Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Täysin erilainen viikko

Tältä viikolta ei ole naurua eikä uusia kokemuksia puuttunut. 

Kerroin aiemmin tällä viikolla anemian oireista, joiden vuoksi kovat treenit ovat olleet pannassa. Kyllähän treenamattomuus hiukan turhauttaa, mutta yritän nyt asennoitua niin, että terveys ensin. Viikko on ollut raskas, koska muiden hommien lisäksi seuraavat kaksi viikkoa tulevat olemaan täynnä kokeita ja erilaisia kouluhommia oman työn lisäksi. 

Olen sellainen ihminen, että turhaudun helposti, jos elämässä ei tapahdu mitään positiivisia muutoksia. Arki on mennyt pitkään samaa kaavaa ja myös ystäväni ja Fitness for Dummies liikekumppanini Maija on huomannut tämän väsymyksen ja sanonut siitä.

Oikeat ystävät ovat mulle sellaisia, jotka voivat sanoa täräyttää mulle suoraan, mitä mieltä ovat. Vaikka suora mielipide saattaa kirpaista, niin ajan kuluessa ymmärrän, että tarkoitus on ollut hyvä. Oikeat ihmiset ympärilläsi haluavat lisätä onnellisuuttasi ja silloin täytyy joskus oikeasti pysähtyä miettimään, että mikä sitä tuo omaan elämään.

Päätimmekin Maijan kanssa mennä torstaina Rush trampoliinipuistoon piristämään kangistunutta arkea. Paikka on siis täynnä erilaisia trampoliineja ja niissä tehtäviä aktiviteetteja.

Alkuun huomasi, että eipä ole pitkään aikaan tullut tehtyä mitään näin lapsenomaista, kun aluksi hypyt olivat matalampia ja liikkeet jäykempiä 😀 Pian tunne kuitenkin meni ohi ja lopulta nauroimme ja pompimme hullun lailla trampoliinilta toiselle. Pomppiminen on loistavaa aerobista liikuntaa ja olimmekin ihan hiessä yhden tunnin jälkeen. Voisin hyvin mennä dieetillä tekemään aerobisen tuonne puistoon ja aion mennä pian uudestaan muutenkin, niin hauskaa se oli. Tässä vielä muutama tyylinäyte. 

Eilen herätyskello soi jo neljän jälkeen, kun lähdimme toisella porukalla käymään Tallinnassa.

tallinna risteily
Hiukan väsyneenä menomatkalla

Aikaa maissa oli kolme tuntia, joka ei ollut paljon, mutta ehdimme kuitenkin kiertää liikkeitä ja ostaa tarvittavat tuliaiset. Ilta vietettiin sitten mukavasti syöden, nauttien viiniä ja saunoen. 

tallinna

tallinna

Tuntuu, että viikon stressi on unohtunut ja en ole enää niin allapäin siitä, että en ole päässyt treenaamaan. Tälläisiä viikkoja pitäisi olla useamminkin, missä tarkoituksella rikkoo kaavan ja tekee jotain erilaista. Ja tietysti tärkein juttu on ympärillä olevat ihmiset.

Olen sellainen ihminen, että en pysty rentoutumaan täysin täällä koti Suomessa. Sen vuoksi tykkään matkustaa ja takana onkin tänä vuonna jo viisi erilaista reissua ja yhteensä 2 kuukautta ulkomailla oloaikaa. Haaveilen koko ajan uudesta reissusta ja jos se tulee mahdolliseksi niin lähden jo tämän vuoden puolella jonnekin, ainakin lyhyeksi aikaa. Siihen saakka keskityn rikkomaan arjen rutiineja täällä Suomessa 🙂 

Kirjoitin edellisessä postauksessa someilluusiosta

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.