Pian alkaa Miss Global -matka!

Tammikuu menikin nopeammin kuin olisin kuvitellut ja tässä sitä ollaan, 3 yötä enää lähtöön kohti Miss Global -kilpailua! Viimeisin viikko on ollut ihan hullunmyllyä, kun olen melkein joka päivä töiden jälkeen metsästänyt viimeisiä juttuja kisaan. Tämä Suomi ei ole kaikista helpoin maa näin talvella, jos tarkoituksena on löytää värikkäitä ja kauniita Filippiineille sopivia vaatteita 😀 Onneksi löysin pitkällisten etsintöjen jälkeen monta sopivaa mekkoa, joita pidetään edustustilaisuuksissa kiertueella.

Matka tosiaan starttaa keskiviikkona ja kestää yhteensä 12 päivää. Kahdentoista päivän aikana meillä on kolme eri hotellia, joista kaksi on Manilassa ja yksi on Boracayn paratiisisaarella. Hotellit ovat laadukkaita 4-5 tähden hotelleja, joten puitteet ovat ainakin kunnossa. Tosin uskon, että aikataulu on kiireinen, joten hotelleissa käydään varmaan suurimmaksi osaksi vain nukkumassa 😀

Olemme saaneet jo alustavan aikataulun kiertueen tapahtumista ja siihen kuuluu ainakin edustamista Filippiineillä niin paikallisille kuin medialle, hyväntekeväisyystapahtumia, kuvauksia (esimerkiksi bikinikuvaukset ja tapahtuma ovat tuolla Boracayn saarella). Saamme kuvauksista mukaan ammattilaisportfolion, johon kuuluu kasvokuva, bikini-kuva, iltapuku-kuva ja kansallispuku-kuva.

Boracay -saaren hotelli

Puvut ovat odotanneet matkaa henkarissa jo melkein kuukauden ajan. Löysin ihan täydelliset puvut, jotka tilasin briteistä. Toinen on tummanpunainen glitterpuku, jossa on merenneitomainen helma ja avonainen selkä – tämä puku tulee iltapukukierrokselle. Toinen puku on valko-kultainen vartalonmyötäinen ja niin ikään merenneito-helmainen, joka tulee kansallispukukierrokselle. Puku kuvastaa Suomen kansallislintua laulujoutsenta. Aion tehdä siihen sopivan kauniin poseerauksen (olen harjoitellut näitä etukäteen).

missglobal-missglobalfinland-pauliinapakarinen-puvut

missglobal-kengat-beiget-avokkaat
Monet kengät pitää olla tottakai, tässä melkein kaikki beiget kengät!

Meitä kilpailijoita tulee olemaan noin 45-50 ja tv:seen tulevaa materiaalia kuvataan usean päivän ajan. Lopulta kiertue huipentuu kruunaamistilaisuuteen 11.2 Manilassa.

Olen valmistautunut kaikkien siistien juttujen lisäksi siihen, että kiertueella tullaan harjoittelemaan monia tunteja joka päivä. Olen kuitenkin aina ollut sellainen, että haluan haastaa itseni ja viedä itseni epämukavuusalueelle, koska muuten ei voi kehittyä. Matka on jännittävä myös siitä syystä, että lähden ensimmäistä kertaa niin kauas ja vielä yksin. Meitä kilpaiijoita ollaan kuitenkin heti kentällä vastassa järjestäjien ja turvamiesten kanssa, joten voin lähteä matkaan luottavaisin mielin.

missglobal-missfinland-pauliina-pakarinen

Aion viedä Filippiineille oman positiivisen, kiltin ja samalla rohkean itseni. Aion ottaa kaiken irti tästä kokemuksesta ja luulenpa, että tätä kokemusta tulen muistelemaan vielä kiikkustuolissakin.

Ensimmäiset viralliset kilpailukuvat ovat julkaistu ja pääset katsomaan mun kuvan Instagramista täältä ja Facebookista täältä. Kilpailu tulee päivittämään reaaliaikaisia kuvia ja fiiliksiä samoille kanaville kiertueen aikana.

Huh nyt koitan kestää vielä muutaman päivän tätä jännitystä ja sit se on menoa!! 😀

 

Kommentit (6)
 1. Onnea matkaan! Ei olisi Suomi voinut parempaa edustajaa saada ! 🙂 Olis tosi kiva jos kisojen jälkeen blogissa olisi matkakertomus/kisaraportti. Täällä on vahva tunne että tulet pärjäämään, peukut pystyssä!

  1. pauliinafitworld
   27.1.2019, 13:29

   Ihana, kiitos paljon! <3 Pyrin kirjoittamaan blogia myös reissun päältä ja varmasti myös sen jälkeen. En vielä osaa sanoa miten tiukka aikataulu meillä on, mutta pyrkimyksenä olisi päivittää blogia myös reissun päältä. Ainakin Instagramia päivitän reissun aikana @pauliinafit, josta pääsee näkemään reaaliaikaisia kuulumisia 🙂

 2. Kummitätskä
  27.1.2019, 21:37

  Paljon Onnea matkaan. Nauti kaikesta.

  1. pauliinafitworld
   28.1.2019, 14:39

   Kiitos! Niin mä teen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *