Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Parhaat kauneusvinkkini

Paljon treenaavana (ja sitä kautta hikoilevana) kauneudesta huolta pitäminen saattaa olla joskus hankalaa. Välillä on päiviä, jolloin suihkussa täytyy käydä jopa kolme kertaa päivässä, kun treenejä on kahdet viikossa ja sitä kautta myös hiukset ovat melkein jatkuvasti likaiset, jollei niitä ole pesemässä harva se päivä.

Kuivashampoo pelastaa hiusten pesulta

Oma hiustenpesun pelastajani on kuivashampoo, jota käytän noin joka toinen päivä ja välillä myös tupeerauksen alla nostamassa tyveä ylös. Olen luottanut jo vuosia Four Reasons hiuspuuteriin. Tykkään tuotteen kätevyydestä. Tuote suihkutetaan hiuksiin ja sen jälkeen hieron sen kevyesti päänahkaan ja puhdas tunne hiuksissa on taattu. Itse käytän ruskeille hiuksille suunniteltua versiota, joka on todella kätevä, kun haluaa saada alkanutta juurikasvua piiloon. 

paras kuivashampoo

Luottokampaaja Helsingissä

Hiukset käyn värjäämässä Blend Beautyssä kuukauden välein. Mulla on tällä hetkellä hiuksissa tuuhennuksena kaksi pakettia teippihiusta ja tarkoitus on laittaa mukaan vielä muutama paketti lisää, jotta hiuksiin saadaan vielä lisää pituutta ja tuuheutta. Pidän isosta ja tummasta tukasta!

blend beauty kampaaja helsinki
Reissun jälkeen tukka on taas kunnossa

Oma kokemukseni ripsipidennyksistä

Olen käyttänyt tämän koko vuoden ripsipidennyksiä. Mulla oli vuosien takaa huonoja kokemuksia ripsienpidennyksistä, niiden laitosta ja pysyvyydestä.

Aiemmin mulla oli selkeästi osaamaton laittaja, koska nyt mulla on tämän vuoden ajalta pelkästään hyviä kokemuksia. Käyn huoltamassa ripsienpidennykset kolmen-neljän viikon välein Gynailla Blend Beautyssä.

Gynai kiinnittää ripset niin huomaamattomasti, että viimeksikin nukahdin petiin päiväunille. Mulla on volyymiripset, pisimpää mallia ja silmien sivuilla kaikista kaarevinta pidennystä.

ripsipidennyshelsinki
Juuri laitetut ripset

Ripset pysyvät mulla hyvinä jopa neljä viikkoa, jonka jälkeen niissä on vieläkin ripsiä. Omat ripset ovat tuuhentuneet pidennysten käytön aikana ja oikein laitettuna ripsipidennykset vaikuttavat juuri niin. Rakastan ripsienpidennyksiä koska aamulla herätessä on jo vähän laitetun näköinen ja salilla ei tarvitse pelätä että ripsarit valuvat pitkin kasvoja. 

volyymi ripsipidennys helsinki
Mulla on toiseksi kaarevampaa pidennystä muualla ja ulkosivuilla kaikista kaarevinta.

Suihkurusketuksella päivittyneenä ympäri vuoden

Pidän päivettyneestä lookista ja sen vuoksi käynkin syksyn, talven ja kevään ajan kolmen viikon välein suihkurusketuksessa. Olen kokeillut paljon eri laittajia ja rusketusaineita, mutta paras rusketus on ollut Mia Heinäsen tekemänä Mayors Gym:llä. Rusketus pysyy mulla hyvänä jopa neljä viikkoa kun Mia laittaa sen mulle. Rusketus saa ihon näyttämään terveemmältä ja rusketus on luonnollinen, eikä haise laiton jälkeen pahalle. Rasvaan ihoni kerran päivässä, jolloin myös rusketus pysyy hyvänä. 

Mitä meikkejä salille?

En aina jaksa pestä meikkejä salille ja hikoilu tukkii jonkin verran ihohuokosia. Käyn säännöllisin väliajoin puhdistamassa ihoni joko ultraäänellä tai timanttihionnalla.

Mulla on jäänyt jonkin verran haaleita aknearpia varsinkin poskiin ja leukoihin, kun akne puhkesi päälle hormonikierukan vuoksi. Poistatin hormonikierukan kesän alussa ja samalla alkoi myös iho parantua! Kesän reissaaminen oli saanut huokoset tukkoon ja kävinkin tänään taas ultraäänipuhdistuksessa. Joskus varaan ajan timma.fi -palvelun kautta ja joskus käyn kosmetologiopistossa. Molemmat olen todennut hyviksi. Puhdistuksen jälkeen on hyvä olla hikoilematta paljon ainakaan samana päivänä. 

Niin kun sanoin niin joskus tulee treenattua meikit kasvoilla ja olen todennut NYX Cosmetics meikit iholleni sopiviksi. Ne eivät tuki ihohuokosia ja pysyvät hyvänä myös treenin aikana. Tilaan NYX Cosmetics meikkejä House of Brandonilta, jossa niitä on suuri valikoima. Klikkaa kuvaa niin pääset shoppailemaan esimerkiksi näitä ihania luomivärejä!

nyx meikit netista

Edellisessä postauksessa kerroin, että minne aion matkustaa tällä viikolla!

Kommentit (1)

  1. Yksi yö Tallinnassa – Pauliina's Fit World

    […] Parhaat kauneusvinkkini […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.