitelmissa on tällä matkalla käydä katsastamassa Santorinin auringonlasku uudelleen. 

Matkalla ollessani ymmärsin taas sen, että olen elossa silloin kun olen matkalla jonnekin. Se ei välttämättä tarkoita matkustelua, vaan ihan mitä tahansa asiaa elämässä, joka menee eteenpäin. Olisin hyvin voinut olla Kroatiassa pidempäänkin, vaikka vielä monta viikkoa. Suomi on kuitenkin lyhyen matkan päässä, kun haluaa taas kotiin takaisin.

Pauliinapakarinen-Split-kroatia-ranta-bikini_Fotor
Rantaelämä on ihan parasta!

Split-Ruoka-vanhakaupunki-matkustelu_Fotor

Kroatia-Ruoka-merenelavat_Fotor
Kroatiassa merenelävä ruoat ovat ihan must! Tämä vanhassa kaupungissa Splitissä

Pian pääsen lomailemaan uudelleen, tosin Kreetan matkalla aion tehdä töitä melkeinpä normaalisti. Olen siistinyt ruokavaliota ja poltan hiukan rasvaa, joten aion myös treenata reissussa. Kreikkalainen ruoka on jotain aivan uskomatonta ja sitä odotankin innoissani. Viime kerrasta onkin kulunut jo vähän liian kauan aikaa. Muistan ihastuneeni Kreikkaan kunnolla heti ensimmäisellä kerralla. On jännittävää nähdä tekeekö Kreeta samanlaisen vaikutuksen.

Edellisessä postauksessa kerroin miten kokonaisvaltainen personal trainer -valmennus on

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.