Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Salin sijasta lenkille? Erilainen dieettiviikko edessä

Noniin, nyt on pää pyörällä uusia asioita fitness viikonlopun jäljiltä. Viikonloppu huipentui tänään Badass Fitness tiimiin tiimipäivään, jossa olikin varmaan parikymmentä uutta ihmistä ja muutama vanha tuttu tiimistä. Mulla ei oo vielä kuvia tiimipäiviltä, koska saan niitä vasta ensi viikolla, joten päivitän niitä sitten. 

Tää on ensimmäinen dieetti, jolla musta tuntuu, että pystyn panostamaan kilpailuihin valmistautumiseen jokaisella osa-alueella. Se johtuu ihan vain ammattitaitoisesta valmennuksesta.

Kunto etenee, mulla on myös valmentajan henkinen tuki ja myös esiintymisen tärkeys on ihan ykkönen. Mä oonkin oppinut niiiin monia uusia niksejä poseeraukseen ja esiintymiseen, että tällä kertaa musta tuntuu, että tulen tuomaan lavalle jotain oikeasti uutta. 

Mun on pakko hehkuttaa, että mulla on aivan ihanat tiimikaverit. Me tsempataan toisiamme ja tiimissä on oikeasti sitä joukkuehenkeä, vaikka yksilölajissa kilpaillaankin.

Mulla on ollut henkisesti rankka viikonloppu erään asian vuoksi, josta kerron sitten, kun olen saanut ajatuksia enemmän kasaan sen suhteen. Sanotaanko nyt kuitenkin näin, että mä olen todella herkkä kaikille tunnepuolen asioille ja ne vaikuttavat samantien esimerkiksi yöuniin. Oon kyllä saanut nukuttua, mutta kun niitä ajatuksia ei pyyhitä pois päästä ihan tuosta noin vaan ja se vasta onkin rasittavaa. 

Tästä johtuen kehokin on pienessä stressitilassa ja valmentajan sanoin, vaikka musta tuntuisi siltä, että kova salitreeni tuo hyvännolon, niin todellisuudessa viestitän mun kropalle, että en anna sen ollenkaan levätä. Kova treeni nimittäin myös itsessään lisää stressihormonin tasoja.

Tämä on otettu huomioon niin, että seuraavat kaksi viikkoa menen kehoa kuunnellen.

Jos haluan salin sijasta mennä vaikka uimaan, pelaamaan sulkapalloa tai vaikka hikilenkille, niin teen sen. Mä en saa myöskään käydä vaa’alla kahteen viikkoon, enkä varsinkaan stressata painosta.

Tämä kuva tältä aamulta. Mua voi muuten seurata Snapchatissa pauliinafit nimellä!
Tämä kuva tältä aamulta. Mua voi muuten seurata Snapchatissa pauliinafit nimellä!

Ne lihakset kyllä säilyy siellä alla, vaikka hommat tehdään eri tavalla. Mun ainut homma on syödä ruokavalion mukaisesti ja huolehtia siitä, että viikottainen liikuntamäärä tulee täyteen ja näin edetään ihan samaa tahtia eteenpäin, kun aiemminkin.

En voi edes sanoin kuvailla, miten helpottunut mä olen, että voin ottaa sen mun oman ajan nousta taas vahvempana pää pystyssä takaisin peliin. 

Nyt ollaan ihan tavoitevauhdissa, eli siinä, että olisin jopa jo 4-6 viikkoa ennen kisoja kisakunnossa. Vielä ei voi sanoa, että siihen päästään, mutta tähän mennessä kaikki on sujunut hyvin!

Huomenna on taas uusi viikko ja lähden siihen innokkaalla mielellä. Ruokavaliota on fiksattu hiukan ja panokset niin sanotusti kovenee ja kovempi nälkä tulee olemaan varmasti matkassa seuraavat kaksi viikkoa. Siihen on kuitenkin varauduttu henkisesti ainakin sen, mitä voi, joten eikun tulta päin! 🙂 

pauliina-pakarinen

Kommentit (2)

  1. Heidi

    Tsemppiä!!!

    • pauliinafitworld

      Kiitos!! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.