Suurin virheeni yrittäjänä

Siirryin kokopäiväiseksi yrittäjäksi vuoden 2017 alussa ja sitä ennen olin töissä ja koulussa samaan aikaan monta vuotta. Sellainen asia kun loma on ollut mulle asia, josta en ole ennen sen kummemmin perustanut. Olen tehnyt töitä kaikki kesät viimeiset seitsemän vuotta ja muistan ainoastaan yhden viikon pituisen loman, jolloin en ole tehnyt töitä ollenkaan koko tänä aikana.

Tämä oma työni, jonka voi ottaa mukaan minne tahansa on ihana, mutta samalla niin pirullinen. Läppäri on ollut matkassa tiukasti ja hyvät yhteydet ovat pitäneet huolen siitä, että olen ollut koko ajan tavoitettavissa sekä läppäriin on ollut helppo tarttua aina kun vapaa-aikaa lomalta liikenee.

Yrittajyys-Digiyrittajyys-stressi-loma

Tietyn aikaa sitä jaksaa painaa menemään myös lomalla, mutta nyt kun kaksi vuotta pääasiassa verkkoyrittäjyyttä on takana, olen ymmärtänyt, että olen tehnyt suuren virheen. En ole antanut itselleni hetkeksikään lomaa! En ole oikeastaan missään vaiheessa päässyt viettämään sellaista stressitöntä lomaa, jossa pään saa tyhjennettyä ihan kunnolla. Olen matkustellut aika paljon, mutta jokaista matkaa on varjostanut stressi töiden tekemisestä tai lähinnä tekemättömyydestä.

Olen pohtinut paljon tämän kesän aikana sitä, mistä tämä ehkä vähän narkomaanisuuteenkin menevä töiden tekeminen johtuu. Olen ollut aina todella tunnollinen ja ahkera tekemään töitä. Saan aivan valtavasti aikaan lyhyessä ajassa ja useilla työpaikoilla on ollut se tilanne, että olen jo aamupäivästä ilman hommia, koska teen ne niin tehokkaasti. Sen vuoksi saankin aina lisää hommaa, jota voin tehdä taukoamatta niin kauan kun väsyn totaalisesti.

Pohjois-Kroatiasta Novaljasta viime heinäkuussa
ibiza-matka-espanja
Myös Ibizalla viime kesänä tein töitä 😀

Sama juttu koskee omaa arkeani. Pidän haasteista ja mulla onkin yleensä monta rautaa tulessa. Nyt kun koulu on ohi olen alkanut miettiä kuumeisesti millä täytän ne tunnit päivästä, jolloin en opiskele. Onneksi lähipiiri osaa myös huomauttaa asiasta ja olen ymmärtänyt, että hei – ehkä voin oikeasti hetken aikaa olla bookkaamatta itseäni ihan täyteen töillä ja uusilla projekteilla?

Tajusin juuri, että Kroatian matkan alkuun on enää yhdeksän päivää ja ne menevät ihan hujauksessa. Alan laskeutua lomaan pikkuhiljaa jo ensi viikolla ja olen varannut itselleni kasvohoidon & hieronnan. Torstaina laitan poissaoloilmoituksen päälle ja hoidan kaikki asiat kuntoon ja perjantaina aamulla ollaankin jo lentokentällä tyttöjen kanssa. Voi olla, että ensin kestää vähän aikaa tottua ajatukseen, että minua ei nyt oikeasti saakaan kiinni!

Split-Riva-rantakatu-matka-kesa
Splitin rantakatu, joka on vielä upeampi illalla
Croatia-Luonnonpuisto-matka-split
Tähän luonnonpuistoon suunniteltiin reissua yhtenä päivänä

Otan läppärin mukaan, mutta lähinnä vain hätätilanteita varten. Blogin kanssa aion tehdä niin, että jos mulle tulee fiilis kirjoittaa niin kirjoitan silloin. Olen yleensä lomalla tosi luovalla päällä ja kirjoittaminen tuntuu silloin ihanalta. Aion kuitenkin antaa itselleni höllää siinä, että entisen joka toinen päivä kirjoitustahdin sijasta kirjoitan vaikka joka kolmas tai neljäs päivä. Aion ottaa kuvia ja todennäköisesti jaankin lomatunnelmia pääosin kuvien muodossa 🙂 

Mua jännittää jo aika paljon tuleva matka ja odotan eniten rentoutumista, lämpöä (ennuste näyttää 30 astetta), aurinkoa, ihanien ystävien seuraa, hyviä keskusteluja, snorklaamista, upeiden paikkojen ihailua, uusia kulttuureja, hyvää ruokaa, meressä uimista ja tietysti myös bailaamista, onhan se osa meidän tyttöjen reissua.

Aiomme ottaa alkuloman rauhallisesti ja sitten 6.-8. heinäkuuta on Ultra Europe -festarit, johon olemme menossa. Joku kyselikin multa kommentissa, että suosittelenko Ultroja ja voin todellakin suositella niitä lämpimästi! Olin siellä myös viime vuonna ja tänä vuonna line up on entistä massiivisempi. Olemme jo vähän puhuneet tyttöjen kanssa, että seuraava Ultra-etappi voisi olla Ultra Miami ensi keväänä, mutta käydään nyt nämä ensin 🙂

Vielä 9 päivää ja sitten mennään! <3

Edellisessä postauksessa kerroin huikeasta matkasta, johon haluan juuri sinut mukaan!

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *