Syksyn fitnesskisat lähestyy

Syksyn fitnesskausi lähestyy hyvää vauhtia, kun karsintoihin on enää alle neljä viikkoa aikaa. Olen oikeastaan vasta nyt herännyt siihen, että kisat ovat kohta taas täällä. Kilpailukausi alkaa tänä vuonna SM -karsinnoilla, jotka pidetään tällä kertaa vain ja ainoastaan Helsingissä Kulttuuritalolla 23.syyskuuta. Pieni osa kilpailijoista on jo valmiiksi SM -kilpailuissa, jolloin karsinnoissa ei tarvitse käydä. 

SM -karsinnoissa on parhaillaan jopa 30 kilpailijaa yhdessä sarjassa, joten kilpailu SM -paikoista tulee olemaan kovaa. Karsinnassa täytyy todellakin olla jo kunnossa. Pääset katsomaan karsinnan osallistujat tästä. 

Listalla on paljon tuttuja, mutta paljon myös uusia nimiä ja näyttää siltä, että myös body fitnesiin on nykyään paljon tunkua bikini fitnesin lisäksi.

Keväällä Suomeen tulee ensimmäistä kertaa Wellness Fitness -sarja, joka on tarkoitettu naisille, jotka haluavat lihaksikkaan ja esteettisen fysiikan ilman suurta lihaserottovuutta. Olenkin aiemmin kirjoittanut mielipiteeni kyseisestä sarjasta ja on mahtavaa, että laji on tullut myös Suomeen. Wellness Fitness sijoittuu bikinin ja bodyn väliin. Mielipiteeni Wellness Fitnesistä pääset lukemaan tästä.

wellness fitness
Kuva Wellness Fitness kilpailijasta

Olen tehnyt jo muutaman vuoden ajan postauksia siitä, kenen arvelen vievän voitot sekä karsinnoissa, että SM -kilpailuissa. Postaukset ovat olleet huippu suosittuja joka kerta ja aion myös tänä vuonna tehdä tuollaiset postaukset, varsinkin kun en itse ole kilpailemassa niin pystyn keskittymään hyvin muihin kilpailijoihin. 

Vaikka en kilpailekaan tänä vuonna niin kilpailut todellakin kiinnostavat ja tulen olemaan ainakin Fitness Expossa paikalla molempina päivinä. SM -kilpailu täytyy nähdä ja sen lisäksi kiinnostaa tietysti myös Ben Weider kansainvälinen kilpailu, jossa on mukana suomalaisia kilpailijoita. 

Kyllä se kisakipinä siellä on, vaikka tällä hetkellä ei olekaan oikea hetki kilpailemiselle. Jokin tässä lajissa vain viehättää ja kyllähän siihen tekemiseen tulee ihan eri tavalla asennetta, kun kilpailut ovat edessä. Siitä huolimatta nautin eniten kovasta treenistä ja ihan perus puurtamisesta lajin ympärillä. 

bikini fitness expo sm kilpailu
Viime syksynä lavalla
fitness expo bikini fitness
SM pronssi oli jo toinen kahden vuoden aikana
ben weider
Ben Weider kansainvälisessä kilpailussa. Jäin juuri ja juuri finaalin ulkopuolelle kun olin seitsemäs, kilpailijoita lähelle 30 eri maista

Olen myös todella onnellinen siitä, että olen nykyään osa Team Bodywork Finland -tiimiä, jossa päävalmentajina toimivat myös ammattilaiset Maija Ruohonen ja Marko Eloranta.

Mulla on tällä hetkellä muutama bikinityttö meidän tiimissä ja otan niitä lisää. Ensimmäinen heistä lähtee kisaamaan jo keväällä. Pääsen siis myös itse mukaan kisajännitykseen kun valmennan kilpailijoita lavalle! 🙂

Jos sua kiinnostaa kilpaileminen pirun kovassa tiimissä niin ota muhun yhteyttä. Otan bikini fitness ja wellness kilpailijoita valmennukseen ja jos olet etsinyt välittävää tiimiä, niin meidän tiimi on sua varten. Voit ottaa yhteyttä suoraan muhun: pakarinen.pauliina@gmail.com tai katso lisätietoja täältä.

Kisat voivat olla edessä 1-2 vuoden päästä ja jos yhtään epäilet niin työnteko kannattaa aloittaa jo nyt kisoja kohti niin olet askelen edellä muita. 

Edellisessä postauksessa kerroin muutaman salaisuuden ja kerroin ensimmäisestä tatuoinnistani.

Kommentit (2)
 1. Moikka, oon haaveillut bikinissä kilpailemisesta, mutta syy miksi en ole lähtenyt sitä kohti tosissani on vartalomallini. Olen ruumiinrakenteeltani hyvinpitkälti h-malli. Hartiat ja lantio on melkein samalla tasolla, vyötärö on hitusen kapeampi, kuin lantio ja omistan pitkät jalat. Ylävartalo ottaa hyvin treeniä vastaan, mutta kaatuuko haaveeni tuohon vyötärön ja lantion tasapaksuisuuteen. En aijo lähteä kisaamaan vain kiusaamisen vuoksi vaan jos sinne lähden haluan tietää että on mahdollisuus pärjätä kisoissa. Mitä mieltä sinä olet. Onko sama heittää pyyhe kehään?

  1. pauliinafitworld
   31.8.2017, 10:52

   Moikka!
   En pysty näin näkemättä sanomaan. Voit laittaa mulle sähköpostia pakarinen.pauliina@gmail.com niin konsultoin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *