Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Tauon paikka

Hard Island festarit ovat ohi. Takana on ensimmäiset festarini maailmalla ja mieleen jäi kyllä ihan uskomattomia kokemuksia. Pelkäsin aluksi sitä, että onko ulkomailla festareilla oleminen pelottavaa tai eksynkö suureen väkijoukkoon, mutta kaikki meni paremmin kuin hyvin.

Viimeisenä iltana tanssimme ihan aamuun asti ja nautimme festareista viimeiseen asti. Seuraavana päivänä siirryimme eri kohtaan tänne Novaljaan meidän porukan kanssa ja olemme olleet täällä yhdessä yön ja vielä tämän päivän, jonka jälkeen muut lähtevät kohti Splitiä ja minä ja Maija jäämme tänne Novaljaan.

Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä muiden kanssa Splitiin ja sieltä sitten Ibizalle, mutta tajusimme, että lennämme Zadarista Kroatiasta Milanoon ja sitä kautta Ibizalle ja Splitistä olisi tullut aika turha koukku tähän väliin kun Ibizalle lähtöön on vain muutama päivä. Päätimme siis jäädä tänne rauhoittumaan ja viettämään muutama päivä rentoa oleilua ennen lähtöä.

Meidän hostelli sijaitsee niin, että sen parvekkeelta näkee merelle. On hassua, että vaikka olemme vieläkin samassa kaupungissa niin tuntuu siltä, että olisimme täysin eri kohteessa. Ihastuin heti Novaljan rantakatuun. Maisemat ovat täällä todella kauniita ja täällä pystyy tekemään vaikka mitä. Snorklaamaan, sukeltamaan jne. Täällä on selkeästi paljon nuoria ja loma-asuntoja on joka kulmassa rannan lähellä. Vaikka turisteja on aika paljon, niin tunnelma on täällä kuitenkin todella rauhallinen. 

Lähdemme kohti Ibizaa 9.7, jossa olemme 13.7 asti. Matkasuunnitelmiin tuli pieni muutos myös Ibizan kohdalla, kun vaihdoimme hotellia siellä. Aiomme yöpyä Ibizalla Ibiza Sun Apartments nimisessä hotellissa. Aiomme rentoutua päivisin ja käydä kuuntelemassa hyvää musiikkia iltaisin, joten hotelli näyttää ihan täydelliseltä siihen tarkoitukseen. 

ibiza sun apartments
Tunnelmallisen näköistö
ibiza sun apartment
Rantapetejä altaalla

En saanut matkakuviani ladattua huonosta yhteydestä johtuen, joten pahoittelut – yritän saada kuvat seuraavaan matkapostaukseen. 

Edellisessä postauksessa matkan aiheuttamista tunteista.