Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Täyttä rakkautta

Kyseenalaistatko koskaan omia tapojasi ajatella? Vaikka se onkin niin klisee, niin matkailu todellakin avartaa mieltä ja tapoja ajatella. 

Olen nyt ollut viikon reissussa ja olen kokenut täällä enemmän kuin moneen kuukauteen Suomessa. Olen matkustanut tänä vuonna jo Thaimaassa Krabilla, Espanjassa Malagassa ja nyt täällä Kroatiassa ja jatkossa Ibizalla ja Unkarissa.

Matkustelussa yksi parhaimpia juttuja on, miten huomaat eroavaisuuksia eri kulttuureissa ja maissa. Olen tavannut kymmenittäin ihmisiä eri maista, muutamia mainitakseni Australiasta, Kroatiasta, Espanjasta, Italiasta, Sveitsistä, Englannista, Ruotsista, Saksasta ja niin edelleen.

Täällä reissussa on kaikista mahtavinta se, että voit jutella ihan kenen tahansa kanssa. Monesti onkin käynyt niin, että joku vain tulee nykäisemään hihasta ja juttelemaan ja siitä keskustelu sitten lähtee.

On hassua, että kukaan ei meinaa uskoa, että olen suomalainen. Ensimmäiset veikkaukset ovat olleet esimerkiksi, että olen ranskalainen tai espanjalainen. Viimeksi eilen juttelin kahden ruotsalaisen kanssa, jotka eivät olleet uskoa korviaan, että olen Suomesta, koska puhun niin hyvää englantia ja kuulemma suomalaiset yleensä puhuvat sitä niin huonosti 😀 On kyllä mahtavaa, että englanti on yhdistävä kieli ja voin sen avulla tutustua uusiin ihmisiin. 

Meillä on todella upea porukka täällä Novaljassa. Olemme olleet nyt kaksi päivää Hard Island festareilla, jossa soitetaan siis Hardstyle musiikkia. Nämä ovat ensimmäiset Hardstyle festarini, mutta olen kyllä tykännyt olla täällä. Joillakin lavoilla musiikki menee omaan makuuni hieman rajuksi, mutta kyllä täällä on päässyt tanssimaan ja nauttimaan kunnolla.

Meitä on täällä noin 15 henkeä kolmessa eri asunnossa. Meidän porukan ihmiset tuntuvat kaikki olevan hiukan samanlaisia. Avoimia, iloisia ja hieman hulluja 😀 Olemme nauraa räkättäneet täällä kaksi päivää putkeen ja olen ystävystynyt monen kanssa meidän porukasta.

hard island
Meidän porukka!

Tänään on vuorossa viimeinen päivä festareilla ja huomenna lähdemme Maijan kanssa takaisin kohti Splitiä, jossa olemme kolme päivää ennen kun lennämme Milanon kautta Ibizalle. Splitissä meidän on tarkoitus rauhoittua, koska kyllähän tämä festarielämä on rankkaa, vaikka ihan kunnolla tulee nukuttua ja töitä tehtyä joka päivä. Tiedän jo aika paljon paikkoja Splitistä ja aion viedä Maijan hiukan tutustumiskierrokselle eri paikkoihin. 

Alkuperäinen tekstin tarkoitus taisi olla se, että olen tällä hetkellä todella onnellinen siitä, miten tämä reissu on tuonut lisää onnellisuutta ja ajatustapoja mun elämään. Matkustelu on avartanut mun mieltä aivan älyttömästi ja olen ymmärtänyt sen, että haluan kokea vielä enemmän. Haluan nähdä lisää maita, uusia ihmisiä ja saada uusia kokemuksia. Syksyn aion painaa töitä Suomessa ja talvella aion sitten taas lähteä jollekin lyhyemmälle reissulle. Nyt lähden nauttimaan täällä Novaljassa viimeisestä päivästä ja parhaasta seurasta <3 

Edellisestä postauksesta voit lukea meidän aiempia matkakertomuksia!

Kommentit (5)

 1. K

  Reilu viikko sitten palasin Splitistä. Suosittelen tosi paljon Kasjuni Beach -rantaa kaupungista länteen Marjanin eteläpuolta pitkin. Pääsee bussilla nro 12 tai omalla autolla. Myös Bene beach oli hieno ja todella rauhallinen ainakin arkipäivänä. Jos teillä on aikaa käydä tutustumassa Krkan kansallispuistoon niin suosittelen! Siellä pääsee uimaan huikean vesiputouksen alle. Myös Plitvice oli huiman kaunis, mutta aika kaukana (omalla autolla n.3h/suunta).
  Sairaan hyvät hampparit sai siitä läheltä, mistä lähtee bussi nro 12, en vaan muista paikan nimeä. Terassi oli pikkukadun ylämäessä. Sain gluteenittomana versiona salaattiin käärittynä, nam!
  Hyvää reissua!

  • pauliinafitworld

   Täytyykin pitää tuo Kasjunin ranta mielessä kun palaamme Splitiin 14.7, kuulostaa nimittäin aivan ihanalta. Kiitos paljon! 🙂

 2. Maisa

  Heippa! Ei liity postaukseen, mutta kysyisin, minkä painoisella kahvakuulalla teet nämä liikkeet? http://pauliinafitworld.fitfashion.fi/2017/06/16/pepputreeni-kahvakuulalla/

  • pauliinafitworld

   Mulla on siinä 8 kilon kahvakuula jolla saa jo tosi tehokkaan treenin aikaan! 🙂

 3. Tauon paikka – Pauliina's Fit World

  […] Täyttä rakkautta […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.