Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Täydellinen viikonloppu

Mulla on pitkästä aikaa sellainen fiilis, että olen päässyt kunnolla rentoutumaan viikonlopun aikana.

Tähän suurin syy on se, että lähdettiin eilen ihan yllärinä Flamingo Spa:han, jossa otettiin kaikki irti. Hurjasteltiin liukumäissä niin kun pikkulapset ja sen jälkeen siirryttiin aikuisten puolelle nauttimaan niskahieronnasta, drinkeistä, erilaisista saunoista, tapaksista ja lämpimistä altaista. Kokonaiset viisi tuntia nautittin Flamingossa olemisesta ja kyllä meinaan uni maistui päivän tiimellyksen jälkeen 😀 

flamingo kokemuksia

flamingo spa kokemuksia

Olen kaivannut juuri tällaista rentoutusta arjen keskelle. Vaikka joulu alkaa olla lähellä, niin kädet on silti vielä täynnä töitä ennen kuin pääsee täysin nauttimaan joulun odotuksesta.

Tiedättekö mikä oli eilisessä kylpyläreissussa kaikista ihaninta? No se, että kännykkä oli laukussa koko reissun ajan ja oikeastaan en vilkaissut sitä koko loppuillankaan aikana, joka vietettiin kotona. Mun mielestä parhaat hetket tallentuu sinne oman mielen muistiin ja nykyään sitä huomaa viettävänsä ihan liikaa aikaa somessa. Sen takia mulla ei olekaan sen kummemmin kuvia eilisestä päivästä, koska halusin keskittyä vain olennaiseen.

Mä olenkin ihan tarkoituksella vähentänyt aikaa, jonka vietän selaten somea ja nykyään käyn Facebookissa säkällä kerran päivässä. Toki bloggaaminen on mulle yksi työ ja sen vuoksi somessa tulee kulutettua aikaa, mutta en koe sitä mitenkään ahdistavana. Tämä blogi kun on mulle paikka, jonne purkaa omia ajatuksia ja keskustella lukijoiden kanssa. 

Näillä energioilla on hyvä lähteä alkavaan viikkoon, joka näyttää työn täyteiseltä. Mutta en valita, koska nautin mun työstä <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.