Opi treenaamaan kuin bikini fitness kilpailija!

Kevään ja kesän aikana on tapahtunut niin paljon hienoja asioita, että en oikeastaan edes käsitä sitä. Olen päässyt mukaan moneen hienoon projektiin, joista yksi on saatu päätökseen. Kyseessä on Syketribe -nettikauppa, josta voi nyt ostaa myös mun tekemiä treeniohjelmia ja tosi edulliseen hintaan!

Olen luonut palveluun kolme erilaista treeniohjelma kokonaisuutta:

Train like Pauliina

Tämän ohjelman avulla opit treenaamaan niin kuin bikini fitness kilpailija. Kokonaisuudessa on kaksi erilaista treeniviikkoa, jotka keskittyvät varsinkin jalkoihin ja pakaroihin, mutta huomioi tasaisesti myös muut lihasryhmät. Ohjelman pääset ostamaan täältä.

Plyo -rasvanpolttotreeni

Itse tykkään plyo -treeneistä niiden tehokkuuden vuoksi. Jo 15-20 minuuttia riittää siihen, että rasva palaa ja jalat näyttävät kiinteämmiltä. Plyo -treenin voi hyvin lisätä treeniviikkoon ja jo yksikin kerta viikossa riittää laittamaan rasvanpolton käyntiin ja saamaan voimakkaammat jalat. Tutustu ja osta plyo -treeni tästä. 

Butt Battle 

Tällä ohjelmalla pystyt rakentamaan vaihe vaiheelta lihaksikkaammat ja muodokkaammat pakarat ja jalat. Ohjelmassa on neljä erilaista treeniviikkoa, joiden avulla rakennat muodokkaat jalat viikko viikolta. Ohjelman voi tehdä 1-3 kertaa viikossa ja neljän viikon jälkeen voi jo nähdä tuloksia. Osta ohjelma itsellesi tästä.

 

House of Brandonilla on nyt alen lopetus -kampanja, jossa on paljon tuotteita alennuksessa. Kannattaa tsekata. Aleen pääset klikkaamalla kuvaa alla.

 

Kommentit (1)
  1. Tässäkö se nyt oli? - Pauliina's Fit World
    18.7.2017, 13:10

    […] Opi treenaamaan kuin bikini fitness kilpailija! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *