Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Personal Trainer ammattina

Tänä viikonloppuna päästiin Trainer4You koulutusputkessa sen mielenkiintoisimpaan osioon itselleni, eli varsinaisiin personal trainer opintoihin. Tiedossa oli tiukka viikonloppu, koska viikonloppu opiskeltiin kokonaisudessaan anatomiaa, joka koostui ihmisen yleisestä anatomiasta ja sen jälkeen syvennyttiin anatomiaan lihas ja ihan nivel kerrallaan.

Olin odottanut tätä ensimmäistä personal trainer -lähijaksoa innolla ja ihan mahtava viikonloppu on taas takana, tosin todella raskas myös! Asiaa oli niin paljon, että nyt tuntuu siltä, että täytyy muutama päivä tai viikko sulatella kaikkea, jota oppi 🙂

personal trainer-opiskelu
Teimme molempina päivinä liikeanalyyseja eri liikkeistä

Anatomian opiskelu on mun mielestä personal trainerille ihan äärettömän tärkeää ja pitäis kuulua niihin perus asioihin. Mulle itselleni valkeni monta asiaa ihmisen kehon toiminnasta tämän viikonlopun ansiosta. Koen taas olevani yhden askeleen lähempänä sitä ammattitaitoa, joka personal trainerilla pitää olla.

anatomia
Tuttu malli Kalle oli taas tänä viikonloppuna kovassa käytössä
Opiskeltavat asiat konkretisoituu osoittamalla lihasten paikat ja tekemällä liikeanalyyseja käytännössä
Opiskeltavat asiat konkretisoituu osoittamalla lihasten paikat ja tekemällä liikeanalyyseja käytännössä

Mä tykkään tosi paljon opiskelemisesta käytännössä ja oli ihan mahtavaa, kun nivelet ja lihakset käytiin yksitellen läpi luurankomallista ja myös käytännössä salilla testaten eri liikkeitä. Asiat konkretisoituu varsinkin itse kokeilemalla, että mikä lihas nyt tekee töitä.

Tämän viikonlopun myötä selkeytyi entisestään kuva siitä, että mitä personal trainerina työskentely käytännössä on. Vaikka voisi luulla, että personal trainerin työ on helppoa ja kuka tahansa voi alkaa tähän ammattiin, niin totuus on ihan toinen. Se tietomäärä on ihan valtava, mikä ihan jo valmistuneenkin personal trainerin tulee hallita.

Personal trainer on tulevaisuuden ammatti tässä kansansairauksien valtaamassa maassa. Oon aina joka viikonlopun jälkeen vakuuttuneempi siitä, että tää on se mun juttu ja personal trainerin työllä on oikeasti tarkoitus! 🙂

Viikonlopun fiilis täys 10!
Viikonlopun fiilis täys 10!

**Yhteistyössä: Trainer4You***

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.