Uusi harrastus: twerkkaus

Mä olen halunnut pitkään aloittaa tanssiharrastuksen ja olen miettinyt tanssin eri muotoja ja mikä voisi sopia mulle. Tänään lenkillä sen päätin, että haluan kokeilla twerkkaamista! Ilmoittauduin samantien twerkkauksen alkeiskurssille ja olenkin tässä aamun aikana fiilistellyt ammattilaisten videoita.

Vaikka twerkkaus on toki seksuaalisen näköistä niin jotain tuossa yltiönaisellisessa lajissa on! Twerkkaus käy todellakin urheilusta ja odotan innolla, että kestääkö kunto kovat tunnit. Kaikista eniten odotan sitä revittelyä ja sitä, kun antautuu musiikin vietäväksi. 

Twerkkaus on alunperin kotoisin Afrikasta ja on rantautunut myös tänne Suomeen muutama vuosi sitten. Lajissa järjestetään jopa ihan SM -kilpailuja.

Suurin osa työstä tehdään reisilihaksilla, vaikka peppu enimmäkseen heiluu tanssissa valtoimenaan. Kuulemma mitä isompi peppu, sitä helpompi tekniikka on hallita. Sen osalta kaikki on ainakin kunnossa 😀

Laji vaatii myös todella hyvää lantion seudun hallintaa, jossa varmasti itselläni on petrattavaa. Mullahan on lähes koko ajan pakarat jumissa, koska niitä tulee treenattua edelleen paljon, joten laji tuo varmasti todella hyvää vastapainoa lantion liikkuvuudelle, josta on hyötyä lavakävelyssä, poseerauksissa ja niin edelleen. 

Kaikista eniten odotan hauskoja tunteja ja sanokoot kuka mitä tahansa, niin aion mennä tunnille ylpeänä omasta vartalosta ja naisellisuudesta ja nauttia täysin rinnoin!

Tässä alla yksi videoista, joita olen tänään fiilistellyt. Tästä tulee niin hyvälle mielelle!

 

Edellisessä postauksessa: Etkö ehtinyt kesäkuntoon? Ei hätää!

Kommentit (1)
  1. Rasvaa polttava jalkatreeni - Pauliina's Fit World
    15.5.2017, 15:00

    […] Uusi harrastus: twerkkaus […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *