Unelmista tulee totta, kun niistä tekee tavoitteita

Mulla on teille uutisia! Mä olen sellainen ihminen, että en kauheasti halua hehkuttaa asioita etukäteen, mutta silloin kun jutut varmistuu ja palaset alkaa loksahdella paikoilleen, niin mun innostuksella ei ole rajaa! 😀 

Mun kesäloma alkaa olla päivätöistä lopuillaan ja tämä kuukauden tauko kaiken keskellä on antanut mulle aikaa ajatella sitä, mitä haluan tulevaisuudelta. Mä olen tajunnut sen, että yrittäjyys on se mun juttu. Mä oon kaikista tuloksikkain silloin, kun työskentelen mun omaan lukuun, vaikka toki yrittäjyys on myös välillä rankkaa. Mä olen toiminut personal trainer yrittäjänä nyt huhtikuusta lähtien ja olen nauttinut joka hetkestä. Mulle on sattunut niin ihania asiakkaita, joiden kanssa on ollut ihan mahtava tehdä töitä. 

Mä olen tajunnut, että terveys ja hyvinvointi on se mun juttu ja olen päättänyt, että sen parissa haluan työskennellä.

Mä haluan auttaa ihmisiä ja nähdä muutoksia konkreettisesti. Kun mä jotain päätän, niin silloin myös sinne menen vaikka läpi harmaan kiven.

IMG_0354

Mä oonkin ottanut härkää sarvista ja syyskuussa aloitan personal trainerin työt Espoossa avattavassa Fit Espoo kuntokeskuksessa. 

Meillä oli eilen avoimet ovet, joissa olin myös mukana ja seuraavat tullaan järjestämään 1.8 klo 16-19.

Fit Espoo tulee olemaan alueensa varmasti kovatasoisin kuntokeskus. Keskuksessa on tilaa 700 neliötä ja tilat tullaan remontoimaan täysin. Tilat tulevat koostumaan niin kuntosalista, kuin ryhmäliikuntapuolesta. Laitteet tulevat olemaan viimeisintä tekniikkaa.

Eikä siinä vielä kaikki. Mä tosiaan alan valmentamaan Fit Espoossa ja ihan mahtava juttu on, että mulle on mahdollista varata ilmainen pt-tapaaminen jäseneksi liittymisen yhteydessä, jossa tehdään kuntokartoitus ja jutellaan sun tavoitteista.

Kun liittyy jäseneksi 31.7 mennessä, saa hyödynnettyä avajaishinnat ja tosiaan saa tuon mun tapaamisen veloituksetta. Jos sulla on siis tavoitteena mikä tahansa kesäkilojen karistamisesta lihasmassan kasvatukseen, niin mä olen apuna.

Jos haluat liittyä jäseneksi ja päästä mun pt -tapaamiseen, niin laita mulle sähköpostia pakarinen.pauliina@gmail.com, niin Fit Espoo tiimi ottaa suhun yhteyttä! 

Toki voit tulla vetäsemään mua hihasta myös avoimilla ovilla ja Fit Espoo avajaisissa 2.9, jossa olen myös paikalla! 🙂 

IMG_0356

Kannattaa käydä jo nyt tykkäämässä Fit Espoon Facebook sivuista ja nettisivut löytyy täältä

Mulla lentelee perhosia mahan pohjassa tulevasta syksystä, mulla on jatkuvasti pyörät pyörimässä ja haluan rakentaa itselleni juuri sellaisen elämän, josta nyt vielä haaveilen, mutta joka on mahdollista.

Unelmat on unelmia, mutta ne muuttuu todeksi, kun niistä tekee tavoitteita! 

Kommentit (7)
  1. Vau! Hieno juttu! Onnea 😀

    1. pauliinafitworld
      29.7.2016, 13:31

      Kiitos paljon! 🙂

  2. Miten suosittelisit ruokailuja, kun työt alkavat klo 6, ensimmäinen tauko klo 9, toinen tauko klo 12-13, sitten kotiin. Aamulla herätessä on hirmuinen nälkä, mutta jos syö kunnon aamupalan klo 6, on nälkä palannut jo klo 9. Hjälpar mig!!:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *