Oletko valmis saamaan unelmakropan?

Hei vaan lukijoilleni siellä ruudun toisella puolella! Lokakuu ja marraskuu ovat pitäneet minut kiireisenä, mutta parasta siinä on ollut, että olen päässyt tekemään töitä itselleni tärkeiden asioiden kanssa. Yksi niistä on jo muutaman kuukauden käynnissä ollut projekti, täysin uudenlainen nettivalmennus, joka pyörähtää käyntiin 11.11!

Kyseessä on oma Timmiksi by Pauliina nettivalmennukseni, joka toteutetaan yhteistyössä Syke Marketplacen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että koko valmennus tapahtuu Sykkeen superin mobiilisovelluksen avulla, joka kulkee mukanasi kaikkialle. Kaikki treeniohjelmat, ruokavaliot ja muut hauskat sinulle suunnittelemani jutut kulkevat kätevästi sovelluksessa minne vain.

Eikä siinä vielä kaikki (tämä on itsenikin mielestä varmasti valmennuksen yksi parhaimmista ominaisuuksista), olen tavoitettavissa koko valmennuksen ajan sovelluksen chatin kautta, lähes 24/7! Tämä tarkoittaa sitä, että valmennettava ei jää koskaan yksin kysymyksien kanssa ja kysymykset voi osoittaa suoraan henkilökohtaisesti mulle. Tälläistä ominaisuutta ei kovin monesta nettivalmennuksesta löydy ja koska palan halusta auttaa asiakkaitani saamaan näkyviä tuloksia & lisäämään hyvinvointiaan, olen tästä myös todella innoissani!

timmiksi by pauliina - nettivalmennus - pauliina - pakarinen

Kenelle valmennus sopii?

Tämä tavoite sopii sinulle, jos haaveilet muutaman kilon painon pudotuksesta, kiinteämmästä kropasta, naisellisista muodoista ja pidät salilla treenaamisesta. Treenit ovat lyhyitä ja tehokkaita ja liikkeiden oikeat suoritustekniikat pääsee tarkistamaan kätevästi sovelluksesta vaikkapa kesken treenin. Olet ehkä saattanut kokeilla muita nettivalmennuksia saamatta haluamiasi tuloksia tai kilot ovat palanneet takaisin valmennuksen päätyttyä. Tässä valmennuksessa keskitytään pitkäaikaiseen muutokseen, jolloin kilot eivät palaa takaisin valmennuksen jälkeen.

Jos haluat saada näkyviä tuloksia, oppia ylläpitämään bikinikroppaa vuoden ympäri ja olet valmis saamaan arkeesi lisää energiaa, on valmennukseni sinulle täydellinen valinta!

Valmennuksen avulla saavutat:

 • 3-6 kilon painonpudotuksen
 • timmin ja samaan aikaan naisellisen kropan
 • lisää itsevarmuutta, energiaa ja motivaatiota

timmiksi by pauliina - valmennus

Mitä valmennus sisältää?

Tässä valmennuksessa parasta on se, että sinulle ei tyrkätä pelkkiä ohjelmia kouraan ja jätetä sen jälkeen oman onnesi nojaan. Valmennus sisältää kaksi treeniohjelmaa (ohjelma vaihtuu valmennuksen puolessa välissä, 4 viikon jälkeen), monipuolisen ruokavalion, josta löytyy vaihtoehtoja niin sekasyöjille, kasvissyöjille ja esimerkiksi gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Vaihtoehtoja aterioilla on niin runsaasti, että olit sitten sekäsyöjä tai fodmap-ruokavalion noudattaja, löydät sieltä sopivat vaihtoehdot.

Treeniohjelmat eivät ole kaikki kaikessa, joten niiden lisäksi saat minulta motivaatiovideon kerran viikossa, opit seuraamaan untasi ja näin lisäämään hyvinvointiasti, pääset raportoimaan fiiliksiä suoraan mulle viikoittaisten raporttien avulla ja voit esittää minulle toivomuksia myös valmennuksen aikana aiheista, jotka sinua kiinnostaa. Voisi siis sanoa, että valmennus on hyvin lähellä henkilökohtaista valmennusta vaikka se toteutetaan Sykkeen sovelluksessa.

Valmennus sisältää:

 • kaksi erilaista ja tehokasta treeniohjelmaa
 • monipuolinen ruokavalio
 • motivaatiovideot kerran viikossa
 • viikkoraportit
 • unen seuranta
 • valmentajan tuki koko valmennuksen ajan

Mitä valmennus maksaa ja miten ostaminen onnistuu?

Valmennuksen hinta on normaalisti 59,90€, mutta nyt torstaista sunnuntaihin pääset ostamaan sen hintaan 49,90€! Saat siis kuntosalimaksun hinnalla kattavan valmennuksen, jonka avulla pääset vihdoin tavoitteeseen. Valmennuksen voi ostaa kätevästi Sykkeen Marketplacesta täältä.

nettivalmennus-pauliina pakarinen-maksutavat -timmiksi by pauliina
Sykkeestä löydät lukuisia erilaisia maksutapoja!

Valmennuksen julkaisun kunniaksi järjestän Instagramissa arvonnan, jossa arvon yhden valmennuksen veloituksetta! Kommentoi vain Arvonta-kuvaa ja olet mukana arvonnassa.

On vaikea pysyä paikallani, koska olen niin innoissani tästä valmennuksesta. Tässä valmennuksessa on nimittäin sellaisia vinkkejä ja sisältöä, joita ei ole missään valmennuksessani aiemmin ollut. Odotan innolla, että pääsen auttamaan naisia kuntoon ja samaan aikaan saamaan lisää itsevarmuutta sekä energiaa. Lähde siis mukaan nyt, 11.11 startataan! 🙂

Osta valmennus täältä!

Kommentit (4)
 1. Kiinnostunut
  8.11.2019, 09:06

  Hei! Mikä koulutus sinulla on valmennuksen tekemiseen? 🙂 ja kuinka ylläpidät tietojasi ajankohtaisina?

  1. pauliinafitworld
   8.11.2019, 18:38

   Moikka! Olen Trainer4You:n personal trainer ja luen paljon ajankohtaisia artikkeleita ja kirjoja liikunnasta, terveydestä ja mielestä 🙂

 2. Juu kaunis vartalo itsekkin olen nyt päässyt jenkkakahvoista eroon ja nyt pitää vaan saada keho kiinteäksi. Onko sovelluksista apua?
  Voiko ilman salia kiinteytyä?

  1. pauliinafitworld
   21.11.2019, 17:37

   Valmennuksessa oleva sovellus on todella kätevä, koska ensinnäkin kaikki ohjelmat löytyvät sieltä kätevästi, minuun saa yhteyden milloin vain ja sen lisäksi sen kautta pääsee katsomaan viikoittaisia motivaatiovideoita, joissa avaan kiinteän kropan tavoittelun salaisuuksia. Tässä valmennuksessa onkin materiaalia lähes henkilökohtaisen valmennuksen verran, jotta valmennettavat pääsevät varmasti tuloksiin. Tähän valmennukseen kuuluu saliohjelma ja varsinkin kun kyseessä on kehon kiinteyttäminen eikä pudotettavaa ole paljon, suosittelen, että treenataan tehokkaasti salilla. Tärkein asia on kuitenkin ruokavalio, joka on valmennuksessa monipuolinen ja sellainen, jolla voi jatkaa myös valmennuksen jälkeen. Kuulostaa siltä, että valmennus sopii sinun tavoitteeseen erinomaisesti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *