Uskomaton kutsu parin viikon takaa

Tämä syksy on ollut tapahtumarikas ja sitä se tulee ilmeisesti olemaan myös tulevien kuukausien aikana. Sain muutama viikko sitten uskomattoman hienon kutsun, mutta en ole viitsinyt vielä kirjoittaa siitä, koska piti hiukan järjestellä aikatauluja sitä varten.

Eli tosiaan sain kutsun WebSummitiin, joka on maailman isoin teknologiakonferenssi.

Konferenssi pidetään Lissabonissa 5.-8.marraskuuta ja menen sinne median edustajana. Samoissa median tiloissa tulee olemaan 2500 median henkilöä sadasta eri maasta. Muutamia isoimpia nimiä ovat esimerkiksi The New York Times, Business Insider ja BBC sekä sen lisäksi some- ja mediaihmisiä eri maista. Mahan pohjassa kutittaa jo pelkästä ajatuksesta ensinnäkin olla noin upeiden ihmisten joukossa ja itsessään tapahtuma tulee olemaan varmasti ikumuistoinen. 

Websummit-2018-kutsu

Konferenssissa on puhujia maailman isoimmista teknologia- ja digiyrityksistä, joista muutamia ovat esimerkiksi Apple, Google, eBay ja IBM. Teknologiayritysten lisäksi tapahtumassa on puhumassa ihmisiä eri aloilta, kuten esimerkiksi Ronaldinho FC Barcelonasta ja esimerkiksi huippumalleja. Viime vuonna oli ollut malleja esimerkiksi Victoria’s Secretiltä. Puhujia on jo pelkästään ensimmäisessä julkaisussa 500, joten mielenkiintoista kuunneltavaa ja katsottavaa löytyy varmasti. 

800px-Web_Summit_2017_-_Centre_Stage_Day_3_SB0_2997_26512634219
Rosario Dawson, Actress & Founder, Studio 189, Sara Sampaio, Model, Victoria’s Secret, and Matthew Garrahan, Global Media Editor, The Financial Times

Olen aloittanut uudessa työssä vasta 1,5 kuukautta sitten, joten luonnollisesti mulla ei ole kertynyt vielä lomia. Työpaikkani on niin mahtava, että saan lähteä tapahtumaan ja yhdistää osittain myös työni siihen. Saan tapahtumasta varmasti irti uusia ajatuksia myös markkinointisuunnittelijan töitä ajatellen. Haluankin kuunnella varsinkin digitaalisuuteen ja hyvinvointiin liittyviä puhujia, joita löytyy tapahtumasta rutkasti.

Websummit-Lissabon-2018-marraskuu

Median henkilönä on mahdollisuus pyytää haastattelua kahden kesken jonkin puhujan kanssa ja olenkin tässä kuumeisesti miettinyt, että ketä puhujista haluaisin jututtaa. Mikään tae ei tietenkään ole päästä jututtamaan puhujaa, koska myös muita halukkaita on monia, mutta tämäkin mielenkiintoinen mahdollisuus siellä on. 

Lentoliput on bookattu Lissaboniin ja kuuden päivän reissulla ehtii tutustua myös itselleni täysin uuteen kaupunkiin. Lissabon on ilmeisesti aika poikkeuksellinen kaupunki lämpötiloiltaan, koska vielä marraskuunkin alussa siellä on 20+astetta lämmintä. Voi siis olla, että pientä rusketustakin voi matkan aikana saada. 

Tässä vielä tapahtuman trailer.

 

 

Edellisessä postauksessa: Maitotuotteet todella ovat pahasta iholleni

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *