Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Uskalla olla rohkeasti nainen!

Kisaviikon hemmottelu jatkui tänään, kun kävin Diamond Clinicillä täyttämässä huulet. Huulista on muodostunut mulle kauneusrutiini, joista pidän huolta säännöllisesti. Hyaluronihapolla tehty huulten täyttö on täysin turvallinen ja happo poistuu kehosta ajan kuluessa.

diamond clinic helsinki
Näin upeassa tilassa Diamond Clinic on Helsingissä

Mulle ei ole luonnostaan suotu kovin muhkeita huulia ja varsinkin ylähuuli kaipaa muotoilua säännöllisesti. Täyttö nostaa hiukan ylähuulta, jolloin hammashymy tulee kuin itsestään ilman suurempia ponnisteluita 😀 Pidän myös täytön kasvoihin tuomasta täyteläisyydestä.

Olenkin innostunut nykyään huulista myös meikkaamisessa ja lähiaikoina on tullut ostettua erilaisia huulimeikkejä. Ehkäpä teen niistä joskus teille postauksen. Mikään ei voita pehmeiden ja muhkeiden huulien meikkaamista kauniilla sävyillä! On myös mahtavaa, kun kesä tulee, niin voi heittää aurinkolasit kasvoille ja meikata huulet kauniisti. Siinä on yksi inspiraatio omaan huulien meikkaukseen!

Olen jollain tapaa pinnallinen, myönnän sen, mutta sen lisäksi sisällä on tosi vahva inhimillinen puoli. Ulkonäkö saattaa siis pettää niin kuin usein on saanut huomata.

Tiedän bloggaajia, jotka eivät halua kirjoittaa huulten täytöstä julkisesti blogiin, koska pelkäävät, että mitä lukijat ajattelevat. Ajattelevat mistä?! Siitä että et ole tyytyväinen johonkin asiaan itsessäsi, mutta esität ulkopuolelle täydellistä. Sitten tehdään niitä meikkitutoriaaleja luonnollisilla huulilla 😉 Se on sellainen asia, jota en ymmärrä.

Itse voin myöntää, että en ole luonnollisiin huuliini tyytyväinen ja siksi käyn täyttämässä niitä. Täytetyt huulet saavat tuntemaan olon naiselliseksi ja tekevät kasvojen ilmeestä ystävällisemmän, kun huulet eivät ole niin kapeat. Ilme näyttää siis helpommin iloiselta 🙂 

huulten taytto hyaluroni
Kyllä kelpaa taas hymyillä muhkeilla huulilla! Huulissa 1ml täytettä

Huulten täyttöä ei kannata pelätä. Itselläni se ei satu yhtään. Muutama kyynel tipahtaa pistosten aikana, koska huulissa iho on niin herkkä. Puudutuksen ansiosta kipua ei kuitenkaan tunnu ja laitto on ohi muutamassa minuutissa. Jos olet siis miettinyt huulten hankkimista niin ei kun varaamaan rohkeasti aikaa! 🙂

diamond clinic

Lue myös edellinen postaus: Fitness kilpaurheilu ei ole hyvinvointitreeniä.

Kommentit (1)

  1. Tunnelmat 2 päivää enne kisoja – Pauliina's Fit World

    […] Uskalla olla rohkeasti nainen! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.