Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Treenaamaan seuraavan kerran joulun jälkeen

Huomista aamua olen odottanut jo monen viikon ajan, nimittäin lentokone starttaa kohti Ivaloa! Lennämme Finnairilla ja lento kestää vain sen vähän yli 1,5 tuntia ja olemme perillä pohjoisessa. Odotan niin jännityksellä sitä millainen paikka Lappi on, koska en ole noin pohjoisessa ollut koskaan.

lappi joulu
Eilen tehtiin vielä viimeiset jouluostokset

Mennyt syksy on ollut rankka, niin kuin kirjoituksistani onkin ehkä huokunut ja aloin olla loppusyksystä jo aika finaalissa. Tajusin muutama päivä sitten, että en ole pitänyt kunnolla lomaa sitten kahteen vuoteen aloittaessani yrittämisen. Nyt olen päättänyt, että tämän viikon puolivälissä hiljennyn joulun viettoon ja palaan takaisin valmentamisen pariin joulun jälkeen. Blogia aion kirjoittaa Lapin tunnelmista, mutta salille en aio Lapissa mennä. Lapissa on lunta ja aionkin nauttia ulkoilusta ja lumihangessa peuhaamisesta salitreenin sijasta.

lappi joulu ivalo

lappi joulu ivalo

Olen sellainen ihminen, että en pysty rentoutumaan täällä kotona Helsingissä ja sen vuoksi tarvitsen maisemanvaihdoksen, jotta pääsen stressistä kunnolla eroon. Odotan ihan mielettömästi Lapin luontoa, hiljaisuutta, ihania ihmisiä ympärillä ja tietysti joulua. Joululahjat on jo ostettu ja melkein paketoitukin, joten voin keskittyä rauhoittumiseen ja joulun tunnelmasta nauttimiseen. Aion nauttia joulusta myös ruoan kautta, joka onkin mielestäni yksi parhaimpia asioita joulussa läheisten ihmisten lisäksi. Joulu merkitsee mulle muutenkin paljon ja hiljennyn aina silloin miettimään mennyttä vuotta ja mistä asioista olen kiitollinen. Kiireessä unohtuu helposti se mikä on loppujen lopuksi tärkeintä ja monesti kiireen kehittää vain itse itselleen ihan suotta. 

Nyt pakkaan vielä muutaman viimeiset tavarat ja aamulla sitten kentälle <3 

Edellisessä postauksessa viikon ruokapäiväkirja, joka onkin pitkään toivottu postaus. Pääset lukemaan sen tästä.

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (4)

 1. lukija

  Eksää ollu tänä vuonna jo monta kertaa reissussa? Eli lomalla?

  • pauliinafitworld

   En, joka reissulla duunia tehny jopa kokonaisia päiviä. Se mahdollisti sen että reissasin kesällä niin paljon 🙂

 2. Lukija2

  samaa mäkin mietein ”lukijan” kanssa… 😀 😀

  • pauliinafitworld

   Vastasinkin jo edelliseen kommenttiin. Sitä on niin vaikea ymmärtää, että mulle toi reissaaminen ei ollut varsinaista lomaa, yrittäjän arki pyöri myös siellä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.