Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Se on loma nyt!

Olen pyörinyt paikoillani viimeisen viikon kun tiesin, että tänään starttaa ensimmäinen loma sitten kahteen vuoteen! On vaikea edes kuvailla sitä tunnetta, kun sain tehtyä viimeiset valmennushommat, laskutukset sun muut ja laitoin poissaoloilmoituksen sähköpostiin! Laitoin myös kännykästä kaikki turhat ilmoitukset pois, jotta sen ruutu on mahdollisimman tyhjä loman ajan.

Aion olla myös mahdollisimman vähän kännykällä ja somessa ja pääosin käytän puhelinta kuvien ottamiseen, joita täytyy ottaa tällä kertaa paljon. Viime reissuista on jäänyt harmittamaan ainoastaan se etten ole ottanut tarpeeksi kuvia. Tarkoituksena on jakaa lomafiiliksiä myös tänne blogiin pääosin kuvien muodossa. Rakastan itse katsoa muiden lomakuvia, joten täytyy nyt pyrkiä siihen itsekin. 

Loma-Kesa-split-kroatia

Loma-Kesa-split-kroatia-matkustelu
Tältä lomalta pitää ottaa paljon kuvia!

Huomenna on jännittävä päivä kun kone starttaa kohti Kroatiaa matkassaan ihanat tytöt nauttimaan lomasta. On niin jännittävää ajatella, että huomenna tähän aikaan olemme jo Kroatian lämmössä. Katsotaan mitä teemme ensimmäisinä päivinä. Ainakin snorklaamista ja saarihyppelyä olemme suunnitelleet alkulomaan, joten sen tulemme varmasti toteuttamaan.

Mulle voi laittaa valmennustilauksia normaalisti, mutta vastailen niihin vasta 12.7 kun palaan lomalta. Kannattaa käydä tutustumassa valmennuksiin. Tästä lomasta täytyy nyt ehdottomasti tehdä joka kesäinen juttu. Ei ole hyvä, että tekee töitä pitämättä lomaa ollenkaan. Vaikka onkin nuori ja energinen niin jossain vaiheessa energiat loppuvat ihan jokaiselta. 

Lento lähtee huomenna aamulla jo yhdeksältä, joten herätyskello soi neljän jälkeen aamulla. En ole kyllä yhtään aamulentoihminen, mutta jostain syystä lennot sattuvat aina aamulle. No katsotaan nukunko ollenkaan kun jännitän tulevaa matkaa niin kovasti 😀 

Palaan pian lomakuulumisten merkeissä! Nyt menen nauttimaan loman ensimmäisestä päivästä viinilasillisen ja hyvän black agnus pihvin kanssa <3 

Black-Agnus-pihvi-loma-ruoka

Pihvi-Ateria-viini-loma-kesa

Edellisessä postauksessa kerroin parhaiksi toteamani vinkit motivaation kasvattamiseen

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (2)

  1. Mia

    Moii etkös viime kesänä ollut reissussa kroatissa , eikö se ollut lomaa? 🙂 Btw tulit silloin vastaan Ultra europessa lauantaina mutta en uskaltanut tulla juttelemaan 😀 Ihanaa lomaa :)!

    • pauliinafitworld

      Moi! Joo olin, mutta siellä tein myös töitä melkeinpä joka päivä 🙂 tää tosiaan on eka kunnon loma kahteen vuoteen. Olisit tullut moikkaa! Tuu ihmeessä moikkaa jos oot siellä tänä vuonna! 🙂 Kiitos!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.