Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Terveyttä osaa arvostaa vasta kun sen menettää

Olen ollut ihmeissäni, kun mulla on ollut todella voimaton olo jo muutaman viikon ajan. Tulin Tallinnan reissulla kipeäksi 1,5 viikkoa sitten, jonka päätteeksi mulla lähti ääni kokonaan. Siinä samalla tuli yskä, joka on jatkunut tähän päivään asti.

Ääni palautui noin viikko sitten, mutta en ole silti uskaltanut vielä treenata, kun pelkästään asiakkaiden auttaminen salilla saa hengästymään. Jostain syystä silmät ovat viimeisen viikon ajan muurautuneet yhteen aamuisin herätessä ja kasvoissa tuntuu painetta.

Päätin eilen marssia terveyskeskukseen, koska kohta kolme viikkoa jatkunut yskä ja voimaton olo ei todellakaan kuulu normaaliin olotilaani.

En tiedä mikä terveyskeskuksissa nykyään on, kun ainakin hoitajilta tuntuu saavan aina alentavaa palvelua. Yritin selittää oireistani ja lopulta hoitaja suostui uskomaan, että olen oikeasti mielestäni kipeä ja nosti huokaisten puhelimen soittaakseen lääkärille. Lääkäri käski minut samantien huoneeseensa, kun kuuli oireista, joita on jatkunut kohta neljän viikon ajan. 

Lääkäri otti minut todella ystävällisesti vastaan ja pisti kunnon tutkimuksiin. Ei mennyt kauaakaan, kun lääkäri teki selkeän diagnoosin poskiontelotulehduksesta. Kaikki merkit viittasivat siihen ja pystyin huokaisemaan helpotuksesta. Mulla ei ole koskaan ollut sitä, mutta nyt tiedän millaista se on. Pyrin välttämään lääkäriä ja varsinkin lääkkeitä viimeiseen asti, mutta nyt otin ilomielin vastaan antibiootin poskiontelotulehdukseen, nenäsuihkeen ja silmätipat sidekalvon tulehdukseen. 

Treenamattomuus ja tämä pitkään jatkunut flunssa on saanut mielen kieltämättä matalalle, koska treeni tuo mun päiviin niin paljon iloa ja hyvää oloa.

bikini fitness treeni
Treenaaminen on niin parasta!

Nyt en ole voinut treenata taas kahteen viikkoon ja meinasin oikeasti melkein purskahtaa itkuun kun lääkäri määräsi olemaan treenaamatta vielä kokonaisen kahden viikon ajan.

Arvostan kyllä lääkärin suoraa puhetta ja niin kuin hänkin sanoi niin en todellakaan halua esimerkiksi sydänlihastulehdusta, joka voi tulla tälläisen flunssan jälkitautina. Silloin joutuisin olemaan treenaamatta paljon kauemmin. Lepään nyt sitten kiltisti kotona ja teen vain kevyen lenkin aamuisin, koska loppupäivä menee helposti istuen koneella töiden parissa. 

Olen turhautunut, vaikka tiedän, että kaksi viikkoa on oikeasti lyhyt aika. Antibiootti on alkanut selkeästi tehoamaan, koska olo on koko ajan parempi, vaikka lääke saa olon todella väsyneeksi. Ehkä se kuuluu asiaan.

Olen ymmärtänyt tässä sairastaessani, miksi olen ollut tai olen kilpaurheilija. Palo on niin hiton suuri perus tekemiseen, eli kovaan treeniin ja syömiseen. Tekee kipeää olla pois salilta, mutta pitää muistaa, että kyllä sitä ehtii sitten treenata. Ajattelinkin tervehdyttyäni ottaa muutaman kesäkilon pois ja lähteä takomaan lihasta lisää tähän kroppaan. 

bikini fitness pauliina pakarinen
Fitness Classic 2017

Jos sullakin on kertynyt muutama lomakilo niin käy tutustumassa mun uusiin nettisivuihin, jossa on ihan täysin uudenlaisia paketteja myynnissä. Tarjoan nykyään valmennuksia kasvokkain, johon kuuluu ohjauksia ja räätälöity ruokavalio -ja treeniohjelma. Sen lisäksi etsin myös lisää bikini fitness kilpailijoita mun tiimiin. Käynnissä on myös Kesäkiloista eroon -valmennus, jossa saat yksilöllisen ruokavalion -ja treeniohjelman vain 49€.

Uusille nettisivuille pääset tästä!

pauliina pakarinen valmennus

Käy nappaamassa edellisestä postauksesta alekoodi huulten muotoiluun!

Kommentit (2)

  1. Jaana80

    Hei!
    Toivottavasti toivut nopeasti ja kaksi viikkoa menee kyllä nopeasti. Sitten uudelleen treenaamaan uudella innolla. Tsemppiä!

    • pauliinafitworld

      Kiitos paljon <3 nyt on selkeästi lääke alkanut tehoamaan, mutta kyllä mielenlujuutta vaatii tämä lepääminenkin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.