Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Tummanruskeasta vaaleanruskeaan

Kaikki naiset varmaan tietää sen tunteen, kun on kerta kaikkiaan kyllästynyt siihen omaan hiusten lookiin ja sitä odottaa kuin kuuta nousevaa kampaajaa. Niin on ollut mulla jo ainakin parin viikon ajan. Liian tumma ja omaan ihon sävyyn sopimaton hiusten väri on saanut mun olon ”tunkkaiseksi”. Sain jostain päähänpiston värjätä mun hiukset tummanruskeiksi ja sitä ne on olleet jo monen kuukauden ajan. Toki tummakin väri sopii, mutta itselleni sopii enemmän luonnolliset ja vaaleamman ruskeat sävyt.

Tänään pääsin vihdoin mun luottokampaajalle Birgitalle Hiushuone Dreamiin. Mä palaan Birgitalle aina kerta toisensa jälkeen, koska en oo löytäny toista kampaajaa, joka tietäis ihan samantien, että mitä haluan.

Tänään oli siis projektina mun seka sikiö tumman ruskean hiuksen värinpoisto ja vaaleanruskea väri. Mun hiusten väri on vaihdellut vuodenkin aikana aika paljon, mutta kerta toisensa jälkeen vaaleanruskea vie voiton. Tässä vähän kuvaa tämän päivän projektista.

vasemmalla alkutilanne, keskellä värinpoiston jälkeen ja oikealla valmis
vasemmalla alkutilanne, keskellä värinpoiston jälkeen ja oikealla valmis

Mä itseasiassa pidän tosta keskimmäisestä väristä paljon, jopa ehkä eniten. Värjätty hiushan on parhaimmillaan 2-3 pesukerran jälkeen ja oikealla oleva sävy tulee varmasti muuttumaan tuohon keskimmäisen suuntaan ajan kuluessa. Sehän ei mua haittaa. Ajattelin kesää kohden vielä hiukan vaalentaa tuota ruskean sävyä.

Vähän värinpoistohiuksen fiilistelyä :D
Vähän värinpoistohiuksen fiilistelyä 😀

Ja tässä alla vielä kuva valmiista hiuksista.

Ihanaa, kun se lähes musta ja tunkkainen väri on poissa!
Ihanaa, kun se lähes musta ja tunkkainen väri on poissa!

Kyllä nyt kelpaa juhlistaa synttäreitä uudella tukalla! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.