Suomen yksilöllisin nettivalmennus

Kaikki lähti vähän yli vuosi sitten, kun aloin miettiä, että mikä tekee mut oikeasti onnelliseksi. Olin sillon vielä toimistotyössä, jossa kuitenkin tunsin olevani loukussa ja tuntui siltä, että luovuus katoaa, kun joudun tekemään töitä jonkun toisen lukuun. Olen tosi kiitollinen tuolla firmalle, koska pääsin mukaan kymmeneen Jari Sarasvuon bisnesluentoon ja muutenkin töitä tehtiin arvojen mukaisesti, joista yksi oli rohkeus.

Samassa työpaikassa sattui olemaan henkilöitä, jotka uskoivat ihan alusta lähtien siihen, että jos päätän alkaa kokopäiväiseksi yrittäjäksi niin siitä tulee kova juttu. Olen tajunnut sen, että jokaisen toimivan idean takana on ihmisiä, jotka uskovat siihen. Olen kiitollinen niille ihmisille, jotka uskoivat minuun alusta lähtien ja siinä on yksi syy siihen, miksi päätin keväällä, että haluan tehdä intohimostani työn. Haluan, että myös muut kokevat sen hyvän olon ja onnellisuuden, jonka terveellinen ja monipuolinen elämäntapa tuo.

Aloimme yhdessä näiden henkilöiden kanssa suunnitella tulevaa brändiä, joka sitten syntyi erään tapaamisen aikana. Siinä se oli: Wellcamp.

Tiesin heti siltä istumalta, että tuo nimi on kaikkea sitä, mitä haluan ihmisille sanoa. Kokonaisvaltaista hyvinvointia.

wellcamp nettivalmennus

Olen jotenkin niin korviani myöten täynnä erilaisia nettivalmennus -kanavia, jotka lupaavat pysyviä tuloksia ohjelmia noudattamalla, jotka ovat massaohjelmia. Homma nyt kun vain ei mene niin.

Treeniohjelmalla ei ole niin suuri merkitystä, mutta ruokavaliolla on. Pahimmillaan voit aiheuttaa todella pitkäkantoisia seurauksia syömällä liian vähän liian pitkään. Mullekin tulee paljon asiakkaita toisista nettivalmennuksista, joissa treenimäärät ovat ihan älyttömiä verrattuna ruoan määrään.

Toki ajattelen asiaa myös bisneksen kannalta ja mielestäni ei ole hyvää liiketoimintaa tehdä ohjelmia, joilla ei saa pysyviä tuloksia.

Mitä järkeä on vain myydä ja myydä periaatteessa huonolaatuista tavaraa, joka kuitenkin hajoaa ensimmäisen kuukauden jälkeen?

Ymmärrän näin itsekin personal trainerina toimivana, että yksilöllisiin ohjelmiin menee rutkasti enemmän aikaa, jolloin on helppoa myydä halvalla huonoa. Itse en kuitenkaan pystyisi tekemään niin, ihan oman omantuntoni vuoksi. 

Kaikista näistä ajatuksista onkin syntynyt Wellcamp, minun ihka oma brändi ja yritys. 

Kaikki valmennukseni löydät täältä.

nettivalmennus ohjelma

 

Käy tykkäämässä Wellcampin Facebook -sivuista täällä.

Instagram sivun pääset seuraamaan täältä.

Edellisessä postauksessa kerroin että millaisia ongelmia on tullut eteen treeneihin paluussa kolmen viikon tauon jälkeen. 

Kommentit (1)
  1. Maitorahkaa ja leipää voi syödä! - Pauliina's Fit World
    26.7.2017, 17:23

    […] Suomen yksilöllisin nettivalmennus […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *