Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Päivä, joka muutti minua

Olin lauantaina yhden elämäni tähän asti tärkeimmistä ihmisistä muistotilaisuudessa. Tilaisuus oli kaunis ja erilainen, ihan kuin tämä ihminenkin. Vaikka tilaisuus oli surullinen, oli siinä myös iloa. Iloa ja toivoa siitä, että elämä jatkuu ja selviämme kyllä.

Tilaisuus on jäänyt mieleeni vahvasti ja minusta tuntuu, että oivalsin siellä jotain tärkeää elämästä. En osaa vielä täysin sanoa mitä se on, mutta se mitä ymmärrän jo nyt on, että kaikki muu paitsi rakkaus on turhaa tässä elämässä. Niin kliseinen lause, mutta niin totta. Ymmärsin yhä vahvemmin sen, että läheiset ihmiset, hyvyys ja ilo ovat tärkeämpiä kuin yksikään materiaalinen asia tässä maailmassa. Pinnalliset asiat tuntuvat tällä hetkellä täysin turhilta, kun mieli käsittelee tätä asiaa. 

Onnellisuus.hyvyys

Olen niin kiitollinen, että elämässäni on ollut ihminen, joka on opettanut niin paljon hyvyydestä ja empatiakyvystä. Nämä kaksi asiaa ovat sellaisia, joita haluan ja aion myös omassa elämässä vaalia. Olen aina ollut positiivinen ajattelija mietin aina, että mitä positiivista on pahoissakin asioissa. Joskus tuntuu turhauttavalta, kun elämässä on raskasta, mutta jälkeenpäin ymmärtää, että huonoillakin hetkillä on ollut tarkoituksensa. 

Mulla on ollut jo vähän aikaa sellainen jännä kutina vatsanpohjassa, että jokin muutos on tulossa pian. Ehkä se on vain kevään aiheuttamaa tai sitten voin oikeasti aistia, että jotain on tapahtumassa. Ehkä se muutos tapahtuu minussa sisällä? Olen pohtinut viikonlopun jälkeen paljon sitä, että millaista elämää haluan elää.

Koen olevani tällä hetkellä onnellinen ja kaikki on tosi hyvin. Elämän peruspilarit ovat reilassa ja olen tyytyväinen siihen, missä olen nyt. Mietin kuitenkin usein sitä, että pitäisikö tässä tehdä vielä jotain enemmän? Täytän seuraavaksi 26 vuotta, joka ei ole enää mikään lapsi. En halua tehdä mitään asioita sen vuoksi, että niin kuuluu tehdä, mutta jokin muutos sisällä ajaa ajatuksia tiettyyn suuntaan. 

Onnellisuus-Elama

Tämä tuleva vuosi on vasta alussa ja se on opettanut jo ihan hurjasti asioita minusta itsestäni ja elämästä. Tämä vuosi tulee varmasti olemaan suuri muutoksen vuosi henkisesti ja varmasti myös muilta osin, josta en vielä edes tiedä. Olisihan se tylsää, jos voisi nähdä tulevaisuuteen ennalta, koska silloin ei olisi mitään mitä odottaa. 

Olen ollut flunssassa kohta viikon ja sekin vaikuttaa osaltaan mielialaan, kun ei pääse treenaamaan ja purkamaan näitä ajatuksia siihen. Treenaaminen on mulle henkireikä ja niitä hetkiä päivässä, kun unohdan kaiken muun. Onneksi nyt ollaan jo voiton puolella ja jos hyvin käy niin pääsen salille taas loppuviikosta. 

Edellisessä postauksessa vastasin kysymykseen miten laihtua nopeasti

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.