Täydellinen perjantai-ilta

Eilinen ilta oli, jos voisin sanoa, niin täydellinen.

Me suunnattiin eilen illalla ystäväpariskunnan kanssa Restaurant Cavernaan. Näin kehityskaudella ruoka on ehdottomasti yksi niistä asioista, joista nautin. Tykkään syödä ja maistella uusia makuja. Mikä olisikaan siis täydellisempi tapa viettää perjantai-iltaa, kuin viihtyä hyvässä seurassa ja nauttia ruoasta?

Meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi ja paikan hyvä tunnelma tarttui heti meihinkin. Caverna koostuu ns. buffet-tyyppisestä tarjoilusta, jossa eri maiden ruokakulttuurit yhdistyvät. Alkupalat tulivat tällä kertaa italiasta, sen lisäksi löytyi aasialaista ruokaa muun muassa sushin muodossa.

restaurant caverna
alkupaloja

restaurant caverna

restaurant caverna
Sushipöydän antimia

restaurant caverna

Ehkä kaikista paras asia koko ravintolassa oli Teppanyaki- pöytä, josta sait itse valita merenelävistä, eri lihoista ja kasviksista mieluisat ja kokit paistoivat niistä aterian, joka tuotiin pöytään. Valmiilla lautasella oli parhaimmin valmistettua kuhaa, mustekalaa, jättikatkarapuja ja lammasta, joita olen pitkiin aikoihin syönyt!

restaurant caverna
Siinä on ainakin tonnikalaa, lammasta ja lohta!

restaurant caverna

Super herkullisia olivat myös Churrasco -vartaat, jotka ovat siis brasilialaisia lihavartaita. Näitä vartaita tuotiin useaa eri laatua pöytään illan aikana ja liha veistettiin vartaasta suoraan lautaselle. Olen kokenut samanlaisen tunnelman ollessani Espanjassa lomalla muutamia vuosia sitten. En voi edes sanoin kuvailla, miten mureita ja herkullisia lihat olivat. Heittämättä parempia, kuin useimmissa pihviravintoloissa!

restaurant caverna
Super herkullista <3

Jälkiruokapöytä ei jäänyt kyllä yhtään varsinaisista ruoista jälkeen ja se olikin pullollaan tiramisua, mini-juustokakkuja, pannacottaa eri mauissa, jäätelöä, herkkupitkoja (en muista nyt nimeä, mutta olivat parhaimpia), hedelmiä ja mikä parasta, valuvaa valko- ja maitosuklaata suklaalähteessä! 😀 Kyllä oli meinaan hyvää!

restaurant caverna

Mahat täynnä :D
Mahat täynnä 😀

Aika meni kuin hujauksessa syöden ja nauttien hyvästä seurasta sekä tunnelmasta. Caverna on ehdottomasti sellainen paikka, jonne voisin mennä uudelleen ja jota voin lämpimästi suositella.

 

Kommentit (4)
 1. Oltiin lokakuussa poikaystävän kanssa Cavernan lounasbuffassa ja oli kyllä hyvää! 😋 Valinnanvaraa oli ihan älyttömästi ja jälkkäritkin olivat hyviä. Mua jäi ainoastaan harmittamaan jo etukäteen hehkuttamani suklaaputous; ne olivat meinaan tiskissä silloin! ☹ Poikkis on käynyt myös tuolla olla buffetissa ja sanoi sen olevan vielä lounasta paljon parempi 😄 Kuinka paljon toi maksoikaan? Kiva kuulla että fitnesskilpailijatkin käy välillä buffetissa vetämässä navan täyteen! 😉

  1. pauliinafitworld
   20.11.2016, 10:27

   Joo siis oli kyllä niin hyvää et nousee vieläkin vesi kielelle 😀 toi oli 38€ per henkilö. Ja todellakin, eihän siitä mitään tulisi jos ei osaa myös nauttia! 😀

 2. Onko tää sponssi?

  1. pauliinafitworld
   20.11.2016, 10:27

   Ei oo sponssi. Kaupalliset yhteistyöt tulee aina merkata täällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *