Se tunne kun stressi vihdoin helpottaa

Lapin loma lähentelee loppuaan kun tänään lentokone starttaa kohti Helsinkiä. Täytyy sanoa, että kaipaan kyllä ystäviä ja joitakin omia juttuja Helsingissä, mutta muuten ei sitten huvittaisi lähteä täältä ollenkaan.

Tämä viikon loma on ollut ihan täydellinen: ihanaa seuraa, rauhallinen joulu, luontoa, hyvää ruokaa, rauhoittumista ja kiireettömyyttä. Ensin oli vaikea vain olla ja rentoutua, mutta päivien kuluessa huomasi, että se on tehnyt vain hyvää. Tuntuu, että koko syksyn stressi on purkautunut ja nyt pystyy palaamaan arkeen ihan uudella energialla.

lappi ivalo talvi

Lappi on kyllä ihan uskomaton paikka. Eilen näin elämäni ensimmäiset revontulet ja olemme käyneet moottorikelkkailemassa jo parinakin päivänä. Maisemat kelkkareiteillä ovat huikeita, taivaanranta värjääntyy vaaleanpunaisen ja punaisen sävyihin ja hyvällä säkällä reitin varrella näkyy muutama muu ihminen, mutta muuten on täysin hiljaista. Välillä tuntuu siltä, että olisi ainut ihminen maailmassa.

lappi ivalo maisema

Pidän Helsingistä, koska siellä on paljon mahdollisuuksia ja hyvät palvelut, mutta välillä kaupungin kiire saa stressaantumaan ja näin ”maalaistyttönä” kaipaan säännöllisin väliajoin pois Helsingistä.

lappi ivalo loma moottorikelkka

Mulla on todella hyvä fiilis menneestä vuodesta ja odotan jo innolla uutta vuotta, koska aion kilistää isosti tälle vuodelle. Tänä vuonna on tapahtunut niin paljon hienoja asioita, että on vaikea välillä uskoa kaikkea todeksi. Mulla on tapana tehdä tavoitteet tulevalle vuodella ja yleensä siinä käykin niin, että suurin osa niistä toteutuu, kun alkaa automaattisesti tehdä asioita niiden eteen. Aion asettaa myös ensi vuodella suuriakin tavoitteita ja aion tehdä töitä omien unelmien eteen entistä kovemmin. 

Nyt vielä viimeiset henkäykset Lapin rauhaa ja illalla sitten kohti kotia ja Helsinkiä <3 Alla vähän Lappi fiilistelyä!

Edellisessä postauksessa: Tyttöjen pepputreeni

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (2)
  1. Onko sinulta vielä mahdollista saada ”pelkkää” ruokaohjelmaa? 🙂

    1. pauliinafitworld
      28.12.2017, 11:42

      On mahdollista saada. Laita mulle sähköpostia: pakarinen.pauliina@gmail.com 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *