Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Paras itseruskettava

Miltä kuulostaisi olla pronssisen ruskettunut ympäri vuoden? Mun mielestä ainakin hyvältä!

Nyt aletaan elää sitä aikaa vuodesta, että kaikki kesän rusketukset ovat kuluneet pois ja voi vain kaiholla katsoa kuvia kesän reissulta, jolloin oli niin papun värinen, että sitä ei silloin edes tajunnut. Solariumissa en viitsi määräänsä enempää käydä (lähinnä käytän solariumia vain ennen etelän reissuja) ja suihkurusketuksessa käyminen kahden viikon välein käy kalliiksi. Onneksi tähän on ratkaisu, jolla kaunis rusketus onnistuu kotoa käsin ja voi olla ruskettunut ympäri vuoden! 

Olen jo monia vuosia vannonut St.Moriz itseruskettavien nimeen. Niitä saa sekä voidemaisina- että vaahtoversioina. Itse valitsin näin talveksi voidemaisen version, joka kosteuttaa talven kuivattamaa ihoa. Mulla ei ole luonnostaan kaikista vaalein iho, joten otin voiteen tummemmassa Dark -sävyssä. Medium taas sopii hyvin vaalealle iholle, jolloin kontrasti oman ja ruskettuneen ihon välillä ei ole niin suuri ja väristä tulee tosi luonnollinen.

st moriz itseruskettava dark

st moriz paras itseruskettava
Dark tummemmalle, medium vaalealle iholle

Ennen voiteen levittämistä iho kannattaa kuoria suolalla tai kuorinta-aineella. En laita iholle kosteusvoidetta silloin kun levitän itseruskettavaa, mutta ylläpidän väriä rasvaamalla ihon joka päivä suihkun jälkeen.

Itseruskettavan levittämistä varten kannattaa hankkia värin levityskinnas, koska ruskettava ei tule irtoamaan käsistä moneen päivään, jos sitä levittää paljain käsin. Itseruskettavan levityskintaan saat tästäKintaan avulla väri on helppo levittää iholle ja hieron värin kunnolla ihoon isoin liikkein. Vältän hieromasta ruskettavaa polviin ja kyynärpäihin, jossa iho on jo luonnostaan vähän tummempaa. Sipaisen niihin vain kevyesti voidetta. 

Voide kuivuu nopeasti ja pystyin pukemaan vaatteet normaalisti päälle jo 20 minuutin jälkeen, kun levitin voidetta aamulla. Väri tummenee seuraavan 8 tunnin aikana, mutta ero on huomattava jo yhden levityskerran jälkeen.

paras itseruskettava
Ennen levitystä
st moriz paras itseruskettava jalkeen
Heti levityksen jälkeen

Rusketus pysyy hyvänä noin kaksi viikkoa ja pullosta riittää moneen rusketuskertaan. Itselleni riittää yleensä yksi pullo lähes koko talveksi. Ruskettuminen talvella voi siis olla näinkin helppoa ja väri on takuulla luonnollinen. Pääset tilaamaan itseruskettavan itsellesi suoraan tästä.

Edellisessä postauksessa paljastin itsestäni 10 asiaa, joita et vielä tiennyt. Postaukseen pääset tästä.

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.