Uudet sivut ja blogi ovat nyt auki!

Kaupallinen yhteistyö: Wellcamp

Tätä päivää olen odottanut jo pitkään! Yritykseni Wellcampin sivut ovat olleet jo pitkään työn alla ja vihdoin sain julkaistua ne virallisesti käyttöön!

Tämä on tärkeä askel siinä mielessä, että sivut kuvastavat nyt täysin sitä ideologiaa, joka valmennuksissa on: vaikka tavoite olisi ulkonäöllinen, ovat kaikki ohjelmat silti suunniteltu järkevästi ja ottaen huomioon asiakkaan arjen.

Netissä myydään paljon valmennuksia, mutta esimerkiksi oma Kesäkuntoon valmennukseni eroaa muista sillä tavalla, että ohjelmat ovat yksilöllisiä. Sen vuoksi tulokset ovat pysyviä ja laihduttaminen tai rasvanpoltto ei ole pelkkää hampaiden kiristelyä.

Monessa valmennuksessa kalorit ovat laskettu niin alas, että arjesta ja saatika sitten treeneistä selviytyminen on yhtä tuskaa, kun väsymys alkaa painaa jo ensimetreillä ja sen jälkeen motivaatio lopahtaa. Olisi ihan mukava jaksaa viettää aikaa myös perheen ja ystävien kanssa, vaikka muutos onkin käynnissä, vai mitä?

Wellcamp.nettivalmennus.ruokavalio.treeniohjelma 

Wellcampin sivuilla on myös blogi, johon tulen kirjoittamaan aiheista treeni, ravinto, motivaatio, reseptit ja terveys. Postauksia tulee kerran viikossa ja ensimmäinen postaus onkin jo julki! Se käsittelee aihetta miten saada tuloksia kuntosalilla?

Pääsen toteuttamaan yrityksen blogissa vähän erilaista sisältöä, kuin täällä henkilökohtaisen blogin puolella ja se tuo mukavaa vaihtelua blogikirjoittamiseen. Nautin kirjoittamisesta todella paljon ja sen vuoksi on vain mahtavaa, että voi kirjoittaa kahdessa eri paikassa! 🙂 

Sivujen kautta saat minuun helposti yhteyden ja kannattaa laittaa rohkeasti viestiä. Nyt on käynnissä Kesäkuntoon valmennus, jonka avulla on jo moni lähtenyt tavoittelemaan kesäkuntoa (huom. tässä tapauksessa pysyvää kuntoa). Käy tutustumassa sivuihin ja laita kommenttia mitä pidit 🙂

Edellisessä postauksessa kerroin ajatuksiani siitä, millaista on elää täysillä

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *