Pakkolevossa kotona – tauti vei mennessään

En todellakaan haluaisi valittaa, mutta tuntuu että koko helmikuu on mennyt ihan hukkaan. Kuukausi alkoi vauhdikkaasti Lontoon reissulla, jossa sitten sairastuin pahemman kerran ja sen jälkeen olenkin ollut vain vuodepotilaana.

Olen ollut pahassa flunssassa jo kaksi viikkoa. Puolessa välissä alkoi näyttää siltä, että parannun, mutta oireet palasivat pahempina takaisin. Kurkku on ollut kipeä monta päivää, olen edelleen ihan tukossa, päätä särkee ja tämä yleinen voimaton olo on ihan uskomaton. Hengästyn pelkästään siitä, että kävelen vähän ripeämmin.

En ole päässyt treenaamaan kertaakaan Lontoon reissun jälkeen ja alan huomata, että se vaikuttaa myös mieleen.

Flunssainfluenssa

Kävin tänään viimein lääkärillä, jossa otettiin tulehdusarvot ja viljely nielusta. Tulehdusarvot olivat vain hiukan koholla, joten kyseessä on normaali influenssa. Saan viljelyn tulokset pahimmillaan vasta viimeistään ensi viikolla ja voi siis olla, että angiina on tarttunut minuun ensimmäistä kertaa elämässäni.

Tiedän, että elämässä on paljon isompiakin ongelmia, kuin yksi pahainen flunssa, joka menee kyllä ajan kanssa pois, mutta tämä voimattomana laahustaminen alkaa ottaa todella mielen päälle. Näin yrittäjänä ei oikein olisi varaa sairastaa ja koulujuttujakin pitäisi saada eteenpäin. Tuntuu, että vähäinenkin työmäärä väsyttää minut ja voisin olla nukkumassa ihan koko ajan.

Kahdenviikonflunssa

Nyt täytyy vain odottaa viljelyn tuloksia ja keskittyä lepäämään kotona. En saanut lääkäriltä mitään lääkekuuria, koska kyseessä on viruksen aiheuttama tauti.

Koitan etsiä positiivisia puolia tästä sairastamisesta. Olen saanut muuton hoidettua ja huomenna siirrän loput tavarat uuteen asuntoon. Olen ehtinyt kehitellä uusia ideoita keväälle ja muutaman päivän taivaalla näkynyt aurinko on antanut uutta virtaa. Kohta se kevät ja kesä tulee, jota niin odotan. En ole ollenkaan talvi-ihminen ja puolestani sen vuodenajan voisi siirtää kokonaan pois tai se voisi kestää muutaman viikon vuodesta 😀 Voisin hyvin elää niin, että meillä on vuodenaikoina kevät, kesä ja syksy ja sitten taas kesä uudelleen. 

Ei muuta kuin peiton alle ja Finrexiniä kouraan. Onko täällä muita, jotka ovat joutuneet influenssan kouriin?

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (3)
  1. Puhut ristiin flunssasta, angiinasta ja influenssasta? 😀

    1. pauliinafitworld
      21.2.2018, 19:03

      Mulla on influenssa josta tää flunssa johtuu ja ehkä angiina joka todetaan tolla viljelyllä 😀

  2. uvarmasti haittaa mut nyt unohda treenaus keskity paranemiseen se on tärkeämpää?flunssaa ei ollut kahteen vuoteen onneksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *