Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Rakkauden täyteinen juhannus

Oi että olen niin onnellinen tällä hetkellä etten sanotuksi saa <3 Voin sanoa, että mulla on ollut paras juhannus koskaan ja tässä on vielä yksi päivä juhannusta jäljellä. 

Menimme eilen täällä Orimattilassa bileisiin, jossa oli grilli ja palju kuumana. Johanna oli valmistellut meille kunnon grilliruoat; kahta erilaista pihviä, makkaraa, kasviksia, bataattiranskalaisia ja erilaisia salaatteja.

bataattiranskalaiset
Tässä valmistuu bataattiranskalaiset
juhannusruokaa
Tämän päivän herkut odottavat syöjiään, mm. kunnon lohi!

Kun olimme syöneet hyvin oli aika siirtyä paljuun, joka oli talon terassilla. Paljussa viihdyttiinkin hyvän aikaa ja kävimme Johannan kanssa saunassa, jossa pääsin kunnolla vihdottavaksi perinteisellä koivuvihdalla! Hävettää ihan myöntää, että taisi olla ensimmäinen kerta, kun käytin kunnon koivuvihtaa. Nyt on pahat henget todellakin vihdottu pois minusta! 

juhannuspalju
Paljussa viihtyi pitkään
ystävyys
Ihana Johanna

Yö jatkui ihan aamun tunneille asti ja nukkumaan mentiin vasta kuuden jälkeen. Tänään on tarkoituksena ajaa Orilammelle nauttimaan luonnosta ja rauhasta. Väsymys alkaa jo jonkin verran painaa, joten katsotaan, että menemmekö laavulle grillaamaan vai alkaako menojalka vipattaa ajatuksesta Lahden yöstä. Kaikki tehdään fiiliksen mukaan ja nautitaan näistä kesäilloista. Tämä on parasta just nyt <3 

Lue edellisestä postauksesta miksi juhannuksena kannattaa herkutella hyvällä omallatunnolla! 

Kommentit (1)

  1. Ilmoittaudu mukaan nyt – aloita treenit vasta syksyllä! – Pauliina's Fit World

    […] Edellisessä postauksessa kerroin rakkauden täyteisestä juhannuksestani. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.